Syn už chodí do škôlky, začala som pokukovatbpo po zimnom oblečení pre neho (3r). Predošlé roky som kupovala takéto oblecko hlavne od ruky, tento rok ale rátam, ze to v školke znici, zoderie po vonku, potrebuje kvalitné veci.. Viete mi prosím poradiť, kde v jednom shope viem kúpiť toto všetko naraz? Zimná kombinéza, zimné zateplené nohavice asi aspoň dvoje, zimná bunda, softshellove gate, no proste toto oblečenie, hlavne cenovo dostupné.. A co ešte také mu treba kúpiť? Dakujem ❤️
lindex, hm, tchibo.
lidl je cenovo dostupny, ale neviem, ci az tak kvalitny...
osobne som aj do skolky kupovala bazarove veci tych vyssie spominanych znaciek a vsetky vydrzali. moj mal dvoje oteplovacky (zvycajne neboli mokre, ale zablatene, tak sa museli prat), dve bazarove bundy, jednu peknu bundu ("do mesta"). kombinezu uz v skolke nemal, zle sa mu obliekala. softshellky mal z HM neznicitelne dvoje, ked prsalo. no a nepremokave topanky, resp. gumaky, namiesto salu sa nam osvedcil nakrcnik (mal taky pleteny z HM), ciapka, viac parov nepremokavych rukavic...
Pozri Tchibo online, ja som spokojná. Vo výpredaji maju aj minuloročné modely. Maju softshell aj zimné overaly/ dvojdielne súpravy, zimnú obuv. Ak chces ešte lacnejšie tak lidl.
Pri starsom synovi som mala veci z Lidla. Tu jednu sezonu v pohode vydrzia a na buduci rok mu aj tak boli male.
Tchibo 👍
CA, HM
Softhellky UNUO. Na bazari ľahko predas, a vydržia mu minimálne 2roky, niekedy aj tri.
Decathlon, tesco f&f, takto doppo doppo
Ja kupujem kvalitne znacky na bazari. Reima. Didriksons. Mikk-line
Tak kvalitne alebo cenovo dostupne? Lebo nic kvalitne lacne nie je.
Ja mam rada bundy a kombinezy z lindexu, ak chces odolne, tak kolekcia fix. A softshellky davam sit ( Balu handmade).
Ale vraj aj tchibo je fajn.