Bavlnené pančušky pre pevnejšie dieťatko

sanny2993
2. sep 2023

Ahojte. Kde kupujete BAVLNENÉ (aspoň 80%) pančuchy pre detičky vo veľkosti 104, ktoré niesu chudé skôr pevnejšie telesnou stavbou. Také aby netlačili na brušku a nôžky neboli príliš stiahnuté na stehnách a lýtkach ✌️

tanyan
2. sep 2023

Naša je už väčšia, ale ja som mala vždy radšej legíny a ponožky. Je to pre mňa jednoduchšie aj kvôli praniu a lepšie sa to kombinuje. Ja tiež v zime nosím legíny aj pod nohavice, keď mrzne...

matovicova
2. sep 2023

@sanny2993 pančuchy kupujem vždy o číslo väčšie

sanny2993
autor
2. sep 2023

@tanyan a značku legin pre pevnejšie detičky viete odporučiť ? Lebo sme mali minulý rok Tchibo leginy aj pancuchy, ale zdajú sa mi už pre nás úzke 🙈🙈

sanny2993
autor
2. sep 2023

@matovicova … myslím že to robí asi kazdy ste mi veľmi nepomohla, ale ďakujem za odpoved 😀😀😀😀😀

nikasmile
2. sep 2023

@sanny2993 my sme mali HM a boli fajn. Alebo tatrasvit.

tanyag
2. sep 2023

Ja kupujem Tatrasvit, ale gumku v páse musím trocha prestrihnúť 🤭🤭🤭 ináč kvalita je super a sú podľa mňa aj dosť široké...iné moja dcéra neoblečie...a legíny kupujem Topolino, kvalita, šírka na stehnách, lýtkach a aj v pase super...

mimi3008
2. sep 2023

Pevnejsie dietatko...???🤔

belllinka
3. sep 2023

@mimi3008 hmm, tiez nechapem, co je na tucnejsom dietati pevne? 🤔

zuzap33
3. sep 2023

@belllinka takto sa ospravedlnuje detska obezita...

bluemoon24
3. sep 2023

@sanny2993 my jsme meli mile (www.mile.sk) pancusky, syn byl baculatejsi miminko a mel je jeste dost velke. Kup kdyztak o cislo vetsi a bude to dobre.

kiki68
3. sep 2023

@sanny2993 Za mna erstnings family v Rakusku ( je v Kittsee obchod), tie su podla mna na take pevnejsie deti.

zuzubb007
3. sep 2023

To co je pevnejsie dietatko? Na to je len pojem obezne, a za to moze rodic, neprepchavat a vsetko davat dietatu a budu mu dobre pancusky hocijake, zdravie je dolezite od malicka len niektori rodicia asi nevidia dobre

jesenzima
3. sep 2023

Dievčatá, nemusí byť hneď obézne to dieťa. Moja dcéra je tiež "pevnejšia", ale nemá tuk, má svalnaté silné nohy, je vysoká a absolútne nie je obézna... Tiež jej neobleciem hociaké nohavice, legíny, musím hľadať širšie..

simona20201309
3. sep 2023

@sanny2993 tatrasvit určite. 100% bavlna a v páse sa dá upravovať gumička.

jakubkoanjelik
3. sep 2023

Ženské vy ste neskutočné 😀 ( aj inak by som to nazvala, ale to by už nebolo slušné ) . Prečo musí byť dieťa hneď obézne? Vaše sú tiež? Nemá každý tabuľkové miery vážené. Niekto má silnejšie ( tučnejšie ) lýtka alebo stehná aj keď je štíhli, niekto má široké ramená a chrbát a potrebuje kvôli tomu väčšiu veľkosť trička, niekto má výrazný zadok aj keď je v páse ako trieska a potrebuje širšie nohavice, niekto má zas širšie boky aj s vyšportovanou postavou...no a niekto má prievan v hlave a potrebuje kvôli tomu osočovať cudzie deti ...

@sanny2993 tatrasvit by mohli sedieť . Prípadne táto značka, našej sedia super, aj keď je menšia ale má tučnejšie nožičky https://peqne.sk/collections/footed-tights?gad=...

beata_k
3. sep 2023

@belllinka
@zuzubb007
@zuzap33 Dufam, ze vy ste minimalne topmodelky 🤦🏼‍♀️

sanny2993
autor
3. sep 2023

@zuzap33 aj by som ti poslala fotku môjho syna ale nestojís mi ani zato ty mudrlantka… vieš čo sú pevne hrubé kosti ? Prosim ta nestaraj sa do diskusii keď máš byt primitivna ale jasne na koniku každá múdra hlavne bez fotky a identity 🤣🤣🤣🤣

sanny2993
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sanny2993
autor
3. sep 2023

@belllinka
@zuzubb007
@zuzap33

@beata_k ďalujem ❤️ normálne mi zle prišlo aké drbliny, a krajšie to nechcem ani nazvať, sa tu zozbierali … synček ma 100 cm, 14 kg ale ma širokú panvu a svalnaté lýtka po mne …. Ale toto nevysvetlíš, asi im muž nedal keď musia investovať energiu inde 🤣🤣🤣🤣

A pritom som len chcela jednoduchú radu aby synčeka netlacila gumka

sanny2993
autor
3. sep 2023

@jakubkoanjelik ďakujem ❤️ synček 100 cm, 14 kg, široká panva, svalnata riťka a lýtka. Po mne … ale to nevysvetlíš, myslím že minimálne tuto hviezdy majú katalógové deti … škoda slov .. prosim ta a tatrasvitky sú velkostne dobre alebo radšej väčšie vziať ? Nosime veľkosť 98/104 🙂

sanny2993
autor
3. sep 2023

@jesenzima to nevysvetlíš. Hlavne že si zodvihli ego ❤️ ja im to prajem ak sú už teraz šťastne

sanny2993
autor
3. sep 2023

@zuzubb007 videla si ty niekedy aspoň 3 deti (zdravé deti) vedľa seba ?? Na chlp rovnaké postavou ? Bože môj ja neverím že ľudia ako ty existujú a ešte k tomu v rolí ženy/matky ….

sanny2993
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yvankamala
3. sep 2023

@sanny2993 moje dieťa má rovnakú výšku ako tvoje a ma dokonca o 2 kg viac a tiež nie je tučné ci obezne 😅 len okrem svalnatej ritky a nôh ma aj chrbát široký😇

sanny2993
autor
3. sep 2023

@yvankamala
@yvankamala máte krasne miery a my Maminy vieme najlepšie aké máme dietko, vieš mňa najviac udivuje to, že jasne napíšem že hľadám pančušky pre pevnejšie dieťa s pevným “spodkom”. Blbá niesom, keby mám tučné dieťa napíšem pre tučné dieťa. Ja mám pevne dieťa, a tuto niektoré sa tvária že slovo pevne nepoznajú a rovno na odtučňovačku by nás poslali lebo sa nezdravé stravujeme a to som v skutočnosti rada keď zje aspoň obed 🤣🤣🤣

yvankamala
3. sep 2023

@sanny2993 máme to podobne s tým papanim... ale ako píšeš, maminy najlepšie vedia,aké dieťa majú doma 🙂 takže sa pekne povznesieme nad takýmito rečami a budeme sa tešiť z našich zdravých a krásnych detičiek 🤗

sanny2993
autor
3. sep 2023

@yvankamala to máš pravdu, väčšinou takéto veci len prečítam a idem ďalej, ale toto už bolo naozaj toxické, hlavne že anonymne, vtedy to ide najlepšie 🙂 škoda reči 🤣