Ahojte viete mi prosim niekto poradit kam chodite nakupivat dceram letne sandale na sice dlhu ale ultrauzku nohu? Dcera ma 10r velkost topanok 36/37 a nozku tak hrozne uzku ze vsetko jej na nohach lieta... Zacinam byt zufala... Kdekolvek v ramci ba, ds a okolie. Dakujem 🙏
@kulumulu123 tak iba niekde na detskom oddelení, kde predávajú také nastaviteľné, so suchými zipsami. Na detskom ešte majú veľkosť 36,37
@kulumulu123 u nas len online. Ale my vsetci nosime BF, cize o to tazsie. Dcera bude mat 9 rokov a ma momentalne 34 ale kupit nieco, co pasuje a k tomu sa este aj paci, je problematicke. Cize len objednavam a nepasujuce vraciam. Do kamennych obchodov nechodim. Moja ma tvar plutva. Velmi uzku nohu v clenu a päte. Sandale uz toto lebo nebude mat tretiu sezonu. A ani po sandaloch nepisti. Casto beha bosa. Ma normal poltobanky, potom platenky a este take vzdusne dierkovane viac sportove. A to staci. A crocs len tak na prebehnutie. Nestazuje sa.
@25daniela ano to mi je jasne a vies mi prosim pi edat kde najdem take co maju oatu ako na 3/4r dieta da sa upravit predok na suchy zips a velkost 36/37??? Zufala som lebi aj ked je ta predna cast upravitelna tak pata je ako pre slona to by bolo casto velke este aj mne.... 😩😩😩😩
@yanni ano to je fajn ale ja potrebujem sandale nie platenky a crossky v tom sa v lete cely den chodit neda a do skoly tiez nemoze chodit bosa ani po ulici🤷♀️🤷♀️
@kulumulu123 preco sa neda chodit bosa alebo v platenkach? Ked nic nenajdes, tak co? Bude chodit v tom, co jej bude pasovat. V tej velkosti je tazke nieco najst, musis ist do obchodu alebo objednat viac parov a poskusat. Ja som so sandalkami skoncila, lebo nic nepasuje. Pri starsej pred 3 rokmi, mladsia mala este vlani ale tento rok koncim. No a najlepsie je, ked v strede leta poskoci noha a mozes zacat s hladanim odznova. Ja som nasla vzdusnu alternativu a sandale nam vobec nechybaju.
@yanni prepac ale snad necakas odpoved na otazku preco nemoze chodit do skoly bosa??? Ty a tvoje deti chodize bose po ulici??? Ok vasa vec. Platenky jej zial na nohach lietaju... Pytala som sa kde nakupujete topanky pre deti s izkou nohou nie ci ma chodit moje dieta bose.... Pekny den 😘
Ahoj, mam dceru, rovnaky problem, ešte aj velkost sedi 🤣 to zúfalstvo poznam...osvedcila sa nam znacka superfit a to, ze predna cast sandalov sa da nastaviť, zatiahnuť. A potom kupujem aj z eshopu. Raz som nasla aj v Bata, co jej sadli (športové s uzavretou špičkou). Teda podľa toho, aku obuv vlastne hladas. Drzim palce!
@drasla dakujem konecne normalna odpoved. Pozriem. Daju sa tie online objednane topanky potom ked tak vratit spat ak nam nesadnu? Vdaka
@kulumulu123 Rovnaký problém, aj veľkosť. Dcére som minulý rok kúpila v ccc.Hľadali sme na svadbu. Medzi damskymi som náhodou natrafila. Mne boli úzke a to mame rovnakú veľkosť. Také niečo...
@kulumulu123 musis pozriet podmienky eshopu, ale je to bezna prax, ze vracias, ked nesadnu. Ccc maju eshop, eobuv.sk ...ale teda fakt potom beriem take, co sa dajú zatiahnuť. Drzim palce
@kulumulu123 a kedze je to uz prechod na dospelacku veľkosť, najst pekne este dievcenske topanky...tak to je dalsie velke zúfalstvo 🙈 obrnit sa trpezlivosťou! Pevne nervy a vela sily...a ked na nieco dobre natrafite, daj vedieť, vďaka!
Ešte zn.primigi ma uzke.
@beatka.b dakujem ale damske nema sancu kedze jej aj tie detske lietaku na nohe potrebujem vyslivene take ktore sa daju regulocat pri spickach aj okolo clenku 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Nikto? 😩