Prosím poraďte niečo.. mňa nič nenapadá 🤣
Hľadám niečo tenké do škôlky pod softshell nohavice.. nie pančuchy.. tepláky sú zas moc veľa pod to...
Niečo ako legíny ale viac chlapčenské 🤌😅
tiez odporucam Lindex leginy
Ja som kúpila Next legíny pre chlapca. Pripadne mame z tchiba termo leginsy.
Aj tesco mava take leginy, alebo tchibo
Normálne legíny dávam, aj so psikmi, aj pasikave, aj žlté. Kašlem cely ten modro-ružový svet
Spodky
Spodky alebo legíny chlapčenské. Ja kupujem legíny z Tchiba, majú po 5ks a také ozaj chlapčenské farby - kaki zelená, tmavo modrá... Alebo v Lindexe majú všelijaké vyslovene s chlapčenskymi obrazkami autíčka, pracovné stroje. Malý ich nosil do škôlky pod teplé nohavice celú zimu.
Take tenke tiez odporucam z Tchiba
Nám učiteľka povedala, že kľudne spodky, na to ponožky.
spodky (hm, lindex, tchibo)
Nám učiteľka povedala, že kľudne pančuchy a na to kraťasy do triedy, keď pôjdu von, kraťasy dajú dole a dajú si tepláky alebo nohavice
Tenke teplaky.
My dávame tenké tepláky, keď dám naňho legíny vyzerá to otrasne na chalanovi to mu neurobím 🙈
V Bonprixe majú také: https://www.bonprix.sk/dlhe-leginy-pre-deti-2-k...
Aj iné vzory: https://www.bonprix.sk/dlhe-leginy-pre-deti-2-k...
Volá sa to síce legíny, ale podľa mňa sú to také spodky až pyžamové nohavice 🙂 A nie sú hrubé, skôr tenšie.
Chlapcenske leginy a na to dlhsie tricko. Tiez sa mi jezili chlpy ked mi to baby odporucali, ale vyzera to v pohode.
Alebo pancuchy a do triedy si na to da kratasy. Ked idu von, kratasy da dole a natiahne softshelky.
@detskytovar prosím ťa, nevieš či sedia veľkosti? Môj nosí 98, 104, ale je chudý v páse, všetko mu padá.
nasmu vsetky tenke teplaky padaju - mate tip na take s vnutornou regulaciou? lindex ma, ale tie su hrube.
@beata_k
@kris_tin257
Ďakujem dievčatá pozriem 🙂
@tosomja naše dvojky majú veľkosť 146-152, ale spodky som kúpila 152/158 s tým, že veď môžu byť trochu väčšie. No po opratí a usušení v sušičke sú úplne akurát, aj guma v páse je dobrá, vôbec nie je voľná.
Lindex chlapcenske leginy