Čo obliecť dcérke do škôlky?

natalia2007
16. sep 2024

Ked je taketo pocasie a ked bude chladnejsie? V leginkach a teplakoch sa jej najpohodlnejsie hra, ale ked idu von zas v tom jej bude zima. Rozmyslam zateplene leginy, ale zas aby jej v tom teplo nebolo :D Poradite, co davate vy? Dakujem

amonet
16. sep 2024

@natalia2007 ja mam mikline set do dazda a set termo, natiahnem na leginky a vybavene, ked idu von dokaze si to aj sama obliect

nikaeli
16. sep 2024

softshelové nohavice alebo hrubšie tepláčky do skrinky, natiahne na legínky a ide von 😉

janka_266
16. sep 2024

@natalia2007 na legíny hrubšie tepláky/legíny, alebo nepremokavé gate, podľa toho či prší či nie. tak isto aj v zime

hanka1674
16. sep 2024

Tak pančušky a len nejakú vrstvu na von. Aj keď neviem, ako sa v legínach môže nepohodlne hrať.

milanemila
16. sep 2024

@natalia2007 ma klasicke tenke leginy a ked idu von (chodia aj ked poprcha) ma na tom vonkajsie nepremokave gate, nateraz take tensie a ked sa viac ochladi, tak zateplene.

mima172
16. sep 2024

Dala som malej ušiť nezateplené softshellové gate. Nosí legíny a keď idú von tak si na ne len natiahne tie softshellky a je to. Na chladnejšie obdobie to isté, len softshellky s barančekom.

yanni
16. sep 2024

@natalia2007 uplne jednoduche: leginy a ked pojdu von tak podla teploty, zateplene alebo nezateplene waterproof gate a bundu. Alebo su aj overaly (tie nemam rada a nikdy sme ich nemali).

natalia2007
autor
16. sep 2024

@yanni akurat mam v kosiku zatepleny overal :D mozem sa spytat, preco nie? Dakujem

yanni
16. sep 2024

@natalia2007 Ked treba curat a pod, bundu vyzlecie, gate staihne. Overal sa hompala vrchom po zemi. Presne aj koli tomuto sme nekupovali lyziarske overaly. Tie napr. nezateplene gate mozes pouzit aj v lete/jar/jesen, kde veste vrch netreba ale napr sa valaju po piesku atd.

viera77
16. sep 2024

@natalia2007 Overal určite nie...napr. vie si ho obliecť a vyzliecť sama? Lebo deti v MŠ sú vedené k samostatnosti, z toho vyplýva pre rodiča zvoliť čo najjednoduchšie strihy oblečenia. A pre učiteľku celkom slušná fuška obliekať a vyzliekať xy detí v overaloch....v legínach a nejakých vrchných nohaviciach dieťa počas chladnejších dní určite nezamrzne.

januska12323
16. sep 2024

Overal nechaj na doma, ten si sama neoblečie. Na spodok legíny alebo pančuchy na to tepláky alebo nepremokavé gate, v zime zateplene.

ivonadusa
16. sep 2024

@natalia2007 najlepsi je za mna overal. s vekom som kupovala softshellove nohavice a softshell. bundu.

3princezne
16. sep 2024

Ja mam rada unuo nepremokave nohavice pre deti, to si daju na leginy. Maju aj zateplene aj nezateplene v ponuke.