Ahojte, je síce ešte leto, no sú na tieto produkty momentálne výpredaje. Kde kupujete oblečenie pre bábätká z merino vlny za prijateľnú cenu?
Ahoj, neviem ci je to zrovna merino ale objednala som z HM a som spokojná veľmi.
ak ti ide o cenu, tak merinovo bazar na fb. kupovala som viac krat. z novych mam skusenosti s froggywear a woollies. Ale neviem, ci je "za dobru cenu".
Ono totiz nakupis merino za par supov aj z lidlu, no ja by som tam merino nekupila ani omylom kvoli pofidernej kvalite.
Urcite na bazari na facebooku, aj tu na mk, aj na vintttt z polska
Nekupuj nove, je to pridrahe, a pouzivane je lacnejsie o polovicu. Kvalitne severske znacky ako joha, janus...
Nemusis kupovat froggy ako prvy kusok, je to v porivnani s ostatnymi drahsie a ak ta merino nechyti, tak zbytocna investicia. Vacsinou to zlyha na detoch, alebo ze sa mamam nepaci extra starostlivost a pranie
Ja by som zasa nemala odvahu kupovať cez bazár. Ak sa o to pôvodná majiteľka nestarala správne a teda neprala to tak ako treba, ten materiál stráca svoju funkčnosť a vlastnosti aj keď na oko tie veci vyzerajú super. Kde kúpiť za dobrú cenu neporadim. Merino je jednoducho drahé, to je fakt.
neviem čo je dobrá cena keďže merino je samo o sebe dosť drahé ale ja som dcére kupila z froggywear, stalo síce viac ale fakt je rastúce. Kupila som dcérke keď mala asi pol roka a má 2 a stále jej sedí 🙂