Detské oblečenie C&A

sandra49
7. júl 2024

Ahojte 🙂 vôbec v tomto obchode nenakupujem, ale pozerala som online a majú celkom slušný výber oblečenia detského za rozumné ceny. Ale aké je kvalitou? Väčšinou nakupujem na bazáre alebo keď tak som spokojna s takko(dopodopo). Ku ktorej značke sa dá prirovnať detske oblecenie z C&A? Pepco dopodopo, tesco, h&m alebo lindex, next? A velkostou to ako sedi? Lebo napriklad tesco musime mat vacsie, dopodopo, h&m a lindex presne sedi co nosi a next mensie 🤣Dakujem 🩷🌸

belle_vie
7. júl 2024

Neda sa to povedat uplne presne, ale asi tak to tesco, HM kvalitou( samozrejme zalezi od materialu, ale hovorim o beznych body, trickach a leginkach). Next a Lindex maju jemnu bavlnku co drzi tvar, tesco a HM bavlnu, hrubsiu, menej odolnu, pepco je umely shit. Ale u CA by som sa vyhla vacsej potlace, zvykne pukat.

Velkostou mi sedi k HM asi.

deti95060810
7. júl 2024

ja by som ho prirovnala k Takko...veľkosť presne sedí podľa čísla....

sandra49
autor
7. júl 2024

@belle_vie ďakujem ti 🙂 sak áno pepco to je len max na 3x a ide to na handru. S tescom tiež niesom moc spokojná lebo sa rýchlo vyperie farba na všetkom. Ja potrebujem už väčšie 122ky. Keď bola bábätko kupovala som jej tam zopár kusov a bola som spokojná vtedy.

sandra49
autor
7. júl 2024

@deti95060810 super ďakujem, to by mi aj vyhovovalo, lebo takko som si v poslednej dobe oblubila a to kupujem vacsinou bazarove a krasne drzi farbu aj tvar aj po x praniach 🙂

leonie35
7. júl 2024

@sandra49 V C&A nakupujem vyse 20.rokov, hlavne v Nemecku. Je to taky zlaty stred, co sa kvality aj ceny tyka. Sebe akekolvek oblecenie (bunda, sako, jeansy, tricka) to iste aj malemu od babatka. Da sa prirovnat k H&M, nakupujem aj tam aj v C&A 🙂 Nakupujem sj inde, ale C&A ozaj nemam vo vytknut.

leonie35
7. júl 2024

"Co vytknut" - malo byt 🙂

sandra49
autor
7. júl 2024

@leonie35 super ďakujem krásne za recenziu. Ja som par rokov zila v Nemecku a veru bol to môj obľúbený obchod. Uz je to 10 rokov ale ja mam to oblecenie stále a je stále v peknom stave 🙂

maminkadeticiek
7. júl 2024

Ja som velmi spokojna s kvalitou ich detskeho oblecenia,fakt nemam co vytknut.A velmi rozumne ceny.
A velkost povacsine sedi.Ale napriklad minule som kupovala jednu menej elasticku mikcu malemu a veru kupila som vacsiu radsej.Aj slipky uz kupujem radsej vacsie.

dixitka
7. júl 2024

Ja som odtiaľ mala zatiaľ len 2 ks body a s kvalitou som bola spokojná (asi ako HM), ale veľkostne boli podľa mňa skôr menšie.

liz_lemon
8. júl 2024

mne sa zda C&A kvalitovo lepsie ako H&M, aj trosku mensie, detske oblecenie je vhodne pre chude deti

sandra49
autor
8. júl 2024

@maminkadeticiek
@dixitka
@liz_lemon ďakujem krasne baby🩷 takže asi ako co, treba aj zloženie pozerať. A na susicku ako reagujú? Lebo také h&m a dopodopo v pohode do susicky dám a nezmensi sa, ale za to tesco a pepco minimálne o jednu veľkosť.

