Ahojte maminy čim označujete obleçenie pre deti do škôlky? Oblečenie by som chcela ďalej predať ak mi to jeho stav dovolí 😃 takže fixkou nie , perom? Tie nazehlovacky zídu potom ? Aké máte skúsenosti ďakujem kľudne aj stranky
Ja kupujem deťom nalepovacie menovky od putmyname, nalepuje sa na štítok, a keď z vecí vyrastú proste menovku odlepím. Majú aj väčšie menovky do papučiek/topánok - na rozlišovanie pre deti, ktorá je pravá-ľavá, tie sú tiež super.
@kikiballa na kazdom oblečenie nemám štítok
Musíš označovať?
My sme v škôlke nič neoznačovali, deti si svoje poznajú. Nikdy sa nič nestratilo, ani si nevymenili.
@karmen118 na každom oblečeni štítok nieje
Nalepky s menom, uz neviem kde presne som kupovala, ale ked das do googlu, tak ti vyhodi. Vies si vybrat farbu, obrazok…Vydrzia aj pranie a daju sa odlepit aj ked tazsie, ale ide to.
@patka06 musím v škôlke to vyzaduju
Putmyname
Nálepky mamalabels
Prežijú všetko 🙂
My sme tento trend obišli,sem tam si niekto niečo zamenil,ale ozaj že výnimočne.ja som nikdy nič neoznačovala.ani staršiemu,ani mladšej teraz.existuje ešte niekto taký ? 😁😁
Autorka, bundy a pod. zvyknú mať miesto, kde sa dá meno napísať, ak nemáš na čo dať nálepku a ak nie je miesto kde písať alebo nalepiť, tak proste nemáš ako označiť, vtedy si musí dieťa pamätať, ktorá je jeho vec. Nám mama vyšívala na oblečenie a obliečky do škôlky hviezdu, iné vyšívali meno alebo iný znak - a potom to vypárali - to bolo kedysi. Inak, čo sa týka bazára, ja nemám problém kúpiť ani veci, čo majú vpísané meno, keď ich potrebujem - keďže ja značím veci deťom nálepkami. Čo sa týka štítkov na oblečení nikdy ich kvôli označovaniu nestrihám úplne preč, vždy nechám aspoň časť štítku, aby bolo kde označiť/nalepiť nálepku. Čo sa týka nažehlovačiek, skúsenosť nemám, ale čo skúsila kamarátka použiť, nešlo jej to potom poriadne dole.
Normálne na štítok napíš meno.