Barefoot na prvé kroky

13. máj 2024

Ahoj. Prosím tie co sa vyznáte alebo mate skusenost. Je vhodne obuť dietatu ktoré sa uci chodiť barefoot capacky? Kozene.. Akoze on uz ide aj sam ale nieje to chodza 100%na.. Uvažujem dd step ďakujem

nairia
13. máj 2024

nieco makke a poddajne ak este 100% nechodi a potrebuje hlavne ochranu pred spinou a chladom. ja by som sa poradila potom v obchode.

autor
13. máj 2024

@nairia tak chlad už moc nieje a obchody u nás v meste veľmi niesu.. Máme jednu protetiku, bola som tam minule pozrieť ale ta nič moc... A na prve kroky boty ani nemali na predajni

anavixy
13. máj 2024

Ano, kozene capacky su idealne, asi by som volila nejaku inu znacku, take orignal bf capacky na von 🙂 s dd step capackami ale nemam skusenost, takze mozno su dobre aj tie, z obrazka mi pripadaju dost “hrubo”

autor
13. máj 2024

@anavixy vieš odporučiť nejaké konkrétne originál barefoot capacky? Ja sa v tomto absolútne nevyznám

mima1608
13. máj 2024

DD step je veľmi kvalitná značka, určite sa oplatí zakúpiť. Potom poprípade ešte Little Blue Lamb majú veľmi dobré capačky a celkovo barefoot topánočky pre deti.

bluemoon24
13. máj 2024

Syn mel babice a normalne je nosil i na ven. Zacal chodit v maji, tak me to netrapilo, ze jsou tenke.

t1nusa
13. máj 2024

my sme kúpili Bobux Xplore Scamp, ale moja malá už chodí na 90% sama

jankafark
13. máj 2024

Určite vyberať capacky podľa typu nôžky, aký má priehlavok .. moja nosí bf a už sa stalo že som jej objednala 4topanky a 1 jej boli dobre .. a tak isto capacky švagriná mi chcela dať po jej dcérke ale moja ich ani nerobila lebo mala vysoký priehlavok

nairia
14. máj 2024

tebe sa chlad nezda, ale zem je este studena, ale to je jedno. neviem ake maju dd step capacky, ja som kupovala superfit.
skus pozriet stranku jezko bezko, napis a mozno ti budu vediet poradit aj nadialku