Ahojte žienky, kde objednávaté vecičky pre drobcov? Mne sa malý má ešte len narodiť a veľa vecičiek objednávam zo ZARY apod. Ale chcela by som vedieť ešte nejaké vaše tipy na práve, vaše obľubené obchody s detským oblečením😊
Next, tesco 🙂
H&M, Lupilu, F&F. Pepcu by som sa oblukom vyhla, oblecenie pekne len na prvy pohlad. Nevydrzi casté pranie a vsetko co sme odtial podostávali sa nedalo ani obliect, maly bol buclatejsi a bodycka neprisposobive, gate uzke skrtive....
lindex
Ja som vzdy najradswj kupovala v tescu.
Lindex, H&M, F&F, pár vecí máme z C&A a Zara
Lindex. Môže sa zdať že je to drahšie ale body veľkosť číslo 62 nosila moja dcéra od narodenia do 15m a vyzerali stále ako nové, kdežto napr z pepca už obliekla 92-98. Keď si to zrátam koľko kusov oblečenia by potrebovala z inej značky tak je to oveľa oveľa lacnejšie a ešte sa to aj dobre predá
Ďakujem. Ja mám väčšinu zatiaľ nakúpeného oblečenia zo Zary a H&M, ale pozriem aj Lindex a Tesco🙏🤍
H&M, Tesco, Lindex, C&A
H&M, Lidl, Pepco
Ja este okrem spominaneho H&M a Tesca nakupujem oblecenie v Sinsay . Pomer cena/ kvalita za mna uplne v pohode .
H&M a aj bazár dobre poslúžil 😉, treba dať veciam druhú šancu.
Lindex a HMko, najlepší kamoši, aj keď drahšie ako nejaké pepco KiK, ale kvalitou neporovnateľné...
Akurát sme ráno boli doplniť zásoby na nákupoch 😂 prípadne Tesco F&F je dobré.
Lindex a Next...za mna naj
Akurát včera som nakúpila prvé oblečko v lindexe 🙂 mali to všetko vo výpredaji plus ešte 25% zľava 😀
Lindex - kvalita a nosí aj cez 3 veľkosti čiže keď kúpiš v akcii tak to vyjde lacnejšie ako 3 body v rôznych veľkostiach v pepco a ešte potom rýchlo predáš a nestrasi ti to doma. Odporucam od nich rastuce body aj leginy. Potom ešte next a f&f. A kvalitné sú aj rôzne handmade lokálne značky - drahsie ale originalne a krasne materialy aj sitie.Ja mam rada kuknem aj bazarove a sekacove veci - tiež dlho vydrzia. Par ks ma h&m - niečo ok niečo nie.
Pepco isto nie mne sa mala z toho vysypala aj keď periem na 60° a zehlim. Sinsay je rovnaký smejd. Tomu by som sa isto vyhla
Coccodrillo, kvalitne vecicky
Lindex, Tesco, máme aj nejaké veci z Pepca - kupujem odtiaľ hlavne tie Disney edície, tie sú aj kvalitovo fajn. A páčia sa mi veci aj z mimulo.sk - dostali sme k narodeniu darčekový poukaz od poisťovne k nim a čudovala som sa, že naozaj kvalitné veci prišli, takže na jeseň odtiaľ objednávam znovu.
ja som bola max spokojna s nextom, a tescom :DD a potom znacky ako coccodrilo a mayoral boli uzasne v tej dobe aj designom aj materialom. A hlavne s rozumom, vela ti toho fakt netreba...
Hlavne materia, farbiva... ja tym kadejakym znackam velmi neverim no.. mozu mat tricko aj po 1EUR. Radsej miesto 15tich kupim 5 drahsich
Vela zien nakupuje aj v Pepcu.