Hľadám ponožkové pyžamo

vilma7
17. nov 2024

Neviete, kde sa dajú objednať také pyžamá?
Dcéra má veľkosť 116 plus a už nikde nevieme nájsť pyžamo na jej veľkosť so zatvorenou nohou, keďže celú noc spí odkryta. Akonáhle ju v noci prikryjem, odkope sa. V stavom vaku je jej veľmi teplo zas.
Vďaka za rady.

gulicka277
17. nov 2024

@vilma7 aký máš spací vak? Pre tak veľké dieťa som nenašla.. Ale skús s menším TOG ten spací vak

beata_k
17. nov 2024

@vilma7 Sice mimo temu, ale skus aj spaci vak do pasa.

hugigugin
17. nov 2024

@vilma7 kúp bez ponožiek a kúp ponožky, ktore nosí a daj našiť.

noemi155
17. nov 2024

Overalove pyžama objednam z bonprixu tam majú super tie pyžama ale samozrejme beznozickove a dávam ponožky
Tiež sú deti stále odkopane a preto mam najradšej overalove pyžamo

lilizzachy
17. nov 2024

@vilma7 a máte doma chladnejšie? U nás je teplo tak normálne a mala spi bez ponožiek nechávam ju tak keďže ani ja nemám rada ponožky na spanie

bielasovicka
17. nov 2024

@vilma7 a vy doma nekúrite? Č. 116 je už na veľké dieťa, 6 ročne, načo sú mu ponožky na spanie?

vilma7
autor
17. nov 2024

Ponožky jej nechcem dávať, lebo tie bude mať nalepené na kožu...predsa v takom pyžame s nožičkami je to dolu voľné, koža dýcha.

@bielasovicka kurime, ale očkovaná spi celú noc, neznesie byť zakrytá. Syn vedľa nej zakrytý po uši 🙂 . Zas mame tak normálnu teplotu ;)
@noemi155 mala chce aj s položkami, teda zakryté dolu. Stále sa pýta kedy objednám, len mi nikde nenašiel ani Google.