Kde kupujete detské oblečenie?

1. feb 2024

Ahojte, kde kupujete rúče body? Kupovala som pepcu f&f ale to je také úzke, ze ledva jej tam ruky narvem. Veľkosť 80.

thereisabear
1. feb 2024

Hm, next, lindex

mabenn
1. feb 2024

vacsie strihy ma H&M, Tchibo, Lidl, syn bol dlhy

nevenka
1. feb 2024

My v Pepcu, lebo sa hore daju zapnut na pleci a netrcia hole pliecka. Ale ja mam chude deti. Ked je to taka pevna bavlna, kupujem o cislo vacsie, pranim sa este zbehne. Nieco mame aj z Lidl, H&M, ale to o cislo mensie a lidlove uz sa dost vytahuju.

vkatush
1. feb 2024

Ja mám rada bodyčka HMko, fajne sa natiahnú (sú dvojaké, také elastickejšie, ale aj tie pevnejšie sa pekne natiahnu).
Akurát môj už 80tku dá eltete, chystám sa na nákup väčšieho čísla 😂

alexnina777
1. feb 2024

Lindex, H&M, a potom slovenských výrobcov.

enoula
1. feb 2024

Mozno pozri rebrovany material, ten sa zvykne ešte viac poddat .. a teda spomínané hm, lindex, next, tchibo. Vsetko dobre drzi, prezije aj 60tku aj susicku

klip0
1. feb 2024

Body výlučne lindex

autor
1. feb 2024

@klip0 o nich aj uvažujem, ako sedia velkostne ?

akje
1. feb 2024

Ahoj @autorka
V pepcu.
Ak sa ti dieta nezmesti do veci danej velkosti, jednoducho staci zvolit vacsie cislo 😊
Dcerka je uzka ako sliz a viem, ze v pepcu treba kupovat o 1 rok vacsie leginy. Inak jej tam je vsetko akurat, popripade vacsie 😊
Synovi teda kupujem o cislo vavsie veci, ako ma nosit 😊

milanemila
1. feb 2024

Newbie, lindex, hm, next a obcas reserved alebo c&a

autor
1. feb 2024

@akje dcérka má 10m a kúpila som jej v pepcu na 12 18m dĺžkou sú jej ešte dlhé ale ruky už len tsk tak tlačíme:D a hlava to isté :D

akje
1. feb 2024

Chapem, kupit vacsie a zavinut 😊 ja som dcerke (v danom veku, kym bola este pampuch) kupovala v HM a bolo vsetko ok 😊 vzdy vacsie (dlhsie) samozrejme a nic nemala natesno 😊

lenkahvh
2. feb 2024

Rúče = v zmysle pekné?

klip0
2. feb 2024

Veľkostne sedia tak že napr 68 nosila moja dcéra od 3m do 1r 8m. A celú tú dobu jej boli dobre. Veľmi sa to prispôsobí, veľa sme tým ušetrili

klip0
2. feb 2024

Čítam že má 10m, kúpila by som 80, možno kľudne aj 86(v 11m už dcéra nosila aj 86 ale boli jej také väčšie ešte). Ale aj 80 aj 86 nosila ešte v 2r, potom sa odplienkovala tak sme vyradili