Myslim take overalove, jednodielne. Dakujem
Podľa mňa dokedy vám vyhovuje veď to je jedno. Väčšina zrusi asi najskôr buď keď sa presne rozopinaju sami aj moja to robila a chodila polonahá 😂 alebo im to už nepríde také praktické alebo proste vyrastú z dostupných číslovani
nam vyhovovalo cca do 10-11rokov kedze spi odokryta
my sme to zrusili okolo 2 roku ked sa odplienkoval a potrebovala som rano rychlo dat dole len gate a nie cele pyzamo.
ale spaci vak pouzivame stale (aj pre 4 rocneho)
Náš ma 2 a 3m a stále má jednodielne nechce sa prikryvať v noci dosť sa odkopáva
ale keď začneme s odplienkovanim tak bude mať dvojdielne neviem si predstaviť že mu v noci budem davať dole cely overal niektore ma totiž na zips na gombiky je to ok to len sa zospodu rozopne
U nas kym mali plienky
Syn nosil do 4 rokov,keďže cikanie je u chlapcov v tomto druhu pyžama jednoduchšie. Dcéra ho nenosí od kedy nemá plienku.
ja mám 54 rokov a nosím 1-dielne pyžamo keď je mi už chladnejšie 🙂
Ja som zrušila keď sa odplienkoval, lebo to bolo nepraktické keď sme bežali cikat ci v noci abo ráno 🙂
Ja asi po odplienkovaní budem dávať.
zrušili sme, keď sa odplienkoval (2,5 r), vrátili sme sa k nemu v 3,5 r, keď išiel spávať do svojej izby a stále sa odkopával a nemal ho kto prikrývať :D ale teda kúpila som mu o 2 čísla väčšie a má aj normálne pyžamo a na to mu dávam ešte to jednodielne :D
Individuálne. U nás tak do 1 roku, stále sa z neho deti vykopali. To už skôr voľnejšie body a pol dupačky, pre deti, čo sa odkopaju. Lebo v jednom dieli to je buď veľké, alebo to ťahá. Teda, naša skúsenosť.
Do akéhokoľvek veku. Dcéra má 10 a nosí. Aj dospelí nosievaju
Ja som dávala dovtedy pokým mala plienku …. Ked už cikala do wc tak dvojdielne nech je to v noci rýchlejšie …. Čiže so dvoch rokov mala jednodielne 😊😊😊
nasa do 4r.. ale nechodi v noci cikat 🤷♀️😁
Kým má plienky, do cca 2 rokov. Potom, keď davas v noci cikat, je to extrémne nekomfortne vyzliekat skoro celé dieťa
Dovtedy kym im ho mamy obliekaju, pretoze overalove pyzama sa daju kupit aj v dospelackych velkostiach, len je to krajne naprakticke ked ti treba v noci ist na zachod
Ked prestali nosit plienky. Statsi 10 rocny teraz jedno flisove vcelku
Moka 8 rocna ich miluje. Takze idem objednat z bonprixu.
Kym sme nezacali riesit odplienkovanie. Teda cca 1,5- 2roky.
A to je dane zakonom? 🙂 🙂
Ale vazne, mne ho starsie dieta stale nosi, uz je tretiak. Ale furt sa dokope, takze takto ma krize zakryte. Na druhej strane pre chlapca je to ohodlnejsie ked potrebuje ist na WC, pre dievca komplikovanejsie...
@cookie29 tak moj chlapec ho musi zobliekat 10 rocny vrch kedze cika posediacky doma zasadne. Len na cudzich toaletach na stojaka
@snowflakenel mas dobru skusenost?
@slavomira236 aj moj... ale on zase na zachod pomalicky nechodi 🙂 aj rano po zobudeni aspon hodinku dve kym ide. Ale vacsina chlapcov na stojaka
@cookie29 ano, bonprix super a maju aj na starsie deti.
Super mali aj Tchibo, no len mensie velkosti. Jemna bavlna, milionkrat prane a stale drzia. Aj manzelovi kupujem bonprix a tchibo.
Tak na odľahčenie. Budem asi rekordérka, ale ja som také vianočné kúpila 19 ročnej dcére 😅
V 22m som zrusila ale iba z toho dovodu ze si ho stale sam rozopinal a bol viac holy jak obleceny.