Ahojte, dávate deťom už zimný overal ? (2-3r). Keď nesvieti slnko tak je už dosť chladno. Západne Slovensko
Nedávam ešte... Obedným spánok máva v kočíku (2r.) u nás je aj teraz okolo 4-5 stupňov. Pod nim mám kočíkovú deku a zakrytý je tiež dekou. Oblečenú má klasiku - bodynko, mikina a prechodná bunda, čiapka. Dole hrubšie nohavicez ponožky a topánky. Keď ho vyberiem z kočíka je teplučký 🙂
Na skalnate pleso ano, bezne v meste urcite nie. je nad nulou, dieta sa v tom akurat tak kvalitne spoti. u nas v skolke, bolo par deti uz s oteplovakmi a ucitelky matky upozornili, ze deti po dvore behaju a spotia sa, este nie su minusove teploty. my sme boli vcera podvecer na vyse 2hod.prechadzke v lese a dcera mala pancuchy a zateplene leginy.
Ja môjmu už dávam. Ten týždeň, keď mal prechodný overal, tak prišiel za mnou, že mu je zima. A keďže on je vonku hodiny, tak nech mu je teplo. Bude mať akurát 2 roky.
Ak ideme len tak na rýchlo do obchodu alebo návštevu, tak to mu nedávam.
Davam zimnu kombinezu lebo chodime na bicykel este kym su plusove teploty tak aby mu na sedacke nebola zima. Na prechadzky nie, to sa zahreje lebo lieta stale, dam tenke leginy a na to softsel gate, zateplenu bundu (lyziarsku). Kocik uz nehrozí, tam by som asi kombinezu davala tiez keby len sedel....
(Zapadne Slovensko - TT kraj).
Ja som dnes dala prvý krát. Ale ešte je asi skoro. Nebola taká zima, čiže si overal nechám keď bude mínus.
Ja mam 3+ a nedavam este, nespava von, a uz sa nevozu v kocari, tak sa zohreje pohybon
My sme sever Slovenska. Dnes som dala overal, mal len tepláky tielko a tričko pod ním a bol von vo fusaku. A veru bol spotený.
Ja uz davam overal lebo moja zvykne este spat v kociku a podla mna je chladno uz. Nieje v overale vobec spotena, je spokojna