Kde kúpim zimné oblečenie?

8. sep 2024

Syn už chodí do škôlky, začala som pokukovatbpo po zimnom oblečení pre neho (3r). Predošlé roky som kupovala takéto oblecko hlavne od ruky, tento rok ale rátam, ze to v školke znici, zoderie po vonku, potrebuje kvalitné veci.. Viete mi prosím poradiť, kde v jednom shope viem kúpiť toto všetko naraz? Zimná kombinéza, zimné zateplené nohavice asi aspoň dvoje, zimná bunda, softshellove gate, no proste toto oblečenie, hlavne cenovo dostupné.. A co ešte také mu treba kúpiť? Dakujem ❤️

belle_vie
8. sep 2024

Tak kvalitne alebo cenovo dostupne? Lebo nic kvalitne lacne nie je.
Ja mam rada bundy a kombinezy z lindexu, ak chces odolne, tak kolekcia fix. A softshellky davam sit ( Balu handmade).
Ale vraj aj tchibo je fajn.

deedol
8. sep 2024

lindex, hm, tchibo.
lidl je cenovo dostupny, ale neviem, ci az tak kvalitny...
osobne som aj do skolky kupovala bazarove veci tych vyssie spominanych znaciek a vsetky vydrzali. moj mal dvoje oteplovacky (zvycajne neboli mokre, ale zablatene, tak sa museli prat), dve bazarove bundy, jednu peknu bundu ("do mesta"). kombinezu uz v skolke nemal, zle sa mu obliekala. softshellky mal z HM neznicitelne dvoje, ked prsalo. no a nepremokave topanky, resp. gumaky, namiesto salu sa nam osvedcil nakrcnik (mal taky pleteny z HM), ciapka, viac parov nepremokavych rukavic...

svetlonos
8. sep 2024

Pozri Tchibo online, ja som spokojná. Vo výpredaji maju aj minuloročné modely. Maju softshell aj zimné overaly/ dvojdielne súpravy, zimnú obuv. Ak chces ešte lacnejšie tak lidl.

andrea_82
8. sep 2024

Pri starsom synovi som mala veci z Lidla. Tu jednu sezonu v pohode vydrzia a na buduci rok mu aj tak boli male.

simsalabim
9. sep 2024

Tchibo 👍

luccija
9. sep 2024

CA, HM

kathhii
9. sep 2024

Softhellky UNUO. Na bazari ľahko predas, a vydržia mu minimálne 2roky, niekedy aj tri.

adeladulova
9. sep 2024

Decathlon, tesco f&f, takto doppo doppo

kika193
9. sep 2024

Ja kupujem kvalitne znacky na bazari. Reima. Didriksons. Mikk-line