Kde kupujete detské oblečenie pre novorodenca - dievčatko?

1mimka18
20. nov 2024

Ahoj baby kde prosím vás na akej stránke kupujete detské oblečenie pre novorodenca (dievčatko) ? Chcela by som niekde kúpiť oblečenie všetko naraz ale nájsť stránku kde majú 56 /62 je náročné vzdy majú len 1-2 veci v takej veľkosti... Buď len dupačky alebo len body....

thereisabear
20. nov 2024

HM, Lindex, Next, CA

1mimka18
autor
20. nov 2024

@thereisabear na nete alebo v obchode ? Po obchodoch nemám kedy chodiť ešte s malým sa mi nechce on by neobsedel 😃

lucia13022023
20. nov 2024

Pre novorodenca som mala všetko z Lindexu rastúce. A všetko online, inak ani nekupujem

kris_tin257
20. nov 2024

Lindex, Next či H&M z druhej ruky s vysačkou, sú za zlomok ceny a je to slušná kvalita 👍

zaphyra
20. nov 2024

Pre novorodenca za mna Lindex rastuce zavinovacie bodycka.

thereisabear
20. nov 2024

@1mimka18 na nete je určite väčší výber

domiklik
20. nov 2024

@1mimka18 ak ta netlačí peňaženka, tak lindex alebo next. Za mňa next lepší pomer cena výkon a celkovo si drží kvalitu.

pralinka86
20. nov 2024

Tchibo, next, hm, lindex. Vsetko online, registruj sa, sleduj zlavy, oplati sa. Najma asi index, tam bývajú casto zlavy 20-25%, mnozstevne 3za2 a vies kombinovat. Par základných kúskov uplne staci, vacsinou su rastuce, vydrzia dlhsie. Tiez majú fajn flisovy overal, na začiatku zahnes rucky, nozky, neskor za par mesiacov ho mas bez zahnutia. Je tensi, dobre sa vrstvi

kitycat
20. nov 2024

@1mimka18 ved najdi daku skupinu Lindexu idealne a napis, ze chces balik v tej velkosti pre dievcatko, narodene ".....dopln si mesiac...".
Zavali ta, tie veci tie deti nemaju ako znicit, bude to ako nove

7lenka11
20. nov 2024

Za mňa najlepsia skúsenosť s HM, fajn je aj Lindex (aj keď predražený a mne osobne sa nepáčia tie ich moc vzorované veci).. pripadne z lacnejšej kategórie je Lidl shop.. tam doobjednávam trička a pančuchy a vždy všetko sedelo… hlavne majú široký výber

oblecenie99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1mimka18
autor
20. nov 2024

@7lenka11 Lidl a teraz dosť pokazilo nemajú skoro nič c 56