Jarné čiapky pre novorodenca

nikiki29
28. dec 2023

Ahojte. Máte tipy na čiapočky pre jarných novorodencov? Bez šnurovania pod krkom, nepadajú. Ja už jedno dieťa síce mám, ale vhodnú čiapku som snáď ani nenašla 😅 tie s uzlíkmi na vrchu padali snáď všetky, niektoré boli zas príliš malé 🙄 So šnúrkami už nejaké mám vyhliadnuté.
Ďakujem za tipy 😇

jaga18
28. dec 2023

Mala som zn. Rada, väčšinou tie šnurovacie ale mali sme aj jednu klasickú bez snurok a bola úžasná. Potom ešte od Richelieu alebo sko sa to píše sme mali super čiapočku bez snurok, ktorá super držala na mieste. Ostatné bud na očiach alebo na vrchu hlavičky a uši vonku 🙈

lucia13022023
28. dec 2023

Keď bez snurok tak Rada alebo Elodie. Top čiapky.

nevenka
28. dec 2023

@nikiki29 ja som uz dvom mladsim sila, podla Caramilly, daj si usit. Zakryju uska, aj cielko, paradne sedia.

nikiki29
autor
29. dec 2023

@lucia13022023 Elodie som mala pre väčšieho ale až od 8mesiacov, možno skúsim aj pre malého 😊

nikiki29
autor
29. dec 2023

@jaga18 zn.Rada som už od viacerých maminiek počula, vyskúšam asi jedno do nich. Presne ten istý problém som mala so všetkými čiapkami, buď na očiach alebo na vrch hlavy vytiahnuté a uši von 🙄

nikiki29
autor
29. dec 2023

@nevenka vôbec nepoznám, pozriem, ďakujem 😊

lucia13022023
29. dec 2023

@nikiki29 hej no, to je pravda, ja som tiež dala malému asi v pol roku cca Elodie co bola veľkosť 0-6m. Sú väčšie. Ale tie Rada fakt pozri, tie jedine sa nezosuchovali co sme mali. Dokonca som aj ušiť dala a nedrzali 🤣