Akú značku pančúch kupujete škôlkarom?

11. nov 2024

Take co sa hned nevytahaju. Su lepsie s trakmi? Ked date dolu v zime overal je dieta v pancuchach v triede ci prezliekate do teplacikov? Najma maminy chlapcov.

sagitta33
11. nov 2024

Kupujem bavlnené pančuchy Tatrasvit bez trakov. V triede sa neprevlieka a je len v pančuchách.

lulamx
11. nov 2024

mne sa zdali lepsie dlhe spodky. ale do skolky som im davala teplaky a na to nohavice podla vonkajsej teploty. bud len jednovrstvove sustaky alebo podsite, ak bolo chladno.

thereisabear
11. nov 2024

Žiadne. Sám si to obliecť poriadne nevedel a len v pančuchách by som ho nenechala. Mal tepláky a navrch softshellové nohavice, keď bol sneh otepľováky.

janka_266
11. nov 2024

legíny lindex, hm, kik, najlepšie lindex, majú nastaviteľný pás. a v pančuchách určite nie do triedy, väčšina škôlok s tým ani nesúhlasí a skúste si vy dať do práce len pančuchy, či vám to bude príjemné. buď prezliekať, ale rýchlešie je dávať legíny a len dať dole gate vrchné

lucka2303
11. nov 2024

ja mu dávam leginy (reserved, tesco, zara) a na vrch tepláky alebo nohavice. ked je uz velka zima, tak kludne teplaky a na to nohavice. ked mal pancuchy tak na vrch som mu vzdy dala aspon kratasy v skolke (nikdy nebol len v pancuchach).

beata_k
11. nov 2024

Ma teplaky a na to softshellove nohavice. V skolke dam dole vrchne nohavice a je v teplakoch. U nas puncochy nenosia.( a na to kratasy). Vsetci maju teplaky.

zuzanka.zuzu
11. nov 2024

pančuchy som nevidela u nikoho ani v jednej z 2 škôlok, ozaj netuším kde deti do škôlky nosia pančuchy, neviem si totiž predstaviť ako si ich 3 ročný oblieka či vyzlieka 🤷

mojvlk
11. nov 2024

Keďže je prvý rok škôlke pýtala som sa minulý týždeň učiteľky, a povedala pančuchy a niektoré mamičky na to dajú kratase...mne sa to nepáči, sám.si ich nenatiahne, ja ho naháňal po celom byte ...kto by sa tam s ním babral po spánku neviem dosť čo počúvať že si vyzuva papuče a nechce si ich obuť (vie to) a nechce si ich dať obuť ...dnes prvé ráno som mu dala tenké legíny a ponožky+ navrch softeshellky, ktoré potom ostali v skrinke

sagitta33
11. nov 2024

@zuzanka.zuzu
Dávam bavlnené Tatrasvit, tie sú voľnejšie a lepšie sa obliekajú.

kris_tin257
11. nov 2024

Nedávala som nikdy žiadne pančuchy, mával tepláky (tenké/podšité) a keď trebalo na to oteplovacky

sagitta33
11. nov 2024

@janka_266
U dieťaťa mi nepripadá zlý, keď je len v pančuchách