Ahojte, budúci týždeň sa už má ochladiť (BA). V čase kedy chodia deti von má byť cca 5 stupňov. Dvor v škôlke majú v tieni. Dali by ste už zimnú bundu alebo nie ? (Dieťa má 2 roky)
@veronikaszabova a od koľko stupňov dávaš zimnú ? Myslíš že bude stačiť obyčajná mikina a softshellová bunda v takýchto stupňoch ?
Radsej viac vrstiev funkcnych. Ja davam zimnu bezne, ale pod nu kratke tricko😀 teda sebe. Syn nosi softshell dost dlho, hrubu ma hlavne na zimy u babky v tatrach
Nasa ma rok a pol - teraz nosi tricko s dlhym rukavom a softshellku. Pridam len tensiu mikinu.
Zimnu bundu jej dam, az ked bude pod nula. Este urcite nie.
Ja by som na hlásených 5 stupňov + keby som vedela, že budú dlhšiu dobu vonku, ešte aj v tieni, zimnú bundu dala. V tieni môže byť pocitovo oveľa menej. Veď 5 stupňov býva hocikedy aj v januári, februári a vtedy nosíme zimné bundy všetci
Ja este nie. Dam pod softshellku este na vrch jednu vrstvu a pod nohavice pancusky, ak bude treba.
Škôlkari von behajú, na zimnú bundu v BA bude podľa mňa ešte skoro.
Do skolky asi nie ale malemu som dala uz aj teraz.. :D
Nie moji nosia este len shofshelky..este ani prechodnu nemali..statsi nosi tricko s kratkym a shofshelku len
Dam. Moje dieta si vonku kresli, nebeha.
Ja uz asi dam. Ale to tu bude rano -3 takze doobeda bude okolo nuly. Aspon tak hlasia.
@benit chodia o 9 a vtedy má byť 5 stupňov
No v nedeľu ma byt tiež už chladno tak pôjdeme von o takom čase a podľa toho oblečiem do škôlky
A ďakujem veľmi pekne všetkým za reakcie
Dnes v Košiciach vonku na slnku 22 ja som bola len v tričku aj malý 2,5 ročný. Za to iba mamička obliekla svoje dve deti do mikiny, overalu Lindex ( ten tenší), čiapka. 🙈 Chudák deti čo im ona oblečie pri 5 stupňoch neviem
Ak bude tak chlado tak áno. U nás bolo dnes 12C ráno. Ale pred týždňom -1C. Čiže obliekať podľa aktuálneho počasia. Pod 6C dávam zimnú bundu bez kozuska/baranceka. Pod -3C s kozuskom vo vnútri.
Väčšinou, keď je ráno mráz v tomto období, je jasno a potom cez obed teplota vyletí, takže neriadila by som sa tým, že ráno je -1, tak dám zimnú bundu.
ja davam uz rano, aj naobed idu, ale len tenke nieco pod to
cez vikend mu co oblecies?
@ibrunova u nas tak minuly tyzden rano mraz na obed slnko teplucko..niektory ludia v trickachofili niektori uz v hrubych bundach
Co ja pamatam ako dieta sviatok vsetkych svatych to bol taky milnik kedy sa vyberali cizmy a hrube bundy . No uz mam 46 a to pocasie je ine ako vtedy
Nie a to bývame na Liptove nosí dlhé tričko mikina a softelova bunda a ponožky a legíny také hrubšie keď ma tenšie dávame navrch ešte tepláky sofltelove nohavice a tenké latkove rukávicky keď ráno chodíme peši. + Čiapka a nákrčník mám 3,5roka
@dory11 v pondelok máte mať o ôsmej ráno -2C. To podľa mňa už ozaj je na zimnú bundu
Ozaj nie máme rôzne ale vždy Učiteľská keď idú vonku pomôže obliecť čo si má dat.ale nikdy jej neje zima síce nepovie že jej je zima ale viem zistí či jej neje zima a keď idú vonku o 9 repektive po 9 hodine tak je vonku celkom teplo
A koľko má byť naobed?
Minulý týždeň v LM bolo ráno - 2 a už o 10 bolo 15 stupňov.
Asi budu mat taku presivanu bundu. Je to cosi teplejsie ako softshellova a tensie ako zimná. Taka lahka, objemovo vacsia 🙈😃 tiez mam nervy na to, ako obliecť, takze z bazaru objednane, vynosi aj na zimo-jar akurát
Nie