Expertky na detskú obuv

29. máj 2024

Ahojte. Potrebujem poradiť. Neviem nájsť sandale ktoré by spĺňali moje požiadavky - neuzavretá celá päta, uzavretá špička. Preferujem len kvalitné značky, ale mam skúsenosť len s ecco, superfit. Bojim sa ísť do iných keďže ich nepoznám, ale zaujali ma aj Zn. Keen. Viete mi niekto porovnať ich kvalitu s napr. Superfit?
(Prosím neradiť BF, obuv z decathlonu, a pod.)
Ďakujem
Pridám foto aký typ obuvi zháňam

autor
29. máj 2024

Jednoznačne musia byť jemne dievčenské. V potrebnej veľkosti som nenašla žiadne od superfit, ani geox, ani ecco.
Aké sú ešte kvalitné značky?

guudy
29. máj 2024

No ale nenapisala si aku velkost teda hladas…

bluka2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
guudy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yvana74
29. máj 2024

Kvalita sandalov značky Keen je podľa mňa ťažko prekonatelna. Pokiaľ sa nemýlim, vznikli ako obuv pre jachtarov, co vyzaduje velku odolnost. Kupujeme každý rok, je to univerzálna obuv aj na dovolenku - na bike, na loď, keď treba aj do vody, proste všade. Sú pratelne v práčke, sú odolné, a sú pohodlné. Model seacamp II cnx je ohybná pohodlná obuv, niekde uvádzaná aj ako bf alternatíva. Avšak ma plnú aj pätu. Za mňa je to aj výhoda, sú nositelne od mája do septembra.
Porovnať so Superfit neviem. Moje deti majú 11 a 8 rokov, jediný raz som nekúpila Keen, a ďalšie roky som už podobnú chybu neurobila. Sama mam dvoje, jedny dospelacke (Venice) a jedny detské vo veľkosti 39 (seacamp II cnx). Tie prve mam uz cca 10 rokov, drzia super a to ich pravidelne periem. Vrelo Vám túto značku odporúčam.

olimuc
30. máj 2024

Keen - vynikajuca kvalita a preziju More, blato aj odrazadlo … Superfit su vyborne, ale preferujem topanky. Take doplnenie sandale som od nich nevidela. 1 sandale stacia na cele leto (ale mam syna) Keen ma rozne modely, najviac sa mi oplatilo kupovat na amazon.de

autor
30. máj 2024

Ďakujem krásne!

autor
30. máj 2024

@olimuc superfit má sandale ale semišová. Tie po jednej návšteve pieskovisko vyzerajú ako z bazáru za 4e na donosenie. Videla som že už majú aj 2 modely ktoré sú vhodné aj k vode ale vyzerajú že fakt otrasne. Tak asi vyskúšam tie keen. Doteraz som o tej značke nič nepočula. Ešte raz vďaka za rady.

guudy
30. máj 2024

Si mohla rovno napisat, ze chces Keen, usetrila by som si hladanie v geoxoch…🤷🏼‍♀️

autor
30. máj 2024

@guudy ???

guudy
30. máj 2024

Poslala som ti linky na geox sandale, ake hladas…sice si tvrdila, ze si take nenasla.. ;)

autor
30. máj 2024

@guudy veď už v príspevku píšem že ma zaujala značka keen a pýtala som sa na skúsenosti s ňou.
Geox nemali našu veľkosť a presne tie čo si dala link tie prvé som pred týždňom vrátila. Geox mam veľmi rada ale tieto boli neuveriteľne tvrdé a nepohodlné.

guudy
30. máj 2024

Ok

autor
30. máj 2024

@guudy ale prepac že som nezareagovala, chodím tu za pochodu. Ďakujem za ochotu ❤️

autor
30. máj 2024

@yvana74 vyskúšam. Ďakujem

guudy
30. máj 2024

Prepac, ja mam dnes zly den…❤️

autor
30. máj 2024

@guudy to mrzí 😘 posielam objatie