Ahojte doteraz mi to bolo v podstate jedno lebo mala mi rychlo rastla a preskakovala z velkosti na velkost. Ako mi presla na 86ku ktoru uz nosi dlhsie tak to oblecko z lacnejsich obchodov to neustale pranie a prepieranie nezvlada a chcem sa teda poradit kde kupujete taketo vacsie velkosti pre babatka aby aj vydrzali vyzerat pekne. Dlhsie uvazujem nad lindexom ale tie veci su pre mna dost drahe a citala som ze kvalitovo isli velmi dole tak teda neviem ci sa oplati minut na to taku palku. Ja som mala starsie lindex veci od znamej po dvoch detoch a vyzeraju stale skvelo aj ked ich moja mala tiez vynosila.
Next, super cena aj kvalita
HM najčastejšie. A teda bola som príjemne prekvapená aj kvalitou veci v CA
@petronellla87 dakujem za pripomenutie presne hovoris pravdu my sme mali par body a pyzamiek z c&a a boli perfektne drzali tvar aj farbu a vsetky boli krasne. Ja som na to uplne zabudla. Skoda ze niekde blizko pri nas nie je aj kamenna predajna ale idem rovno kukat eshop.
@cyberk
@lucia13022023 dakujem baby idem aj ten next kuknut
Aj F&F Tesco veci su dobre!a v akcii za super ceny.tie veci drzia pranie aj sušičku 💪
Tiez sa priklanam k C&A 🙂
Túto veľkosť som ešte kupovala tu na bazáre z druhej ruky.
Next som si poslednu dobu velmi oblubila. Prijemny material, drzi tvar aj farbu, pekne veci.
Za mna Lindex
Ja son praveze kupovala pre syna tam lebo boli užšie 😂 a doteraz mu vzdy najlepsie kupim tam,teraz ma 5r a sedia mu veci odtial najlepsie
Lindext Next CA. A milujem Helen a Haydi, ale tie nie su tak zname ( kvalita ovela lepsia ne, lindex a naaadherne vzory).
My akurat prechadzame na 86ku, ideme mat 7 mesiacov, moj je taky baculatejsi a sedi mu fajn. Cize tvojej asi obtiahnute nebudu. Ale ked mu je aj nieco z Nextu volnejsie, nemam pocit, ze je ako vo vreci. Taky fajny material. Napr.z Nextu overal co mi prisiel min.tyzden...zips hore zapnuty pod hrdielkom drzi skryty dobre. Material makkucky. Z Lindexu co mam niektore, tak zips vyskakuje a tlaci maleho na bradu. To sa mi stalo pri viacerych pyzamkach z Lindexu 🤷🏻♀️ ale mam rada aj Tesco akoze pomer cena/kvalita nemam co vytknut. Ked som teraz prirovnala overal z tesca a nextu 86ka dlzka uplne rovnaka, next trošičku sirsi, prijemnejsi material. Cena z Nextu raz taka 🤷🏻♀️ Oboje kupovane nedavno. Body Next uplne super, ako nove stale, nevytahane, prijemny material, dobre sa obliekaju.
Ja som spokojna s tesco aj kvalitou aj cenou
Zara, hm, zalando, Next, gap.