Dávate do škôlky už softshellove nohavice?

29. sep 2024

Ahojte, dávate deťom do škôlky už softshellove nohavice? Že si to oblečú na legíny keď idú von. (3r dieťa). Nieje zima nejak veľmi ale vkusne už je mokro a toto je vzdusnejsie ako pogumovane nohavice

sagitta33
29. sep 2024

Keď prší, alebo fúka dávam softky, inak tepláky. Zajtra už aj pančušky.

nina004
29. sep 2024

Dávam

pe_mi
29. sep 2024

Nedávam,je veľmi teplo ešte.my sme tak zvyknutí.chori nebývajú skoro vôbec

petamich
29. sep 2024

nedavam, este je dost teplo ale my sme velmi posunuti, co sa tyka obliekania dietata 🙂

selest
29. sep 2024

Nedavam ale zalezi asi kde byvate. U nas je este dost teplo 10-15 stupnov je na softshellky vela. Niektore dni bolo cez obed az 20 hoci prsalo.

slavomira236
29. sep 2024

Cez ryzden hlasia 15 stupnov na obed..urcite este staci dolu jedna vrstva.

dory11
30. sep 2024

Veľmi leží kde bývaš ?lebo je rozdiel Bratislava a rozdiel Liptov .
A tiezie je rozdiel kedy idú vonku napríklad unas v škôlke chodia vonku okolo 10hodiny .
Mi budeme dávať ráno už softshellove nohavice aj bundu keď bude chladní ale mi chodíme do škôlky peši pani učiteľky jej môžu obliecť potom podľa počasia aké bude

autor
30. sep 2024

A ako riešite mokro ? Lebo v škôlke idú na dvor, tam je mokro a raz si sadne a hneď mokro

adonish
30. sep 2024

Ano, dievcata maju tenke leginy a na to softshellove nohavice. Chodime do skolky uz niečo po 6tej rano (cca 20 minut peso), kedy je chladno. Samozrejme keď idú domov a je 20 stupnov, tak ich maju v batohu.

11bodka11
30. sep 2024

Urcite nie este.

autor
30. sep 2024

@pe_mi
@petamich
@slavomira236
@11bodka11
Baby a ako riešite to mokro ? Napríklad mokro na dvore, na ihrisku atď. Nechcem aby bolo dieťa v mokrom

petamich
30. sep 2024

Je v mokrom a ked pridu z aktivity, prezlecie sa do nahradneho co ma v skrinke, ak je vyslovene mokry ide sa prezliect skor ale take sa nestalo. Ak je vyslovene mokro, tak nechodia na ihrisko, ze "valat sa", vtedy idu skor na prechadzku a podobne.

11bodka11
30. sep 2024

Ak je mokro idu na prechadzku po ceste. Alebo na pieskovisko ktore je kryte,cize mokre nie je.

pe_mi
30. sep 2024

Dcéra nechodí mokrá ,ani zablatená.je v tom istom oblečení, ako ideme ráno.tak pravdepodobne nechodia do mokrého.vtedy ,keď je mokro nie sú na preliezkach.
Idú na prechádzku a to ma nepremokavé topánky.celokozene.gumaky minimálne.nemam to rada, ani dcéra.boli ju nart z toho
Sofshel gate máme len na sneh, gulovačku,sankovacku.

slavomira236
1. okt 2024

Ak je mokro idu sa prejst do mesta, parku nikdy ichnucitelky nelustili behat po mokrejvtrave. V akolke maju pred skolkou taky kus cistej plichy pripadne behaju len tam do mokrej travy maju zakazane.

autor
1. okt 2024

U nás chodia aj do lesa atď, nemajú zakázanú mokrú trávu. Dala som jej ich pre istotu do skrinky a už nech učiteľka uvazi