Ked je taketo pocasie a ked bude chladnejsie? V leginkach a teplakoch sa jej najpohodlnejsie hra, ale ked idu von zas v tom jej bude zima. Rozmyslam zateplene leginy, ale zas aby jej v tom teplo nebolo :D Poradite, co davate vy? Dakujem
softshelové nohavice alebo hrubšie tepláčky do skrinky, natiahne na legínky a ide von 😉
@natalia2007 na legíny hrubšie tepláky/legíny, alebo nepremokavé gate, podľa toho či prší či nie. tak isto aj v zime
Tak pančušky a len nejakú vrstvu na von. Aj keď neviem, ako sa v legínach môže nepohodlne hrať.
@natalia2007 ma klasicke tenke leginy a ked idu von (chodia aj ked poprcha) ma na tom vonkajsie nepremokave gate, nateraz take tensie a ked sa viac ochladi, tak zateplene.
Dala som malej ušiť nezateplené softshellové gate. Nosí legíny a keď idú von tak si na ne len natiahne tie softshellky a je to. Na chladnejšie obdobie to isté, len softshellky s barančekom.
@natalia2007 uplne jednoduche: leginy a ked pojdu von tak podla teploty, zateplene alebo nezateplene waterproof gate a bundu. Alebo su aj overaly (tie nemam rada a nikdy sme ich nemali).
@yanni akurat mam v kosiku zatepleny overal :D mozem sa spytat, preco nie? Dakujem
@natalia2007 Ked treba curat a pod, bundu vyzlecie, gate staihne. Overal sa hompala vrchom po zemi. Presne aj koli tomuto sme nekupovali lyziarske overaly. Tie napr. nezateplene gate mozes pouzit aj v lete/jar/jesen, kde veste vrch netreba ale napr sa valaju po piesku atd.
@natalia2007 Overal určite nie...napr. vie si ho obliecť a vyzliecť sama? Lebo deti v MŠ sú vedené k samostatnosti, z toho vyplýva pre rodiča zvoliť čo najjednoduchšie strihy oblečenia. A pre učiteľku celkom slušná fuška obliekať a vyzliekať xy detí v overaloch....v legínach a nejakých vrchných nohaviciach dieťa počas chladnejších dní určite nezamrzne.
Overal nechaj na doma, ten si sama neoblečie. Na spodok legíny alebo pančuchy na to tepláky alebo nepremokavé gate, v zime zateplene.
@natalia2007 najlepsi je za mna overal. s vekom som kupovala softshellove nohavice a softshell. bundu.
Ja mam rada unuo nepremokave nohavice pre deti, to si daju na leginy. Maju aj zateplene aj nezateplene v ponuke.
@natalia2007 ja mam mikline set do dazda a set termo, natiahnem na leginky a vybavene, ked idu von dokaze si to aj sama obliect