Keby vám prišli takéto topánočky, vrátili by ste ich do obchodu?

29. jan 2024

Na fotke posielam, na topánkach z internetového obchodu nám došli nové topánky s farebným rozdielom. Textúra je aj troska drsnejšia. Čo to môže byť? Vrátili bystré ich?

autor
29. jan 2024
moonlight1210
29. jan 2024

To myslis tu inu spicku? A je to kazdej topanke inak? Ci obe maju inu farbu spicky?

Ak sa ti to nepaci, tak vrat. Ale v prvom momente som si myslela, ze to tak ma byt a hladala inu chybu. Az potom som si precitala, ze chyba je v rozdielnosti farieb.

autor
29. jan 2024
pralinka25
29. jan 2024

nevratila. par krat si ich obuje a nebude nic vidiet. ja neviem su to topanky pre dieta. keby to boli este lodicky na ples riesila by som ale takto. par krat v nich pochodi a bude vidiet pouzivanie. toto si vobec nikto nema sancu vsimnut na nohe.

vanilkovazmrzka
29. jan 2024

Pri brusenej kozi by som farebny rozdiel akceptovala (casto to pri materiali aj byva uvedene, ze farba sa moze jemne lisit)

deti95060810
29. jan 2024

nie... za mňa OK.

belllinka
29. jan 2024

Bojíš sa, že vás zastaví módna polícia? Alebo že mu suseda z tretieho bude pozerať na topánky a pohoršovať sa na rozdielnym farebným odtieňom? Po prvej prechádzke tam bude mať akurát tak špinu a poohýbané od chodenia.

koniarova
29. jan 2024

Podľa toho, koľko stáli.

autor
29. jan 2024

@vanilkovazmrzka videla si, že materiál je hladká koža

autor
29. jan 2024

@koniarova 59€ s dopravou.

koniarova
29. jan 2024

Tak to by som vrátila, keby nie som 100%spokojná.

minesasubu
29. jan 2024

Ak nie si spokojná vrat tovar a kupi ine a hotovo
detske topanky nie su lacna zalezitost to su froddo ? či ?
mne sa zda ze tam nejde o farbu ale je to trochu preliačene či ?

vanilkovazmrzka
29. jan 2024

Tak je to koza, za mna v poriadku. Uz keby si to pretrela vlhkou handrickou, sa ta farba trosku o cosi zmeni.

Ale samozrejme je to eshop, mas moznost vratit bez udania dovodu. Mne osobne by za to nestalo, investovat dalsi cas a peniaze do vratenia.

autor
29. jan 2024

@vanilkovazmrzka mne to príde aj drsnejšie a bojím sa , aby sa to nešúpalo časom. Kupujem vždy len jedny “elegantnejšie” topánky takže musia niečo vydržať, ostatok máme tenisky.

autor
29. jan 2024

Už som im písala a poprosila o výmenu.