Ahojte, odkial kupujete dvojdielne pyzamka ? Skúsili sme Tesco, na dĺžku dobrá 104 v páse by sa tam vošla snáď dva krát. Lidl to isté. Doteraz sme mali lindexove overalove ale už hľadám dvojdielne. Z lindexu sú s tou nastaviteľnou gumičkou, neviem či to stačí a ďalšia vec že 23-30 za jedno pyžamko.. 🤯 odkiaľ máte dobru skúsenosť?
@klip0 nám boli dobre Lidl, ktoré mali spodok legíny nie klasické nohavice.
Ja kupujem overal na spanie v bonprixe maju aj velke velkosti a su uzastne, este som neobjavila znacku, kde by dieta nemalo rano holy chrbat, za jedno neviem ci to robia pyzama na obezne deti alebo co, aj napriek snurkam sa vzdy vykase
Treba dať gumu do gatí.
Ja takiez zisijem trosku na pase ked treba.
V Lindexe sú aj za 23e. Kupujem keď je akcia, syn už nosí pyžamká 2r lebo majú predlžovacie panty.
Moja mladsia bola taka spagetka a jedine, co sedeli, boli Next s leginkovym spodkom.
Hm synovi sedia, su uzsie v pase. Lindex, pepco, tesco, lidl su mu velke
Slovenka s posuvnou gumou.
Ja kupujem v Zare, moja malá je dosť chudá a sedí jej tam oblecenie.
tchibo
Najlepsie pyzama su z nextu
@klip0 ja počkám vždy na ten lindexovy výpredaj 😃 alebo ešte HM má niektoré kusy užšie.
@klip0 obe deti som mala vychrtle. Kupovala som pyžamá zo Slovenky. Asi raz som musela synovi v páse gumicku stiahnuť. Ale Slovenka je drahšia, no kvalitnejsia bavlna oproti iným.