Je škodlivé oblečenie pre novorodenca zo Sheinu?

13. sep 2024

Kupovali ste bábätkam oblevebie z čínskych stránok?

lubkovaandrejka
13. sep 2024

Urcite by som novorodencovi nekupila oblecenie zo sheinu, aliexpressu ani ziadneho cinskeho obchodu.

anjelicek26
13. sep 2024

ved pozri bazar, pre novorodenca kupis cele baliky za par eur a kvalitne normalne oblecenie...

klarissa25
13. sep 2024

Nielen pre novorodenca..

pribinak
13. sep 2024

To je vtip, že?

januska12323
13. sep 2024

Hm novorodencovi dávať oblečenie, ktoré nemusí spĺňať žiadne normy skvelý nápad.

stanulienkat
13. sep 2024

Kup z bazarika cely balik a mas lacnejsie a kvalutnejsie. Dieta tolko toho nepotrebuje, o 3 tyzdne vyrastie z kazdych dupaciek, tym padom su skoro ako nove.

bubuzu
13. sep 2024

To nie je zdravé ani pre dospeláka.

kristinka92
13. sep 2024

To oblecenie nie je kontrolované a nemusí spĺňať európske normy- cize kľudne môže obsahovať všelijaké v EÚ nepovolené chemikálie. Skus sa spýtať ešte raz, či by si toto obliekla novorodencovi.

domka222
13. sep 2024

Pre novorodenca,čo nemá ešte žiadnu imunitu a najkrehkejšiu pokožku? Nekupujem ani deťom a ani sebe

btus
13. sep 2024

zo sheinu nekupujem absolutne nič. Ani z Alieexpesu a temu.

martul
13. sep 2024

@stanulienkat
@anjelicek26 a z bazaru máte akú záruku, že tam nebude čínske oblečenie?

ninusa221
13. sep 2024

Pre babatko ozaj nie. Mám odtial pár veci ale ten materiál je umelý. Jedine čo mám na sheine rada sú plavky.

ninusa221
13. sep 2024

To už radšej z pepca tam majú pekne a dobre veci za malo peňazí.

cookie29
13. sep 2024

nie nekupila by som. Predstava ze si male babatko bez imunity a ochrany cucka nejake chemikalie...

na babatka sa daju kupit cele baliky casto noveho oblecenia s visackou na bazaroch za smiesne ceny pre kazdu penazenku a vkus. Deticky z toho vyrastu, casto sa to nestihne ani obliect a mamicky maju casto nakupene mnozstva (vdaka tehu hormnony)

Pre info, babatkam sa zvykne oblecenie prat v specialnom prasku, bez avivaze, nie so zvyskom rodinneho pradle...

@martul ved pozeraj znacky nie?

stanulienkat
13. sep 2024

@martul ved si navoli podla znaciek a moze si ho ist pozriet. Nie?

martul
13. sep 2024

@stanulienkat no ja som tak raz objednala balík oblexe next, h&m a teda bolo tam všetko možné. Môže ísť pozrieť, len keď to má blízko.

stanulienkat
13. sep 2024

@ninusa221 pepco je to iste, co Shein. Nekvalitne oblecenie.

anjelicek26
13. sep 2024

@martul podľa mňa veľká vyhoda,že je to hlavne už pár krát oprate a chemia farbiva preč.. a jasne znacky no..

ninusa221
13. sep 2024

@stanulienkat jezis čo to dieťa to bude mať raz na sebe…

harmancek70
13. sep 2024

Napriklad Lidl ma kvalitne oblecenie pre novorodencov,casto prave cista 100% bavlna a biobavlna,alebo H&M. Ponukaju vyhodne multibalenia, byvaju casto zlavy a vypredaje. Ale pozor,nech je to akakolvek znacka,voľte radšej biele a svetle farby-bezova, svetlo zelena,zlta a podobne. Cierna a tmave farby obsahuju pigmenty, ktore byvaju alergenom, mozu sposobit vyrazky na jemnej detskej kozi. Aj my doma sme mali priamu skusenost s jednym ciernym body Lindex hoci z biobavlny,ale bola reakcia na koži. Takisto neodporucam oblecenie zo Shein,Temu a Aliexpress, stale sa objavuju zistenia obchodnej inšpekcie o objavení ci prekročení nepovolenych látok v oblečení odtiaľ

sisska96
13. sep 2024

To je už aká novinka :D Však daj najprv do práčky, vyžehli a hotovo. Ani jedno oblečenie nie je jedovaté :D

oblecenie99
13. sep 2024

No, dokázať to neviem, ale na mojom by som nerobila pokus... Ja som tam pozerala aj celkom zaujímavé tehotenské veci, ale aj tak sa mi to bridí... Celkovo zo SHEIN u všetko, nepodporujem takýto štýl nakupovania.

petamich
13. sep 2024

Nepodporujem tychto predajcov, takze nekupujem ani sebe a novorodencovi urcite nie, tam som si chcela byt ista, ze bavlna je naozaj 100% bavlna a prijemna na dotyk atd.

lienka.7
13. sep 2024

Neobliekla by som to ani psovi, nieto ešte malému dieťaťu 👌

simona20201309
13. sep 2024

Mala som tu cest vidieť a chytiť legíny a tričko zo shein. Môžem to prirovnať k látke z akej sa šiju šaty pre barbie.
Ale verím že sa nájdu matky ktoré to kúpia, keďže ponuka stále je..... bohuzial

iwesska
13. sep 2024

Boze moj,v obchodoch je tona oblecenia pre novorodencov,preco potrebujes akurat ten najvacsi odpad z lacnych cinskych stranok?

svetlonos
13. sep 2024

Neublížila by som. Ja mam rada hm napriklad. Maju body 3balenia- nie hladké ale s pozdĺžny pružkom. Vydržia sa nosit na 2 veľkosti. Môžu ísť do sušičky. Tu ich maju 2+1 grátis. Vo výpredajoch kúpiš aj lacnejšie sety body a gate s uzavreté na nozickach. Maju aj vlnené oblečenie. To kúpiš kludne o číslo dve väčšie a mas to na dlho.
Tu sa neoplatí doslova žgrlit. Tému a schein je ok tak na tvorenie s detmi, dekorácie a toť vsio 🙂

oblecenie99
13. sep 2024

Ak môžem, ja by som ešte odporučila aj C&A, odtiaľ som mala vždy kvalitné, pekné a vkusne veci pre malého, najmä ich body 🙂 Alebo neskôr som mala super skúsenosti s NEXTom.