Kde kúpim merino oblečenie pre bábätká za dobrú cenu?

29. júl 2024

Ahojte, je síce ešte leto, no sú na tieto produkty momentálne výpredaje. Kde kupujete oblečenie pre bábätká z merino vlny za prijateľnú cenu?

zzuunnaa
29. júl 2024

neviem čo je dobrá cena keďže merino je samo o sebe dosť drahé ale ja som dcére kupila z froggywear, stalo síce viac ale fakt je rastúce. Kupila som dcérke keď mala asi pol roka a má 2 a stále jej sedí 🙂

svetlonos
30. júl 2024

Ahoj, neviem ci je to zrovna merino ale objednala som z HM a som spokojná veľmi.

princezna_bosorka
2. aug 2024

ak ti ide o cenu, tak merinovo bazar na fb. kupovala som viac krat. z novych mam skusenosti s froggywear a woollies. Ale neviem, ci je "za dobru cenu".
Ono totiz nakupis merino za par supov aj z lidlu, no ja by som tam merino nekupila ani omylom kvoli pofidernej kvalite.

kika193
2. aug 2024

Urcite na bazari na facebooku, aj tu na mk, aj na vintttt z polska

kika193
2. aug 2024

Nekupuj nove, je to pridrahe, a pouzivane je lacnejsie o polovicu. Kvalitne severske znacky ako joha, janus...
Nemusis kupovat froggy ako prvy kusok, je to v porivnani s ostatnymi drahsie a ak ta merino nechyti, tak zbytocna investicia. Vacsinou to zlyha na detoch, alebo ze sa mamam nepaci extra starostlivost a pranie

animus
4. aug 2024

Ja by som zasa nemala odvahu kupovať cez bazár. Ak sa o to pôvodná majiteľka nestarala správne a teda neprala to tak ako treba, ten materiál stráca svoju funkčnosť a vlastnosti aj keď na oko tie veci vyzerajú super. Kde kúpiť za dobrú cenu neporadim. Merino je jednoducho drahé, to je fakt.