Kde kúpim zimný overal pre 8-mesačné dieťa?

29. nov 2023

Ahojte,
kde kupim pekny kvalitny zimusny overal neutralnej farby pre 8m dieta?

Dakujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
29. nov 2023

@jj298 v spišskom nárečí - zimný , ospravedlnujem sa pani ucitelka.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
29. nov 2023

@jj298 tak neviem co sa tu chytas za hlavu? Tu je dovolene pisat iba spisovne alebo co?
A dakujem za radu, cocodrillo mi nenapadlo.

chrumka333
29. nov 2023

Next, HM, na zalande on-line sa dá tiež dobre vybrať.ja som v sekaci napr kúpila včera nový HM za 5 e

yanni
29. nov 2023

Kde? No v kamennom obchode. Alebo internetovom obchode. Kde kupujes pre dieta ine oblecenie? Tiez hadam len tam, kde sa daju taketo veci kupit. Tak tam pozeraj aj po zimnom obleceni.

7lenka11
29. nov 2023

Momentálne v každom obchode. Závisí od toho, koľko chceš investovať. Napr Tesco má teraz výpredaje 50%.

mimi3008
29. nov 2023

Ja som ozaj spokojna s Lidl overalmi, teraz som ale objednala zo Sinsay, som zvedava, co pride

majlo1234
29. nov 2023

Odporucam vyuzit bazar na V, najdes tam sportove overaly za zlomkove ceny. Netvrdim, ze napriklad Lidl ma zle, akurat mi pride zbytocne kupovat novy, ked najdes aj z druhej ruky a vyzera ako novy, ved tie decka to nevynosia

autor
29. nov 2023

@yanni boli sme hm, ca, sinsay nemali, alebo mali bud velke alebo male.

autor
29. nov 2023

@7lenka11 max 50eur, dakujem za tip. Skusim aj tesco,

autor
29. nov 2023

@majlo1234 ten bazar sa tu nesmie nahlas vyslovit? 😳 preferujem nove, kde si mozem pozriet nazivo ako vyzera a aj chytit.

majlo1234
29. nov 2023

Nie, uz viackrat mi tu vymazali prispevok, pretoze tu sa smie propagovat len modrokonikovsky. Co sa tyka nove vs. stare, viem asi, co myslis, ale pri nejakch znackach(ja synovi kupujem Columbiu na zimu, pripadne Quicksilver z takych lcnejsich) si vies tie modely najst normalne na nete a pozriet, z coho su, pripadne poprosit predavajuceho. Mne sa to velmi osvedcilo, minuly rok dostal perovy overal za tusim 17 euro, tento rok komplet nohavice a bunda za 20ku, to nenajdes ani v Lidli/Sinsay hadam a ta kvalita je asi lepsia