iiivka77
8. júl 2024

Obecne na všetkých detských veciach, čo máme z caa je zakaz susenia v susicke. Raz som skusila a tricka skoncili o cislo mensie 🙂 inak kvalitou mi pride lepsie ako hm, ale next je asi o level vyssie. u nas je to ale oblubena znacka - hlavne u deti, a to su teda na pohodlne oblecenie pomerne vyberave 🙂

scila
8. júl 2024

@sandra49 z C&A máme kopu vecí, periem ich naruby a potlače sú stále fajn. Majú veľa vecí z čistej bavlny. Ale všetky tričká, mikiny aj bundy som vždy kupovala o číslo väčšie ako v H&M.

sandra49
autor
8. júl 2024

@iiivka77 ono vacsinou je na všetkom zakaz sušenia, alebo len na slabé sušenie. Ja tam aj tak všetko dávam a co neprežije, nemá u nás co robit 🤣 to aj s dospelackymi tak robím. No tak uvidím, pripadne skúsim kúpiť na skúšku zopár kusov, že čo to urobí. Ďakujem 🙂

sandra49
autor
8. júl 2024

@scila ďakujem 🙂 ja kupujem v H&M presne číslo, ktoré nosi a dávam aj do susicky a stále ok.

scila
8. júl 2024

@sandra49 z H&M sedí aj mojim deťom. Z C&A nohavice väčšinou tiež. Ale boxerky a všetko na vrchnú časť tela bolo treba väčšie a to mám dosť útle deti.
Sušičku nemám takže neviem. Ale raz som kúpila tu na MK tričká C&A z druhej ruky a tie potlače vyzerali hrozne. Či to bolo spôsobené sušičkou alebo to pred praním neobracali neviem.

amelie2017
8. júl 2024

Babatkovske veci maju super. Vacsinu bodiciek a pyzamiek som kupovala tam. Prave od tej 116/122 som prestala byt spokojna. Cislo bolo vacsinou treba vacsie a strasne krivo site. Napr. som kupila sadu 5 triciek a kazde iny strih, dokriva, jedno mensie, druhe vacsie. Leginy ako tak, hlavne tie zateplene ok, ale tricka a saty vobec nie. 128 som tam uz nekupila nic.

majka99999
8. júl 2024

Ono zvycajne sedi velkost, ale tento rok robia nejake siroke tie tricka a kedze ja mam 1 dieta take normalne a 1 chude, tak to sa mi nepaci, doteraz nam veci sedeli, boli niektore mensie, maloco vacsie. Mame odtial bundy, tricka a mikiny hlavne. Dlho bol aj starsi chudsi a tych par C&A teplakov a nohavic mu bolo sirokych. Teraz napr. kratase uplne v pohode. Niekedy je to o stasti, kupila som 158 dvojbalenie, 1 kratasky sedeli, jedny boli sirsie, tak na 164 mozno 170, skratka padali. Kupila som mensie a tie boli rovnake a teda 152. 🤣 Vracia sa do Nemecka, tak si premysli. Postovne nie je lacne. Maju plno triciek na 30 stupnov pranie co ma aj mrzi, ved deti sa uspinia. Inac som im celkom verna, maju aj gamerske tricka, co prave ficia u mojich. Inac kupila som Sponge Bob tricko 128, lebo tieto byvaju vacsie, a siroke je ako syn co nosi 158. 🤣 To moj mladsi palicka 2x donho vojde. Co sa mi este paci, tak je, ze maju aj medzi velkosti, nie vsetko, ale maju aj mikiny aj tricka 158, moj starsi ma 157 a v 152 natlaceny a 164 velke, takze super, predtym by mali 158/164 a 146/152. Kratky rukav nevadi, ale mikina a tricko dlhy rukav vadi.
Len nie je to konzistentne, ja kupujem dopredu veci, tak vacsie nevadia. Ale ta sirka vadi, ked ma dieta ramena a sev je 3 cm nizsie.