Detská zimná obuv Skechers

sandra49
8. nov 2024

Ahojte🙂 poprosím vaše skúsenosti. Doteraz dcérka nosila bf obuv ale už v lete mi ju odmietala tak sme kúpili klasické sportove topanky a je veľmi spokojná. Potrebuje zimne topanky a ja veru neviem aké kúpiť. V témach ohľadom dámskej obuvi si žienky veľmi chvália túto značku, že tenisky sú naozaj pohodlne ako papuce. A co detske? A životnosť? Lebo aspoň jednu zimu by mohli vydržať, ako sú na tom kvalitou? Dakujem. Prikladám fotku aký typ mam na mysli.

deedol
8. nov 2024

mam zimne skechers damske a vydrzali jednu sezonu, potom zacali premokat. su pohodlne a teple, ale len do suchej zimy.

bellaa3007
8. nov 2024

moja ma tieto z ccc vysli za super cenu nejak 21e ale teda zimne mi nepridu.. resp na teraz do snehu, zimy isto nie

livuska124
8. nov 2024

Ja som celkovo so značkou veľmi spokojná. Vydržia dlho. Aj dcére. Tenisky, aj zimná obuv. Má podobné zimné, ako máš na foto, len v čiernom a so zipsom vpredu. Nosila ich minulú zimu a sú jej ešte dobré (mala tam asi 0,7cm nadmerok a jej pomalinky rastie noha), čiže ponosí aj túto zimu. Ale nosila ich len do suchej zimy, nie do snehu. Podľa mňa toto ani nie sú vyslovene snehule. Inak sú úplne ľahučké, pohodlné. Ako takmer všetky skechersy, aj keď niektoré vyzerajú mohutne, na nohe ich ani necítiš.

elviku11
8. nov 2024

moje deti nosia len bf, ale napríklad v lete majú radi Skechers, lebo sú priedušné a fakt mäkké, prispôsobia sa aj do šírky. Rozmýšľam tiež nad zimnými Skechers, ale bojím sa, že tým, že sú zateplnené, tak budú vnútri užšie o tú vlnu či čo je tam (ako to väčšinou u klasickej obuvi zvykne byť) ...

ivonadusa
8. nov 2024

velmi ospevovana znacka a pritom… moje tenisky mi vykrivovali nohu do stany. zadna cast ako je pata z vnutornej strany sa prederavila a manzelovi tak isto sa prederavila. cca po roku. pohodlne su (pamatova pena) avsak za rok v rozpade?
uz nekupujeme tuto znacku

sandra49
autor
8. nov 2024

@deedol ja práve potrebujem nepremokavé.. takmer denne chodíme so psom na dlhé prechádzky, cize tráva, lístie atď..vôbec neviem po akých siahnuť..lebo to teda primárne potrebujem na tieto prechádzky, to co hodinu beha v škôlke na dvore, to môže mať hocijaké..
@bellaa3007
@elviku11 praveze mne prídu dosť široké a tak umelá kozusina sa aj tak asi zlezi po pár noseniach..mňa napadli aj geox..alebo teda nejaké vyslovene športové zimne v nejakom sportisime alebo co...
@ivonadusa to nieje veru dobta skúsenosť 😏 mojej aj tak nevydržia do ďalšej zimy takže keby sa rozpadne po 4 mesiach nosenia čert to ber, ale aby boli funkčné nepremokavé a hlavne pohodlne..vies odporučiť nejakú inú značku?
Ďakujem baby

sandra49
autor
8. nov 2024

@livuska124 a tie vyslovene zimne sú nepremokavé? Ako píšem vyššie nie sneh ale mokrá tráva, naprsane atď..

