Mamicky, kde detom (1-2 rocnym) kupujete naozaj dobré teplucke zimne overaly? Budem vdacna za tipy 🙂
Lidl.
Reima do snehu a next na bežné behanie, aspoň v tomto veku.. hm je fajn do škôlky..
EXIsport,vyhodili obe deti. Bol výborný,nepremokol aj keď boli vkuse v snehu.
Na naše zimy bez snehu postaci však aj z Lidlu.
Reima
@terezka1947 teraz sa smejem.Ja som cely čas myslela,že si ročník 1947🤣
Bubbe, reima
Krásne mali v Sinsay.
My máme Lindex.
Lindex
@amel 😊
Ja kupujem Lindex, teraz som kupila Reimu ale ta sa podla mna pre take male deti neoplati. Kym bola dcera tak pol na pol kocikova stacil jej aj Lidl/Tchibo. Next su super teple, ale vela z nich premoka.
Decathlon, super pomer cena-kvalita
Zara
Nordbjorn
Newbie, Next.. raz sme mali z Lidl a uz nikdy viac 😅 zbytocne predrazene (Reima) alebo tie z lacnych obchodov (sinsay, f&f, lidl…) pre taky vek by som nekupovala .. zlaty stred do 50e .. nepremokavy a teply
Lidl. Pod to termo prádlo a stačí ...
@rurutiax zimny fnf overal za 9eur by si zaradila za drahu vec? No.. mam inu mieru hodnoty produktov ;) za mna fnf je lacna znacka (co sa tyka ceny), a overaly maju sice krasne, ale neprakticke. (Hovorim o overaloch a nie inych veciach, mne sa kvalita inych veci od nich paci, a su pre mna super a za lacny peniaz ;) ) Lindex ma kvalitne veci, ale za mna otrasny dizajn, farby.
Tchibo.
Fajnove
@cyberk Newbie ma pekne veci,no vrchné zimne oblecenie je kdesi na chvoste kvality (určite za Tescom).Next tiež nič moc.Mam 3 deti,všetky tieto lowcost značky vyskúšané..Aj bundy išli dole vodou,čo sa kvality týka.pred 2 týždňami 2 putovali späť do DE.
Bolo tu spomínané i Bubbe.Nadherne,ale ťažké ako hovädo. Lindex mi vadia "kratke"rukavy.
Môj syn sa napríklad v overaly nevedel vôbec hýbať, vkuse padal a bolo jedno aký som dala, on potreboval oteplovacky a bundu. Overal bol uňho potrebný iba keď nechodil. Mladšej dcére preto zo skúseností overal neriešim ale rovno oteplovacky a bundu
Za mňa jednoznačne perový Columbia. Teplý, ohybný, ľahký ako obláčik. Mali sme napr. aj lidl, tchibo a to bolo oproti tomu ako brnenie.
Už nemám,ale Reima,Columbia,Lego...je toho kopec