Mamičky do koľko stupňov ešte dávate deťom pod tepláčky punčochy? Začína už byť teplo alenechcela by som to podceniť. Syn ma 2roky
Iba keď sú mínusové teploty.
Nedávam pančušky vobec
Podla toho kam a na kolko ideme
Ak ideme na 2-3hodiny von ihriska/prechadzka atd tak do 10 stupnov davam(leginky nie pancuchy a na to softky)
2r. Dieťaťu by som dávala pančuchy cca do 10 stupňov. Ale myslím ze to veľmi závisí aj do hrúbky teplákov/nohavic
5 ročnému dávam do 10 st. Ale záleží či fúka alebo svieti.
Ak je viac ako 5 stupňov, nedávam 😀
Dávam podľa hrúbky nohavíc a podľa počasia celkovo (vietor, dážď).
Väčšinou do 8C keď je bezvetrie pod legíny alebo nezateplene rifle. Keď fúka alebo prší tak kľudne aj pri vyššej teplote. Minule bolo síce 14C ale taký hnusný zimný vietor a dážď do toho, že ich bolo treba.
Uz minimalne mesiac nedavam
Syn ich mal iba raz ked bolo -10.
Ja nedávam vôbec, moje deti nemajú radi pančušky. Ale záleží od dieťaťa, niektorému je horúco v 2 vrstvách, iné potrebuje tretiu vrstvu.
Malý ma rok a pol a tuto zimu mal asi 2 krát pancuchy...skôr sa snažím otužovat...keď aj ideme že von len do auta a naspäť už je iba v mikine
Aj ty nosis pancuchy? Aky je rozdiel medzi Tebou a dietatom?🙈
2 rocne dieta je chodiace dieta a chodiace deti obliekam tak, ako seba. cize pancuchy ked je 0 a menej. pri plusoch nikdy nemala pancuchy ani starsia dcera, mladsia ma 2 roky a 2 mesiace a pancuchy mala naposledy pred cca mesiacom na Strbskom plese.
Pokiaľ nemrzne nedávam. Dám iba teplejšie tepláky 🙂