Kde kupujete detské oblečenie 92?

5. nov 2024

Ahojte doteraz mi to bolo v podstate jedno lebo mala mi rychlo rastla a preskakovala z velkosti na velkost. Ako mi presla na 86ku ktoru uz nosi dlhsie tak to oblecko z lacnejsich obchodov to neustale pranie a prepieranie nezvlada a chcem sa teda poradit kde kupujete taketo vacsie velkosti pre babatka aby aj vydrzali vyzerat pekne. Dlhsie uvazujem nad lindexom ale tie veci su pre mna dost drahe a citala som ze kvalitovo isli velmi dole tak teda neviem ci sa oplati minut na to taku palku. Ja som mala starsie lindex veci od znamej po dvoch detoch a vyzeraju stale skvelo aj ked ich moja mala tiez vynosila.

lucia13022023
5. nov 2024

Zara, hm, zalando, Next, gap.

cyberk
5. nov 2024

Next, super cena aj kvalita

petronellla87
5. nov 2024

HM najčastejšie. A teda bola som príjemne prekvapená aj kvalitou veci v CA

autor
5. nov 2024

@petronellla87 dakujem za pripomenutie presne hovoris pravdu my sme mali par body a pyzamiek z c&a a boli perfektne drzali tvar aj farbu a vsetky boli krasne. Ja som na to uplne zabudla. Skoda ze niekde blizko pri nas nie je aj kamenna predajna ale idem rovno kukat eshop.

autor
5. nov 2024

@cyberk
@lucia13022023 dakujem baby idem aj ten next kuknut

sundew
5. nov 2024

Aj F&F Tesco veci su dobre!a v akcii za super ceny.tie veci drzia pranie aj sušičku 💪

123el123
5. nov 2024

Tiez sa priklanam k C&A 🙂

scila
5. nov 2024

Túto veľkosť som ešte kupovala tu na bazáre z druhej ruky.

lilli110
5. nov 2024

Next som si poslednu dobu velmi oblubila. Prijemny material, drzi tvar aj farbu, pekne veci.

autor
5. nov 2024

@sundew ano ale odtial nasa ponosi len pyzamka lebo tie body aj gate su strasne siroke pre nu. Ja potrebujem body a gate take uzucke ako maju v sinsay no len nejaku kvalitnejsiu znacku
@lilli110 a ten next su uzsie veci alebo skor na take sirsie deticky? Pozeram to velmi pekne su tam niektore

veronikaszabova
5. nov 2024

Za mna Lindex

sundew
5. nov 2024

Ja son praveze kupovala pre syna tam lebo boli užšie 😂 a doteraz mu vzdy najlepsie kupim tam,teraz ma 5r a sedia mu veci odtial najlepsie

belle_vie
5. nov 2024

Lindext Next CA. A milujem Helen a Haydi, ale tie nie su tak zname ( kvalita ovela lepsia ne, lindex a naaadherne vzory).

lilli110
5. nov 2024

My akurat prechadzame na 86ku, ideme mat 7 mesiacov, moj je taky baculatejsi a sedi mu fajn. Cize tvojej asi obtiahnute nebudu. Ale ked mu je aj nieco z Nextu volnejsie, nemam pocit, ze je ako vo vreci. Taky fajny material. Napr.z Nextu overal co mi prisiel min.tyzden...zips hore zapnuty pod hrdielkom drzi skryty dobre. Material makkucky. Z Lindexu co mam niektore, tak zips vyskakuje a tlaci maleho na bradu. To sa mi stalo pri viacerych pyzamkach z Lindexu 🤷🏻‍♀️ ale mam rada aj Tesco akoze pomer cena/kvalita nemam co vytknut. Ked som teraz prirovnala overal z tesca a nextu 86ka dlzka uplne rovnaka, next trošičku sirsi, prijemnejsi material. Cena z Nextu raz taka 🤷🏻‍♀️ Oboje kupovane nedavno. Body Next uplne super, ako nove stale, nevytahane, prijemny material, dobre sa obliekaju.

januska2
5. nov 2024

Ja som spokojna s tesco aj kvalitou aj cenou