Kde kupujete topánky veľkosť 36/37 pre dieťa s ultraúzkou nohou?

kulumulu123
14. máj 2024

Ahojte viete mi prosim niekto poradit kam chodite nakupivat dceram letne sandale na sice dlhu ale ultrauzku nohu? Dcera ma 10r velkost topanok 36/37 a nozku tak hrozne uzku ze vsetko jej na nohach lieta... Zacinam byt zufala... Kdekolvek v ramci ba, ds a okolie. Dakujem 🙏

kulumulu123
autor
14. máj 2024

Nikto? 😩

25daniela
14. máj 2024

@kulumulu123 tak iba niekde na detskom oddelení, kde predávajú také nastaviteľné, so suchými zipsami. Na detskom ešte majú veľkosť 36,37

yanni
14. máj 2024

@kulumulu123 u nas len online. Ale my vsetci nosime BF, cize o to tazsie. Dcera bude mat 9 rokov a ma momentalne 34 ale kupit nieco, co pasuje a k tomu sa este aj paci, je problematicke. Cize len objednavam a nepasujuce vraciam. Do kamennych obchodov nechodim. Moja ma tvar plutva. Velmi uzku nohu v clenu a päte. Sandale uz toto lebo nebude mat tretiu sezonu. A ani po sandaloch nepisti. Casto beha bosa. Ma normal poltobanky, potom platenky a este take vzdusne dierkovane viac sportove. A to staci. A crocs len tak na prebehnutie. Nestazuje sa.

kulumulu123
autor
14. máj 2024

@25daniela ano to mi je jasne a vies mi prosim pi edat kde najdem take co maju oatu ako na 3/4r dieta da sa upravit predok na suchy zips a velkost 36/37??? Zufala som lebi aj ked je ta predna cast upravitelna tak pata je ako pre slona to by bolo casto velke este aj mne.... 😩😩😩😩

kulumulu123
autor
14. máj 2024

@yanni ano to je fajn ale ja potrebujem sandale nie platenky a crossky v tom sa v lete cely den chodit neda a do skoly tiez nemoze chodit bosa ani po ulici🤷‍♀️🤷‍♀️

yanni
14. máj 2024

@kulumulu123 preco sa neda chodit bosa alebo v platenkach? Ked nic nenajdes, tak co? Bude chodit v tom, co jej bude pasovat. V tej velkosti je tazke nieco najst, musis ist do obchodu alebo objednat viac parov a poskusat. Ja som so sandalkami skoncila, lebo nic nepasuje. Pri starsej pred 3 rokmi, mladsia mala este vlani ale tento rok koncim. No a najlepsie je, ked v strede leta poskoci noha a mozes zacat s hladanim odznova. Ja som nasla vzdusnu alternativu a sandale nam vobec nechybaju.

kulumulu123
autor
14. máj 2024

@yanni prepac ale snad necakas odpoved na otazku preco nemoze chodit do skoly bosa??? Ty a tvoje deti chodize bose po ulici??? Ok vasa vec. Platenky jej zial na nohach lietaju... Pytala som sa kde nakupujete topanky pre deti s izkou nohou nie ci ma chodit moje dieta bose.... Pekny den 😘

drasla
21. máj 2024

Ahoj, mam dceru, rovnaky problem, ešte aj velkost sedi 🤣 to zúfalstvo poznam...osvedcila sa nam znacka superfit a to, ze predna cast sandalov sa da nastaviť, zatiahnuť. A potom kupujem aj z eshopu. Raz som nasla aj v Bata, co jej sadli (športové s uzavretou špičkou). Teda podľa toho, aku obuv vlastne hladas. Drzim palce!

kulumulu123
autor
21. máj 2024

@drasla dakujem konecne normalna odpoved. Pozriem. Daju sa tie online objednane topanky potom ked tak vratit spat ak nam nesadnu? Vdaka

beatka.b
21. máj 2024

@kulumulu123 Rovnaký problém, aj veľkosť. Dcére som minulý rok kúpila v ccc.Hľadali sme na svadbu. Medzi damskymi som náhodou natrafila. Mne boli úzke a to mame rovnakú veľkosť. Také niečo...

drasla
21. máj 2024

@kulumulu123 musis pozriet podmienky eshopu, ale je to bezna prax, ze vracias, ked nesadnu. Ccc maju eshop, eobuv.sk ...ale teda fakt potom beriem take, co sa dajú zatiahnuť. Drzim palce

drasla
21. máj 2024

@kulumulu123 a kedze je to uz prechod na dospelacku veľkosť, najst pekne este dievcenske topanky...tak to je dalsie velke zúfalstvo 🙈 obrnit sa trpezlivosťou! Pevne nervy a vela sily...a ked na nieco dobre natrafite, daj vedieť, vďaka!
Ešte zn.primigi ma uzke.

kulumulu123
autor
21. máj 2024

@beatka.b dakujem ale damske nema sancu kedze jej aj tie detske lietaku na nohe potrebujem vyslivene take ktore sa daju regulocat pri spickach aj okolo clenku 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️