Čaute potrebujem poradiť ideme von je 12°C a slnečné počasie a absolútne neviem čo mu obliecť mohli by ste mi prosím poradiť ďakujem 🙏🏻☺️
@majlo1234 tak som dávala aj predtým len sa strašne bojím aby nenachladol 😅
@gulicka277 ahoj, ja dávam môjmu body, leginy, na to teplakovy overal, zakryjem ho dekou a dávam ho do prechodného fusaka..ak sa mi zda, ze je teplo, tak deku dám potom preč..
Ďakujem 🙏🏻
@gulicka277 fuha tak to ja toho môjho riadne babuším 😂
Môj má tielko, pančuchy, tepláky take hrubšie, tričko s dlhým rukávom mikinu a bundu. A ak je tak teplejšie tak len vestu.
Ale u nás je to také zradné, na slnku teplo a ako vojdeš do tieňa strašná zima.
@3petka sem tam aj u nás mi dávame aj fusak už od polky septembra
@gulicka277 aj ja ho už mám pripravený, ale ten môj je už pohyblivý takze keď môže ide po svojich.
@3petka super potom koľko že má?
@gulicka277 joj už rok a pol
@3petka tak to už je veľký chlap 😀
pozri, nepises podstatne udaje. Teplota sama o sebe nic neznamena... moze byt napriklad veterno hoci slnecno. A rozdiel je aj ci ide drobcek do kocika, alebo do nosica.
@cookie29 keď som nenapísala že je veterno tak asi nie je a pravdepodobne by som asi tiež napísala keby ho idem dať do nosiča 😅
@gulicka277 v kociku je podla mna dost chraneny, ja mam este k tomu cierny kocar, takze tam je dieta vypecene, ked svieti slnko. A vlna je super termoregulacna. A zo zimy nenachladne, musi byt nejaky virus 🙂 neboj, ked tak mu kontroluj zatylok, ci ho ma teply
@gulicka277 no nenapisala si ani ze ho ides dat do kocika 🙂 ale ved dobre
@cookie29 nechápem vôbec prečo toto máme rozoberať všetky ostatné mamičky mi napísali to čo som potrebovala vedieť len ty si si niečo našli. Ale tak čo už no
@majlo1234 dobre ďakujem za ubezpečenie zajtra už budem o niečo múdrejšia ☺️
Ja davam body, pancuchy a na to vlneny overal. Do kocika, a prikryjem dekou este, ked treba