Je vhodná táto bunda a nohavice pre chlapca?

14. okt 2023

Ahojte. Mám menšiu dilemu 🤔. Kúpili by ste takúto bundičku a nohavice aj chlapcovi alebo sa vám to zdá hodnejšie skôr pre dievča? Celá natešená som išla objednávať až keď ma napadla táto myšlienka že tam vidím pár červených kvetov , či to nebude blbé až som o tom začala pochybovať. Rada by som počula váš názor. A zaroveň keď mám rozpísanú tému by ma zaujimalo, či to podľa vás v tejto kombinacii bude tvorit pekny celok a vyzera to ako súprava...bundička je zateplená barančekom a gate fleecom, takže k tej bundičke sú podobne nohavice ale trošku iné. Snáď by to bolo takto fajn .. Ďakujem

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelicek26
14. okt 2023

To je len jesenne listie, chlapcensky set.

abdn16
14. okt 2023

ja tam ziadne kvety nevidim, len listy.

autor
14. okt 2023

@anjelicek26 ďakujem krásne. Takže v pohode pre chlapca , áno?

stellarstar
14. okt 2023

Ani ja tam nevidím kvety a vidno ze to je oblečenie pre chlapčeka

katulienocka999
14. okt 2023

Krásny set 🙂 a podla mňa je to uni, ja by som to tiež brala pre nášho kebyže je ešte maličký 🤩 nedávno som mu dala ušiť softshelove nohavice tiež s jesenným motívom, niečo obdobne je tam 🙂

klip0
14. okt 2023

Áno kúpila a naopak dievčatku by som nekúpila. Podľa mňa je to čisto chlapčenský set

lienka.7
14. okt 2023

Uplne v pohode. Ja by som ho mojej nekúpila 🙃

autor
14. okt 2023

Ďakujem ženy veľmi pekne. Mne sa tiež hneď veľmi páčil a potom som normálne začala pochybovať že či to bude ok pre chlapca ale som rada že ste napísali že je to chlapčenský set 💙. Dúfam že to bude dobre presne v tejto kombinácii lebo bundička sa mi zdá trošku bledsia ako gate na fotke..už som rozmýšľala ci len bundu nezoberiem a nohavice sivé...🤔. Toľko kombinujem a premýšľam nad tým aby som nakoniec neprekombinovala a neplakala do vankúša nakoniec 🤣.

vanilkovazmrzka
14. okt 2023

Samozrejme, je to uplne uni.

klip0
14. okt 2023

Ja by som to vzala ako set, podľa mňa to bude rovnaký odtieň a usite z tej istej látky, akurát podsite niečím iným

martinka13
15. okt 2023

Uni

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
weronika171717
15. okt 2023

Ja by som to svojmu synovi neobliekla.

autor
15. okt 2023

@weronika171717 Môžem sa opýtať prečo?

heln
15. okt 2023

kvoli par cervenym listom spekulujes, ci je to vhodne pre chlapca?

ankare
15. okt 2023

Aj pre chlapca

klip0
15. okt 2023

Nedávaj na jeden názor čo ti tu napíše že by neobliekla. Písala si že si už objednala, tak zbytočne podľa mňa vymýšľaš.
Vidíš že väčšina ti napísala, že je to chlapčenské. Nikdy nenájdeš také oblečenie aby sa páčilo každej jednej matke a aby ho obliekla aj ona

autor
15. okt 2023

@klip0 Jasné, ďakujem za povzbudenie. Nevešám z toho jedného názoru hlavu 😉. V popise bolo písané že farba hnedá..tie listy sú tam červené ale tak to nevadí. Podľa mňa je to univerzálne..a malý ma 2 roky, tak tomu to bude že úplne jedno 🤣..a navyše už som objednala takže už necúvnem. Potrebovala som len postrčiť čo mi pomohlo tých pár komentov za ktoré ďakujem, samozrejme som rátala aj s tým že niekto napíše že sa mu to nepáči alebo by neobliekol nakoľko máme každá iný vkus..ale tie predchádzajúce ma potešili za čo ĎAKUJEM ❤.

iwesska
15. okt 2023

Ja by som to dievcatu nekupila. Inak nechapem celkom,co tak prezivate oblecenie pre babatka. Im je to totalne jedno,akurat mamicky si vyrabaju problemy tam,kde netreba.

weronika171717
15. okt 2023

Kvôli tomu vzoru, ale to som ja. Každý má iný vkus. 😉

autor
15. okt 2023

@iwesska keď sa tak nad tým zamyslím a predstavím si že by som vyberala pre dievčatko tak inak ani ja nie 😄. Určite sú pre dievčatko krajšie farby aj vzory..tak som si už aj sama odpovedala 🤣 že skôr pre chlapca. Inak mate úplnú pravdu že len mamičky si vyrábajú problémy kde netreba 👍. Ďakujem.

autor
15. okt 2023

@iwesska bežne to tak veľmi neprežívam ale už predsa ked kupujem takto niečo drahšie, tak chcem nech sa nám to páči a sme spokojný. Keby som nezaložila túto diskusiu, tak by mi to vŕtalo v hlave, nebola si istá a asi by som sa rozhodla inak už len z tej neistoty. Ale verím ze budem spokojná ja aj synček 💙. Ten bude akurat tak spokojný že mu zima nebude 😄.

majlo1234
15. okt 2023

Kup co sa ti paci. Toto je taky zvlastny koncept, ze je oblecenie len pre chlapcov a len pre dievcata. Ja kupujem co sa nam paci

missviolet
15. okt 2023

je to velmi pekny set, urcite objednaj 🙂

beata_k
15. okt 2023

Kupila

autor
15. okt 2023

Popravde som ani nečakala toľko pozitívnych komentov 😊 . Teší ma to a ďakujem. Objednala som 😉.

domkakvet
15. okt 2023

Ano je to vhodne pre chlapca.