Čo obliekate deťom ráno do škôlky?

3. dec 2023

Dobry vecer,myslite ze ked dam malej ma 5 rokov pancuxhy a softshell gate na to nebude jej zima? Mame oteplovacky ale sneh nikde. 🤷‍♀️ ukazuje -4

msnesquik
3. dec 2023

Myslim, ze nebude, ale oteplovacky sa mozu nosit, aj ked neni sneh 😁🙈 ja davam kombinezu teraz

patka06
3. dec 2023

Podľa mňa ju oblečieš akurát, oteplovačky by som dala ak by bola 1 - 2 hodiny vonku

zuzkaa1991
3. dec 2023

Zalezi ako je zvyknuté dieta moja nosi pri 0st oteplovacky pod ne ma leginy .... v sobotu ked bolo 4st prsalo dala.som leginy zateplene rifle a zima jej bola 🙈🙈ale to sme isli krátko z auta na koncert inac by mala oteplovacky

selest
3. dec 2023

Davam oteplovacky aj ked nie je sneh lebo je zima. Pod to dam normalne teplaky. V skolke len stiahnem oteplovacky, pride mi zvlastne aby boli v pancuchach a zas ked idu von je to aj pre ucitelky jednoduchsie. Ak je zatepleny softshell podla mna zima nebude. Ved niesu vonku hodiny..

thereisabear
3. dec 2023

Dávam softshellové nohavice a tepláky. Oteplovačky iba keď je sneh, čo u nás je tak 0-2 dni za zimu.

jaskolka
4. dec 2023

Tepláky a na to oteplovacky. Tie v škôlke dám dolu a keď idú von len ich natiahne. Je to najjednoduchšie podľa mňa.Neriešim, ci je alebo nie je sneh, Ráno je u nás aj - 4,ked ideme s chodíme peši.

fiafia
4. dec 2023

Podľa toho aký softshell. Keď chodila dcéra do škôlky dávala som jej legíny a softshell s barancekom alebo pancuchy pod to a v škôlke si dala sukňu. Nedávam oteplovacky keď nieje sneh.

sofia1979
4. dec 2023

Kombinéza aj puncochy my mam sneh aj mráz

kris_tin257
4. dec 2023

My dávame podšité tepláky a oteplovacky (chodievajú stále von tak síce máme škôlku pri dome na prechádzke by mu bola zima)

michala_1990
4. dec 2023

Inak ak sa môžem opýtať..
Ráno bolo u nás -9, malému som dala tepláky také s čestným vnútrom a navrch otepľovacky...myslíte že je to dosť? Rozmýšľala som dať aj pančuchy ešte ale to by sa v škôlke zas uvaril...

patka06
4. dec 2023

@michala_1990 Jasné, že je to dosť, ráno je vonku iba chvíľku a cez deň sa oteplí

autor
4. dec 2023

Mala nakoniec nebola v skolke ale cca o 10 sme boli vonku mala pancusky a na tom softshell gate podsite zvnutra pytala som sa jej ci jej neni zima povedala ze nie.. kedze chodia o 10 von do 11 a teraz len na prechadzku. Tak jej to staci.. ked bude sneh dam oteplovacky.. rano ked pridem do akolky na pancuaky dam suknu

jaskolka
4. dec 2023

Napríklad u nás všetky deti v škôlke nosia von buď overal alebo oteplovacky, aj keď vôbec sneh nie je.

elis248
5. dec 2023

Tepláky a na to otepľovačky. Do škôlky je to praktické a jednoduchšie aj pre učiteľku keď má pomôcť obliecť 20 detí. Inak keď idem s mojimi do obchodu alebo len niekam autom, tak pančuchy a hrubé tepláky alebo zateplené rifle/nohavice. Záleží kam ideme.