Ahojte. Mám menšiu dilemu 🤔. Kúpili by ste takúto bundičku a nohavice aj chlapcovi alebo sa vám to zdá hodnejšie skôr pre dievča? Celá natešená som išla objednávať až keď ma napadla táto myšlienka že tam vidím pár červených kvetov , či to nebude blbé až som o tom začala pochybovať. Rada by som počula váš názor. A zaroveň keď mám rozpísanú tému by ma zaujimalo, či to podľa vás v tejto kombinacii bude tvorit pekny celok a vyzera to ako súprava...bundička je zateplená barančekom a gate fleecom, takže k tej bundičke sú podobne nohavice ale trošku iné. Snáď by to bolo takto fajn .. Ďakujem
To je len jesenne listie, chlapcensky set.
ja tam ziadne kvety nevidim, len listy.
@anjelicek26 ďakujem krásne. Takže v pohode pre chlapca , áno?
Ani ja tam nevidím kvety a vidno ze to je oblečenie pre chlapčeka
Krásny set 🙂 a podla mňa je to uni, ja by som to tiež brala pre nášho kebyže je ešte maličký 🤩 nedávno som mu dala ušiť softshelove nohavice tiež s jesenným motívom, niečo obdobne je tam 🙂
Áno kúpila a naopak dievčatku by som nekúpila. Podľa mňa je to čisto chlapčenský set
Uplne v pohode. Ja by som ho mojej nekúpila 🙃
Ďakujem ženy veľmi pekne. Mne sa tiež hneď veľmi páčil a potom som normálne začala pochybovať že či to bude ok pre chlapca ale som rada že ste napísali že je to chlapčenský set 💙. Dúfam že to bude dobre presne v tejto kombinácii lebo bundička sa mi zdá trošku bledsia ako gate na fotke..už som rozmýšľala ci len bundu nezoberiem a nohavice sivé...🤔. Toľko kombinujem a premýšľam nad tým aby som nakoniec neprekombinovala a neplakala do vankúša nakoniec 🤣.
Samozrejme, je to uplne uni.
Ja by som to vzala ako set, podľa mňa to bude rovnaký odtieň a usite z tej istej látky, akurát podsite niečím iným
Uni
Ja by som to svojmu synovi neobliekla.
@weronika171717 Môžem sa opýtať prečo?
kvoli par cervenym listom spekulujes, ci je to vhodne pre chlapca?
Aj pre chlapca
Nedávaj na jeden názor čo ti tu napíše že by neobliekla. Písala si že si už objednala, tak zbytočne podľa mňa vymýšľaš.
Vidíš že väčšina ti napísala, že je to chlapčenské. Nikdy nenájdeš také oblečenie aby sa páčilo každej jednej matke a aby ho obliekla aj ona
@klip0 Jasné, ďakujem za povzbudenie. Nevešám z toho jedného názoru hlavu 😉. V popise bolo písané že farba hnedá..tie listy sú tam červené ale tak to nevadí. Podľa mňa je to univerzálne..a malý ma 2 roky, tak tomu to bude že úplne jedno 🤣..a navyše už som objednala takže už necúvnem. Potrebovala som len postrčiť čo mi pomohlo tých pár komentov za ktoré ďakujem, samozrejme som rátala aj s tým že niekto napíše že sa mu to nepáči alebo by neobliekol nakoľko máme každá iný vkus..ale tie predchádzajúce ma potešili za čo ĎAKUJEM ❤.
Ja by som to dievcatu nekupila. Inak nechapem celkom,co tak prezivate oblecenie pre babatka. Im je to totalne jedno,akurat mamicky si vyrabaju problemy tam,kde netreba.
Kvôli tomu vzoru, ale to som ja. Každý má iný vkus. 😉
@iwesska keď sa tak nad tým zamyslím a predstavím si že by som vyberala pre dievčatko tak inak ani ja nie 😄. Určite sú pre dievčatko krajšie farby aj vzory..tak som si už aj sama odpovedala 🤣 že skôr pre chlapca. Inak mate úplnú pravdu že len mamičky si vyrábajú problémy kde netreba 👍. Ďakujem.
@iwesska bežne to tak veľmi neprežívam ale už predsa ked kupujem takto niečo drahšie, tak chcem nech sa nám to páči a sme spokojný. Keby som nezaložila túto diskusiu, tak by mi to vŕtalo v hlave, nebola si istá a asi by som sa rozhodla inak už len z tej neistoty. Ale verím ze budem spokojná ja aj synček 💙. Ten bude akurat tak spokojný že mu zima nebude 😄.
Kup co sa ti paci. Toto je taky zvlastny koncept, ze je oblecenie len pre chlapcov a len pre dievcata. Ja kupujem co sa nam paci
je to velmi pekny set, urcite objednaj 🙂
Kupila
Popravde som ani nečakala toľko pozitívnych komentov 😊 . Teší ma to a ďakujem. Objednala som 😉.
Ano je to vhodne pre chlapca.