Ahojte, chcem sa spýtať dávate už do škôlky pancusky ?
A tielko ?
A dávate už aj zimné topánky?
Neviem ci už treba dávať... keďže cez deň keď idú aj vonku je ešte tých 15⁰ ...
Nieee cosi😳😳😳tielka nikdy nenosila.
Rano ma dlhy rukav tricko, mikina a tenka softshellka a teplaky.zimne cizmy ani kupene nemam
Tielko davam, ostatné spomenuté ešte nie
Nie, nie a nie. Co by som im potom obliekala keď budú mínusové teploty...
Už som sa bála, že táto otázka túto jeseň nepríde. No už môžem byť pokojná.😀
Nedávam ani pancuchy, ani žiadne termo. Nosíme body, takže tielko tiež nie. Body, teplacky, ponožky, mikina a budna. Tenká ciapka
Teraz este nen shofselky zacali nosit a to mame rano mraz..pancusky nosi dverka ku sukni ale. Tielka nemaju maju tricka s kratkym este mikinu a shofshelku
Ja dávam pančuchy, maly sa mi týždeň sťažoval, ze mu je zima na nohy keď sú vonku. Riadim sa tým ako sa cíti a nie kto mi co povie. Ja ked som nevysoana, tiez mi je viac zima. Dnes behali napriklad deti dve s krátkymi rukávmi na ihrisku. Všetky ostatné mali aspom miminy alelebo/a bundy. Zalezi aj ci je maky zimomriavky alebo skôr horkokrvny. Vyskúšaj a uvidíš. Ale zimné topánky nedávam. nosí normalne postojačky stále a keď prší tak gumáky len mierne vylepšené, tenko.
Tieklo áno, pancusky áno a jesenné topánky, naco zimné?
Ano. Ale tie pancuchove leginy ma chlapca oblecene ako jedine gate rano, nic na ne. Lebo ked idu doobeda na dvor, do piesku, je zima a len si na pancuchy natiahne nepremokave sustaky. Tielko nema, v triede je teplo. Poobede odchadza domov zas len v tych leginoch.
Topanky nosi nezateplene gumaky
Tielko davam. Pancuchy nie. Ani zimne topanky urcite nie. Ved poobede nie je zima. Rano chvilu vydrzi v prechodnych topankach.
Pančušky ku šatám, ak sú tenšie tak aj tepláky naň ktoré dávam dole, tielko áno a čižmy nie..keď ideme ráno tak je 1st takže obliekam teplejšie ale zas zimnú bundu a topánky ešte nie keďže cez deň nie je až taká zima ako ráno
Pancuchy k satam/sukni. ak ma leginy, tak pancuchy nema. tielko nedavam, ani nebudem, pre moje deti je tento kus odevu neznamy a nepotrebny. v skolke su u nas deti vacsina v kratkych rukavoch, kedze im kuria na 22 stupnov. neviem sice, ci pod tym maju ostatne deti tielka, pochybujem, ale moja dcera by sa kazdopadne uvarila. zimne topanky nedavam, ani v skolke v satni som ich nevidela. moja dcera chodi v teniskach, chodia vonku o 10.30 a potom o 15.15 a to je okolo 15 stupnov.
Nič stoho.
Tričko zdlhym rukávom mikina tepláky/legíny . Ponožky
Softshellová bunda a nohavice čiapka a nákrčník za rána ma tenké rukavice keď idú vonku učiteľka poradí čo si má obliect .bývame na Liptove
Ja tiez tielko este nie. To davam len v najvacsich zimach. A v triedach maju teplo. Pancusky tiez nie a ani zimne topanky.
Nie. Tielko áno, to nosi už mesiac. Ale pančuchy nedávam ani v zime, iba k šatám. V škôlke ma softshellove gate a led učiteľka povie ze treba teplaky, tak si ich dá na leginy. Zimne topanky tiež nie. Ja sama ich nepotrebujem a deťom je teplejšie.