Ahojte, zajtra ráno 0 a cez deň 3 plus. Čo obliecť do škôlky 4 ročnej? Pančuchy a zateplené legíny alebo niečo teplejšie? Potom tričko sveter a bunda samozrejme. Nohavice by ste dali teplejšie? Ďakujem.
Nosi leginy, navrch softshellove gate ktore su zvnutra flisové.
Tricko,mikina,zimna bunda. Ciapka, sal,rukavicu. U nas je rano 0. a doobeda ked idu von tak 1-2 stupne (cely tyzden v hmle, slnko ani nevykukne proste regulerna zima)
Teplaky a softshell nohavice, tricko, bunda, zimna vetrovka. Sal, ciapka, tenke rukavice. Rukavice im koriguju ucitelky.
Dávala som legíny/tepláky (dievča/chlapec), na to nepremokavé softshell nohavice. V "spodnom" boli vnútri, komplet boli na vychádzke
Leginy, na to sofsthellove nohavice zateplene, ked idu von, tricki, mikina, bunda, ciapka a sal, rukavice si da ked uzna za vhodne
Ráno keď chodíme tak ma legíny na to softshell nohavice, tielko, tričko, mikina + zimna bunda, nakrcnik, čiapka a rukavice. U nás je už chladno max 3-5 stupňov, včera ráno bolo -6
Leginy/uzke teplaky a na to nieco co si natiahne, ked ide von. nieco co prezije aj vlhko, blato, trochu zahreje, ked sedi na studenej hracke, zemi..takze bud softshell nohavice alebo tchibo termo gate alebo take "sustakove" hrubsie, ze nie uplne oteplovacky, mikk line a podobne termo. A hore normal zimna bunda uz, mikina/sveter tensie
Moji nosia legíny, chlapec spodky. A na to teplejšie tepláky, ktoré dávaju v triede dole,... Tielko, tričko s dlhým rukávom, mikina, dole v triede. Bunda, nie hruba ani nie tenká čiapka.