Dávate deťom už pančušky?

22. okt 2024

Ahojte, chcem sa spýtať dávate už do škôlky pancusky ?
A tielko ?
A dávate už aj zimné topánky?
Neviem ci už treba dávať... keďže cez deň keď idú aj vonku je ešte tých 15⁰ ...

sandra49
22. okt 2024

Nie. Tielko áno, to nosi už mesiac. Ale pančuchy nedávam ani v zime, iba k šatám. V škôlke ma softshellove gate a led učiteľka povie ze treba teplaky, tak si ich dá na leginy. Zimne topanky tiež nie. Ja sama ich nepotrebujem a deťom je teplejšie.

biglovemom
22. okt 2024

Nieee cosi😳😳😳tielka nikdy nenosila.
Rano ma dlhy rukav tricko, mikina a tenka softshellka a teplaky.zimne cizmy ani kupene nemam

linda117
22. okt 2024

Tielko davam, ostatné spomenuté ešte nie

nikpa
22. okt 2024

Nie, nie a nie. Co by som im potom obliekala keď budú mínusové teploty...

1ryba
22. okt 2024

Už som sa bála, že táto otázka túto jeseň nepríde. No už môžem byť pokojná.😀

lasona
22. okt 2024

Nedávam ani pancuchy, ani žiadne termo. Nosíme body, takže tielko tiež nie. Body, teplacky, ponožky, mikina a budna. Tenká ciapka

slavomira236
22. okt 2024

Teraz este nen shofselky zacali nosit a to mame rano mraz..pancusky nosi dverka ku sukni ale. Tielka nemaju maju tricka s kratkym este mikinu a shofshelku

svetlonos
22. okt 2024

Ja dávam pančuchy, maly sa mi týždeň sťažoval, ze mu je zima na nohy keď sú vonku. Riadim sa tým ako sa cíti a nie kto mi co povie. Ja ked som nevysoana, tiez mi je viac zima. Dnes behali napriklad deti dve s krátkymi rukávmi na ihrisku. Všetky ostatné mali aspom miminy alelebo/a bundy. Zalezi aj ci je maky zimomriavky alebo skôr horkokrvny. Vyskúšaj a uvidíš. Ale zimné topánky nedávam. nosí normalne postojačky stále a keď prší tak gumáky len mierne vylepšené, tenko.

3petka
22. okt 2024

Tieklo áno, pancusky áno a jesenné topánky, naco zimné?

basulaak
22. okt 2024

Ano. Ale tie pancuchove leginy ma chlapca oblecene ako jedine gate rano, nic na ne. Lebo ked idu doobeda na dvor, do piesku, je zima a len si na pancuchy natiahne nepremokave sustaky. Tielko nema, v triede je teplo. Poobede odchadza domov zas len v tych leginoch.
Topanky nosi nezateplene gumaky

11bodka11
22. okt 2024

Tielko davam. Pancuchy nie. Ani zimne topanky urcite nie. Ved poobede nie je zima. Rano chvilu vydrzi v prechodnych topankach.

katulienocka999
22. okt 2024

Pančušky ku šatám, ak sú tenšie tak aj tepláky naň ktoré dávam dole, tielko áno a čižmy nie..keď ideme ráno tak je 1st takže obliekam teplejšie ale zas zimnú bundu a topánky ešte nie keďže cez deň nie je až taká zima ako ráno

matkahelka
22. okt 2024

Pancuchy k satam/sukni. ak ma leginy, tak pancuchy nema. tielko nedavam, ani nebudem, pre moje deti je tento kus odevu neznamy a nepotrebny. v skolke su u nas deti vacsina v kratkych rukavoch, kedze im kuria na 22 stupnov. neviem sice, ci pod tym maju ostatne deti tielka, pochybujem, ale moja dcera by sa kazdopadne uvarila. zimne topanky nedavam, ani v skolke v satni som ich nevidela. moja dcera chodi v teniskach, chodia vonku o 10.30 a potom o 15.15 a to je okolo 15 stupnov.

dory11
23. okt 2024

Nič stoho.
Tričko zdlhym rukávom mikina tepláky/legíny . Ponožky
Softshellová bunda a nohavice čiapka a nákrčník za rána ma tenké rukavice keď idú vonku učiteľka poradí čo si má obliect .bývame na Liptove

daja0760
23. okt 2024

Ja tiez tielko este nie. To davam len v najvacsich zimach. A v triedach maju teplo. Pancusky tiez nie a ani zimne topanky.