Dávate detičkam na plienky do vody ešte plavky?

11. júl 2024

Mám v sebe takú dilemu, boli sme na kupku a všimla som si “2 skupiny detičiek nosiacich plienky” - jedny, ktoré boli len v plienkach, a druhé ktoré mali ešte na plienkach plavkové nohavičky.
Tie plienky do vody same o sebe nevyzerajú dobre - ale zasa mnoho detí ktoré mali na nich ešte aj plienky vyzerali že to ani nie je pekné (aj tak tie plienky pretrčali, plavky padali), ale neprišlo mi to ani pohodlne mat “2 vrstvy na sebe”.

Len ma zaujima vás názor mamky, žiadne hejty pls 😄😄😄

misana84
11. júl 2024

My sme mali take plavky, kde nie je potrebná plienka…

babovka2321
11. júl 2024

Ano, davam aj neoprenove plavky na plienku, ale nepohorsuju ma ani deti iba v plavkach. Hlavne do tych detskych bazenov s istotou cikaju aj vacsie deti, ktore plienky ani neoprenove plavky davno nenosia.

ssimusska
11. júl 2024

Tak isto ako píše @misana84, tiež máme plavky kde plienka nieje potrebná.

really8
11. júl 2024

Nedavam na plienku nic viac

jaja391112
11. júl 2024

My dávame aj plavky, ale doma sa kúpe len v plienke 🙂 je to individuálne ako komu vyhovuje.

lulu0123
11. júl 2024

Ja som do bazenov davala plienku plus neoprenove plavky,ktore sa bezne nosia bez plaviek.Ale ver mi,ked sa dieta vo vode pokaka je to cele tekute a dvojita ochrana je fajn. Resp.ked dieta bolo po velkej potrebe, dala som len tie plavky,ale inak aj s plienkou. Nie je prijemne,ani niekde na kupku prat v rukach tie plavky od hovienka, preto ideal plienka plus plavky.

katkaseiner
11. júl 2024

Moji mavali plienku na plavanie a neoprenove plavky - nosili ich do plavecnych jasliciek aj doma v bazene...o rok neskor boli odplienkovany (teda nie uplne ale pytali sa na čúranie von z bazena. Vysvetlili sme im ze do bazena sa nečúra, nerobime to nikde... aj pri mori hladaju zachody

lucia13022023
11. júl 2024

Ja dávam vždy aj plavky. Nenechala by som ho len v plienke.

ankare
11. júl 2024

Nedávam na plienku nič.

annm81
11. júl 2024

Malému dieťaťu, ktoré nevedelo vôbec ovládať potrebu, som dávala obe - pre istotu. Ak už sa vedeli vypýtať na veľkú potrebu, používali sme len plavky - tie plavkové plienky samozrejme moč neudržia.

amelie2017
11. júl 2024

Ked mal rok, len plienku. Aj tak bol vo vode len tak 15 minut. Ked mal 2, aj plavky. Ale len na kupku. Na plazi len plienku.

vevebono
11. júl 2024

@ssimusska
@misana84 aké sú to plavky prosím? Ešte som o tom nepočula

minesasubu
11. júl 2024

Ja davam len neoprenove plavky ,
ta plienka do vody je podla mna dost tazka ked sa namoci , vidiet ako to detom skoro az padne pod zadom chudatká urcite ich to aj taha preto ju nepouzivam

misana84
12. júl 2024

@vevebono neoprénove.. už si značku nepamätám ale sú take že len gatky ale my sme mali celé

smajluska
16. sep 2024

@ssimusska Ktoré plavky sú to 🙏 ?