Kde kúpim zimnú bundu pre 2-ročné dieťa?

15. sep 2024

Ahojte baby viete mi prosím poradiť kde kúpiť poriadnu zimnú zateplenú bundu pre 2 ročného chlapčeka? Najlepšie nejakú nevzorovanú. Ďakujem

anjelicek26
15. sep 2024

Tak zimne bundy su teraz vsade, specifikuj - cenovy limit, teplo (inu potrebujes v Poprade a inu v Bratislave) a ci budete mat len tu jednu, alebo budete mat aj inu na vodu-sneh-lyzovanie dopln vhodne..

pe_mi
15. sep 2024

Ahoj,Tesco majú každoročne fakt fest zateplené .to vnútro neviem ,ako sa nazýva.na mňa až moc teplé.

autor
15. sep 2024

Cenovo pokial to bude do 50€ tak mi to je jedno kedže malý ju bude mať len na jednu sezonu tak nechcem niečo extra drahé ale zase ak chcem kvalitnú bundu tak rátam aj s vyššou cenou. A chcela by som nejakú taku univerzalnu ako keby minulý rok mal perfektnú bundu ktorá bola zateplená a zaroveň bola aj z takého nepremokavého materialu. Bohužial neviem kde bola kupovaná lebo ju malý dostal k narodeninám. A čo som cez víkend pobehala Bory Mall tak som nikde nenašla takú dobru neviem či tam ešte nemajú zimne veci ale všetko boli len také prechodné paperové bundy bombery a pod.

lucia13022023
15. sep 2024

Zara

anjelicek26
15. sep 2024

Neviem aku velkost nosite ale na zalando lounge maju akciu na wheat a 60e a top kvalita https://www.zalando-lounge.de/campaigns/ZZO30U7... toto po 92 (ony su chlp vacsie) alebo potom vacsie https://www.zalando-lounge.de/campaigns/ZZO30U7...

kiki68
15. sep 2024

Za mna napr erstnings family, lindex, pripadne HM. Tie Fussl

len_nig
15. sep 2024

Decathlon. Úplne najlepšia akú sme našli, nie je taká extrémne hrubá ako z bežných obchodov ale hreje úplne perfektne a cena je tiež super.

zuzanaete
15. sep 2024

V C&A mavaju nepremokave zimne bundy.

3009
16. sep 2024

Bubbe.sk

milanemila
16. sep 2024

Ja kupujem enfant bundy, su mimo limitu do 50e nove, ale z druhej ruky za tolko najdes. Su perfektne vypracovane, nepremokave absolutne, teplucke a zaroven nie extremne hrube takze dieta v tom nie je ako snehuliak. Dcera ma uz tretiu (poslednu mala 2 sezony) a mladsiemu som tiez kupila.