Ahoj baby kde prosím vás na akej stránke kupujete detské oblečenie pre novorodenca (dievčatko) ? Chcela by som niekde kúpiť oblečenie všetko naraz ale nájsť stránku kde majú 56 /62 je náročné vzdy majú len 1-2 veci v takej veľkosti... Buď len dupačky alebo len body....
@thereisabear na nete alebo v obchode ? Po obchodoch nemám kedy chodiť ešte s malým sa mi nechce on by neobsedel 😃
Pre novorodenca som mala všetko z Lindexu rastúce. A všetko online, inak ani nekupujem
Lindex, Next či H&M z druhej ruky s vysačkou, sú za zlomok ceny a je to slušná kvalita 👍
Pre novorodenca za mna Lindex rastuce zavinovacie bodycka.
@1mimka18 na nete je určite väčší výber
Tchibo, next, hm, lindex. Vsetko online, registruj sa, sleduj zlavy, oplati sa. Najma asi index, tam bývajú casto zlavy 20-25%, mnozstevne 3za2 a vies kombinovat. Par základných kúskov uplne staci, vacsinou su rastuce, vydrzia dlhsie. Tiez majú fajn flisovy overal, na začiatku zahnes rucky, nozky, neskor za par mesiacov ho mas bez zahnutia. Je tensi, dobre sa vrstvi
Za mňa najlepsia skúsenosť s HM, fajn je aj Lindex (aj keď predražený a mne osobne sa nepáčia tie ich moc vzorované veci).. pripadne z lacnejšej kategórie je Lidl shop.. tam doobjednávam trička a pančuchy a vždy všetko sedelo… hlavne majú široký výber
HM, Lindex, Next, CA