Kde deťom 2+ kupujete pyžamá a oblečenie na doma?
Na doma väčšinou v Kik, do škôlky, teraz už do školy kupujem Coccodrillo, H&M, Lindex.
Next, Lindex, H&M, About you značka Name It.
Mám 4 deti a oblečenie kupujeme v Sinsay,pepco,H&M,C&A,Tesco,Takko,Kik ale chodíme na nákupy aj do maďarska a tam ešte v Auchane a tiež v maďarsku v Háda(bazár)
@danyelia 😲
Lindex, brendon, miniplanet, ... hlavne pozerám aby to bola 100% bavlna
@simona20201309 ...žijú, aj napriek tomu, neboj sa 😄
@danyelia 95-100% polyester. Vážne dáš toto na malé dieťa? A ešte pyžamo?
Uah....
Zatiaľ veru😔
@simona20201309 Veľa vecí mám bavlnených, pyžamá všetky... najnovšie kúpené 3 bavlnené šaty z Pepca, každé mala dcéra v škôlke raz, kamoška ju pokreslila s nejakou fixkou tak, že to nejde dole, legíny zo Sinsay pofarbené tiež, môžem vyhodiť, načo budem šaškovať s drahými značkami, keď to aj tak hneď zoderú a zničia 🤷🏼♀️ A žiadne kožné problémy nikdy nemali...
@danyelia ale shein nie preboha. Nejde o značky. Ak chce niekto šetriť radšej nech kupi kvalitu z druhej ruky ako polyesterove pyžamo.
Sama si nos hoc aj celofán ale toto by som nikdy svojim deťom neurobila - doslova ich ohrozujes na zdraví.
Nesmiala by som sa a ak keď pochybujem ze si to prečítaš- je to hnus, ktorý sa dostáva cez pokožku do tela
https://www.unitedlife.sk/vsade-samy-polyester-...
Pepco, Sinsay, Kik, HM, Reserved, C&A
@simona20201309 To máš odkiaľ že pepco a sinsay veci sú z polyesteru? Všetky veci čo mám odtiaľ sú bavlnené.
@simona20201309 to mas odkial ze Pepco a Sinsay je polyester? Vsetko odtial mame ekotex bavlnu.
Pyzama, tricka, teplaky Slovenka 100% bavlna, oblecenie h&m, v Rakusku ernsting family
Pepco, tesco, sinsay, takko a občas kik.. V tescu majú niekedy fakt super ceny /zľavy
@simona20201309 Ale nepreháňaj zase, prosím Ťa...písala som niekde, že moje deti nosia polyesterové pyžamá zo Sheinu? Staršie majú pár svetrov a mikín, nenosia to na nahom tele a nič im nie je 🙄 Ty kupuješ určite eko-bio-natural certifikované a dizajnérske slovenské značky, však? Alebo iné bežné značky z obchodných reťazcov, ktoré sa vyrábajú v Číne tiež, len sú 3x predražené 🙂 A neviem, či je lepšie kúpiť nové bavlnené legíny z Pepca, alebo staré značkové, no ožmolkované, fľakaté, obnosené, s dierkou, možno ocikané a kedysi pokakané z bazárika po nejakom cudzom dieťati, ktoré ich nosilo predtým, nevieš či nemalo náhodou nejakú kožnú či inú chorobu...? Áno, vyperieš- rovnako ako tie strašne život ohrozujúce legíny zo Sinsay či Pepca 😃
Lindex
Lindex,hm,takko,tchibo,tesco,sem tam pepco
Ja bazar😂 teda snazim sa, mladsia ma vsetko po starsom a starsieho sa snazim obliekat z druhej ruky, okrem ponoziek a spodarov
@danyelia neuveríš, áno kupujem prevažne certifikované a uprednostňujem slovenské výrobky ako Slovenka, japitex, littlepeople, a pod. Občas kvôli sťahujucemu pásu aj lindex. Mali sme legíny aj z pepca. Dcéra ich mala 3x. Nekvalita o ktorej nemá zmysel diskutovať. Ak raz si zvyknutá na kvalitu, a poznáš tie materiály a funkčnosť, neverím že by sa niekto dobrovolne vrátil k pepcu alebo sheinu.
A ty tiež nepreháňaj s tými bazarovymi vecami. Pre o by mali byť všetky hneď okakane a ocikane?
Nie nie je toto iste - vyprať veci z bazáru a vyprať veci zo sheinu.
Ale toto je môj názor a moj prístup. Je mi jasné že nezmením svet ani zmyslanie všetkých mamiciek.
Dovolila som si len vyjadriť svoje (nazvime to) ,,nepochopenie"
Ja predávam veci cez bazar a žiadne neboli ocikane ani okakane a sú v top stave.
H&M väčšinou, potom Next a F&F
Next, Tchibo
@simona20201309 To chápeme, ale je úplny rozdiel hovoriť o tom, že je niečo kvalitnejšie a dlhšie vydrží, možno lepšie vyzerá a je viac funkčný - ja ti aj verím, že to tak je - ako napísať, že s vecami z pepca “otrávime” naše deti.. to je cez.
Pepco,tesco, sinsay, kik a ešte sem tam reserved a zalando
Ja sa vzdy smejem ako kopec zien ohrna nosom nad sekacmi a potom navlecie este aj babatka do veci zo shein 🤮 fuj fakt. Nejde o to ci je to bavlna alebo nie je, ale o to ze tie handry nepodliehaju ziadnej kontrole, boli v nich najdene tazke kovy a rozne chemicke latky, kt tam nemaju co robit a posobia na endokrinny system a pokozku… Este sa rehotat, ze zatial deti ziju 🤦🏼♀️
Kupujem Lindex, newbie, H&M, next, obcas reserved, c&a a kludne aj z druhej ruky ak na nieco pekne narazim.
@catherinah ak sa môžem opýtať about you značka Name IT veľkostne sedí?
Dlho som kupovala cez Sinsay ale posledne tma už nič neviem nájsť pekné ani pre 3 ročného a pre 8 ročnú už vôbec ona si už Minnie, Labkovu a taketo neoblečie a presne takéto veci viac ponúkajú pre baby.... Teraz som presedlala viac na reserved a zaru
Pepco, Sinsay, Shein...