Kedy kupujete zimne topanky pre dieta, ktoremu rastie noha? Momentalne je este teplo, zimne netreba, ale rozmyslam, ze ked budem pridlho cakat, tak koncom oktobra-v novembri, uz nebude taky vyber, a co ked mu potom nebudem vediet kupit take ako si predstavujem? Mam mu kupit teraz s vacsim nadmerkom? Co ked mu noha do nich nedorastie? Ak mu kupim teraz s nadmerkom, ktory mu bude akurat teraz, tak potom vo februari mu uz mozno nebudu dobre.? Teda je tu aj otazka, stalo sa vam uz, ze ste v januari kupovali dalsie zimne topanky, lebo z prvych vyrastol? Mozno nad tym velmi meditujem, ale fakt neviem kedy je najlepsie kupovat zimne a s akym nadmerkom, minuly rok som kupila zaciatkom oktobra, to boli jeho prve zimne topanky, ale koncom zimy mu boli len len. Dakujem za skusenosti.
Tento rok je extrém teplo stále.my stále nekurime v dome.
Tento rok ešte nepokukujem po zimných, máme celoročky kožené členkové zatiaľ .priebežne si pozerám počasie a keď vidím ,že už sa blíži obdobie okolo 10st. Vtedy kúpim. Nadmerok zvyknem 1.2cm ,hrubšie ponožky nedávam nikdy do zateplených
Plus vyskúšaj mať doma v zálohe v DM,aj v obuvi CCC,Deichmann mávajú vložky z ovčej kožušiny, obstrihneš si ich podľa topánok,podľa vložky obyčajnej ,ktorú vytiahnes z jesenných topánok napr.ked vidíš ,že zima prišla náhle, nestihla si kúpiť alebo nemajú také aké chceš.na čas to pomôže
Ja som to jeden rok využila, lebo som sa neskoro zobudila a nevedela som zohnať.nakolko nosíme barefoot .tie idú na dračku 😃
Alebo kúpiš ake budu a hotovo .aj tak budu za mesiac male 😂😂 inak jedine co som kupila vacsie boli snehule (kedze boli v dobrej cene)ale so zimnými cakam ;kupim ked/ak budu treba
@pe_mi aj ja chcem este kupit celorocne clenkove, tie je mozne nosit aj v decembri, ked vyjde pocasie. Skusila som minuly kupit merino vlozky do topanok, ale boli take hrube, ze topanka sa potom nedala obut, vy s tym nemate problem?
@zuzikak vo februari mal 15,1cm nohu, v septembri mal 16,3.
Ja kupujem s väčším nadmernkom cca v novembri, stalo sa mi už aj to, ze v januári som kupovala nové
A minulý rok zase koncom januára mu vyrástla noha, ale február bol už celkom teplý, tak nosil prechodné (nebola som ochotná kupovať 3x zimné na pár týždňov)
Kupujem v oktobri, ale tu kdze zijem sa zacinaju noit v novembri.
Cizmy kupujem o cislo vacsie lebo mu musi vydrzat az do aprila.
Vzdy kupujem sezonne dvoje lebo jej tak divno rastie noha ze zimne su jej vo februari uz male a letne na konci augusta tak mi to vychadza ze na aj konci sezony este kupujem a tie uz su teda male na dalsiu. A ze nebudu mat ake si predstavujes no tomu neverim v dnesnej dobe internetu mas doma topanky do troch dni max. Ja som zimne este nekupila.
5 ročna už ma kupene 😂 veľkosť ako jesenne, lebo tie vždy na konci zimy a začiatkom jari ešte obuje a su jej dobre. Zimne topanky su len take medzivsuvky, keď je pod 5 stupňov, byvame pri Ba. Minuly rok, som uvažovala, či vôbec kupovať a som bola bola rada, že mala kupene, lebo od januara do polovice februara ich nosila, bolo pod nulou. Teraz ich idem predavať, celkom pekne su ešte 😂.
Kupujem tak v polovici novembra, nosí barefoot a väčšina e-shopov ešte ani nemá plne naskladnene zimné, len teraz zacinaju
Kupujem v predstihu, o číslo väčšie ako má dcéra nohu. Keď bola menšia, tak som pred koncom zimy kúpila vo výpredaji ďalšie, ak vyrástla noha. Tento rok som kúpila v septembri Ecco - nové, s visačkou cez V****d. Za zlomok ceny. Nosiť ich dcéra začne možno niekedy v novembri, to už nechám na ňu, má 9 rokov.
Pri detoch treba ratat ze za zimu vymenia aj 2 velkosti..u nas je to bezne🙂
Uz som kupila s nadmerkom, ma dvoje. Lebo uz sa mi stalo, ze v zime som nekupila ziadne, lebo uz mali jarnu kolekciu a ziadne zimusne topanky🤯🤯🤯🤯. A hladat po bazaroch, lebo zrazu potrebuje dieta nove topanky 🫣🫣🫣🫣, takze radsej teraz dopredu 2 velkosti z mojich skusenosti...
Ps. U nas v deichmane boli zimusne topanky rozobrate za jeden den😵(som v zahranici), momentalne uz beries iba zvysky...😬😬😬
Ja už som kúpila. Za chvíľu bude všetko vybrakované. Keď čakám na neskôr, je slabý výber.
Tak je to len také núdzové riešenie.my hlavne bývame v teplej oblasti v rámci Slovenska.nie ako Orava a Poprad.
Niekedy zimu máme len členkové vysoké, lebo nie je zima taká.a keď sneh napadne, len čisto snehule na našupnutie rýchle..
Ja kolkokrat kupim v lete vo vypredaji a zatial som vzdy odhadla 😉
a topanocky na jar, v lete a na jesen ake mali cislovanie ? Rovnake, ci nozicka narastla ? O kolko ? Kup teda trosicka vacsie a budes davat hrubsiu ponozku a ked bude noha dorastat tak budes davat tenke ponozky. Preto by mali byt topanky dostatocne zateplene a nepremokave aby v zime stacila aj tenka ponozka prip. pancuska.