Ahojte maminy,
ja sa chcem len tak na inšpiráciu spýtať, čo všetko majú vaši 1,5 - 2 roční drobci v šatníku na jeseň a potom na zimu. Stále akosi neviem, čo všetko je treba. Ďakujem za inšpirácie.
Na jeseň: ponožky, pančušky, tielka, tenké legíny, zateplené legíny, tepláky, pulóvriky s dlhým rukávom, mikiny, prechodná bunda, softshellová bunda, softshellové nohavice a aj overal, tenšia čiapka, nákrčník.
Na zimu: spomenuté vyššie, zimná bunda (2ks), softshellové nohavice podšité barančekom, oteplovačky, hrubá čiapka, nákrčník / šál, tenké a hrubé rukavice.
ahoj, ja som fanusik funkcnych materialov, takze:
1. jesen: 2x jednovrstvova merino kukla, 2x nepodsita softshellova bunda (s dobrymi parametrami vydrzi aj dazd), 2x sofsthellove nohavice nepodsite, pod to 2x merino sveter, 1x komplet merino zo zajo (triko s dlhym rukavom a leginy), vlnene ponozky
2. zima: 2x zimna dvojvrstvova kukla, 1x vlnene rukavice, 1x rukavice didriksons zo softshellu, 2x zimna bunda z funkcneho materialu, 1x softshellove nohavice s fleecom, a spodne vrstvy boli totozne, ten zajo komplet nosi uz druhy rok.
Na doma mal 11ks bavlnene body s dlhym rukavom, asi 5x teplaky, jeden sveter.
Na nohy celorocne a zimne topanky po jednom kuse a demmar gumaky s vlnenou vlozkou, takze aj na zimu do clapkanice, aj na leto do mlaky.
Teraz uz ale chodi do skolky, ma tri roky, a tam chcu p. ucitelky na zimu overaly, tak do skolky bude overal, ten len oblecie na outfit, ako bude v triede, cize na vrch tenucke merino tricka s dlhym rukavom, na spodok bavlnene gate, vlnene ponozky. Kukly, rukavice z vlny, sveter do zasoby a musi byt ok
Veľmi pekne vám ďakujem za inšpirácie a najmä za trefné komentáre bez zbytočných poznámok. Pekne ste ma nakopli do nákupov 🙂
@12domi34
Na jesen: softshellovy overal, nohavice a bunda do dazda, gumaky, ostatne je klasika - leginy, body, mikiny, svetre, tenka ciapka, bunda...
Na zimu: zimny overal, softshellove nohavice podsite barancekom, kukla/zimna ciapka, zimna bunda,...