elviku11
8. nov 2024

@sandra49 Keď široké a nepremokavé, tak ešte Columbia čižmy odporúčajú

mamatroch
8. nov 2024

@sandra49 nas skolkar ma kazdy rok na zimu demar snehule, este ani raz nepremokli. Zateplene ovcou vlnou. Raz mal aj columbia snehule a detto.
Tento rok sme si cela rodina kupili i zateplene gumaky demar s vyberatelnou vlozkou a konecne gumaky, co fakt nepretekaju, lebo je cely spodok v kuse.

biba_18
8. nov 2024

@ivonadusa ja mám niekoľko a niekoľko sezón a nič také som nezaznamenala ...

saxana000
8. nov 2024

Kipila som dcere jedny lebo ich strasne chcela dalsie uz nikdy..po 2 mesiacoch vyzeraju ako z kontajnera osuchane okopane za 50eur si predstavujem kvalitnejsiu topanku.. hocijake adidasy by som odkladala po roku ako nove..mozno sme mali proste smolu ale ja som bola velmi sklamana.. chod radsej do geoxov.

ajsha123
8. nov 2024

Ja mám svoje zimné Columbie a sú fajn, ale vlastne to neboli originál zimné, ale trekove. Nebola mi v nich zima, ale na svahu mi premokli. Ale sestra kupuje deťom tie snehule Columbie, tak nepremoknu a nie je v nich zima m nepotrebuje ani iné druhé náhradné zimné, lebo sa na ne vie spoľahnúť. Čiže snehule Columbie sú fajn. Ale, naši majú vpredu prsty do šírky, dcéra dominantný palec, syn vysoký priehlavok a tiež mi hovoril, ze ho tie topánky tlačia, mali sme ich od sestry a naši ich nedokázali nosiť.
Nedávno som čítala v jednej diskusii,nze obyčajne Coqui zo Sportisimo, snehile za 20-25 eur, že sú s nimi max spokojní. Mäkké a zároveň teplé a nepremokavé. Vyskúšali sme , prvýkrát v živote máme snehule. Zatial sa mi pozdávajú. Sú aj na nohy, kde sa bežne nosí bf kvôli nohe širokej pri prstoch

banalu
8. nov 2024

Tak kup snehule do takeho terenu, ja som teraz objednala Lurchi, minuly rok mala Friboo a bola som spokojna. U nas je vzdy clapkava zima, ked nasnezi, hned to aj skape. Vzdy vsade mlaky, blato... a v snehuliach moze skakat kde chce, ist kde chce. Tu vrchnu cast impregnujem aj ked je pod nohavicou... pre istotu...

banalu
8. nov 2024
livuska124
8. nov 2024

@sandra49 vieš čo, tie čierne čo má, tak neviem zhodnotiť, pretože u nás bol sneh minulú zimu asi dva týždne, inak bolo sucho. a do snehu nosila snehule.

ivonadusa
8. nov 2024

dcere kupujem protetika alebo teraz ma demar snehule. a aj cizmicky od Slovobuv. obidvoje s ovcim runom.

slavomira236
10. nov 2024

@sandra49 deti akoale nosili v zime vzdy demat mamut. Mali sme aj inu obuv ale vzdy natahovali tieto na nohy..

sandra49
autor
10. nov 2024

Dakujem vám všetkým veeeeelmi pekne 🙏 nakoniec som kúpila tieto. Dali sme v tom 3 hodinovú prechádzku a mala si pohodlnost chváli.. ani nepremokli a to bola fakt mokrá tráva ku večeru.. zhodou okolností susedka ich kupuje už niekoľko zimu synovi a veľmi je s nimi spokojna. Také tie snehule gumakoidne tak ja neviem, čo sa týka pohodlnosti ako to je, lebo väčšinou sú široké a nedržia až tak dobre nohu, aspoň teda ja co som mala snehule tak boli dobre akurát na sankovacku ale na nejaké dlhé prechádzky vôbec lebo mi chýbala ta podpora nohy. Ale ešte nás teda neskôr čaká kúpa snehul tak budem mat na rozume vaše odporúčania s celou gumou na spodku. Ešte raz vdaka 🩷