Akú obuv pre -násť ročných na leto?

mamalen
19. jún 2024

Synovi (13) potrebujem kúpiť na leto obuv. Šlapky/crocsy… proste niečo ľahké na horúce dni. On by chcel yeezy foam runner, ktoré aktuálne stoja 120€ 🫣. Vedeli by ste mi poradit nejaku lacnejšiu variantu obuvy, ktorá je aktuálne in? Nemyslím samozrejme napodobeniny 😉
Čo nosia vaši puberťáci?

hiro
19. jún 2024

Ani mi nehovor. Dnesna tinedzerska doba ohladom topanok je uplne uletena... Musi to byt "IN" a to samozrejme vyjde 3-4x drahsie ako si sam dovolim pre seba kupit.

gejb
19. jún 2024

@mamalen musela som si tie yeezy vygooglit. Fuj. Sú riadne hnusne 🤣

1ryba
19. jún 2024

Pubertiaci nosia zaradom tenisky. S "ľahšou" obuvou môj syn sekol asi v 5 ročníku a nepoznám žiadneho čo nosí niečo iné ako tenisky.

madeincssr
19. jún 2024

@mamalen neriskuj. Nic, co on neschvali, nosit nebude. Mladi radsej budu trpiet (potit sa, mat otlaky...), ale budu IN (rozumej budu kracat s 'prave modnym davom'). Myslim, ze ani my sme neboli ini...

matullienka
19. jún 2024

@gejb veru, za tie by som nedala ani 20 eur a už vôbec nie 120

chelgi
19. jún 2024

Nechcem nikoho urazit, ved kazdemu sa paci nieco ine. Ale tiez ked som ich vygooglila, tak najprv myslienka ved to neni topanka :D No ale ked idem po meste a vidim ako su obleceni ini mladi.. Citim sa stara, a to som si myslela ako sa obliekam stylovo :D (zn. Matka po 30tke) :D

mamalen
autor
19. jún 2024

@gejb ved prave 🤣

mamalen
autor
19. jún 2024

@matullienka ani mne sa nepacia, a navyse synator ma tenke nohy… som mu povedala, ze bude vyzerat ako smoulo… neda si poradit 🙃

koniarova
19. jún 2024

@mamalen crocsami nič nepokazíš.

negymama
19. jún 2024

moji nosia tenisky cely rok, aj v zime 😵
na leto po zahrade alebo na kupalisko maju adidas slapky.
teda ten starsi 15r, ten je taky hmotne zalozeny. Mladsi 12 rocny sa uspokojil aj so slapkami z lidla za 3,99.

negymama
19. jún 2024

tiez som vygooglila, to je hruza, sorry toto by som nekupila.
a uz vobec nie 13 rocnemu, je to draha hovadina. o tyzden povie, ze to nechce alebo o mesiac povie, ze su mu male.

viera27
19. jún 2024

Dziiiizis 🤣. Ako ja som za kazdu debilinu,ale toto je fakt zleeee. Ale pravdu povediac,kebyze ma netrapia peniaze,tak mu ich kupim. Vsak same dobre vieme,ake to je po niecom tuzit. Nic ine ti to nenahradi. Akurat sa mierne budes citit trapne,ked pojdes s nim 🤣🤣🤣

baboobchod
19. jún 2024

Preboha to čo je za desss 🙈 ja som to ešte na nikom nevidela, a to behám po BA a mám 17 ročného 😃

mamalen
autor
19. jún 2024

@negymama ved prave, mam rovnaky nazor, preto hladam inspiracie tu. No zatial nic 🤷‍♀️

mamalen
autor
19. jún 2024

@viera27 asi by mi tych 120€ nechybalo, ale ide o princip. Ked mu za kus plastu na 2 mesiace dam 120€, ake poziadavky bude mat do buducna?? 🙃🤯

januska12323
19. jún 2024

Povedz, že mu ich kúpiš ale iba ak prispeje aj on.

tanapeta
19. jún 2024

@mamalen in su yeezy. Naši majú aj tenisky a sú top pohodlné. Aj šľapky yeezy, ale tie treba kupovať vyššie o 2-3 čísla

simca06022011
19. jún 2024

nekupila by som ani ja, moja tiez ma fantaziu tenisky za 150EUR, som si potukala po cele, ze dobre moja.. dostala klasicke tenisky, potom ma conversy, a slapky ona von neobuje, cize tie co ma, ma fakt k vode a kupene.. neviem ani kde.. v beznom shoppingu za nejakych 20eur. A nejde len o peniaze, ide trosku aj o princip. JA som jej pekne v zime povdala, odkladaj si penizae, nieco budes chciet.. vreckove dostava kazdy mesiac, penaize od babiek dedkov ani neviem kolko a kedy = pomina na somariny. Mala si odlozit a kkupit si tenisky aj za 500:D nieee ona to pomina na sendvice, DMko somariny.. tak nech si to obuje :DDD
Ked som tieto yeezy dala vygooglit ma tam temu :DDDD

simca06022011
19. jún 2024

a ked ine nebude chciet, nebude mat.. ver ci nie, na kupku ked mu bude treba si kupi v stanku prve co budu mat :DDD

klotildabazarik
19. jún 2024

@mamalen on ine nechce takze bud mu kupis hento alebo nebude mat nič 🙄

negymama
19. jún 2024

@mamalen ano, presne o princip.
ine keby chcel nejaku kvalitnu obuv. Nas 15,5 rocny si tiez vybral pomerne drahe bezecke tenisky na sport. Ok, kupili sme, jemu uz noha vyse roka nerastie, sportuje, nech ma.
Plus ma jedne tenicky tiez vyse 100 eur do skoly. ale on okrem tychto dvoch obuvi a jednych slapiek inu obuv nema a nosi len to. Nema ako my zeny - tenisky, ine elegantne poltopanky, lodicky, baletky, cizmicky, polcizmicky atd. atd.
treba ucit deti aj fin. gramotnosit...cena veci versus vyuzitelnost a doba pouzivania.

mamalen
autor
19. jún 2024

@simca06022011 jasne, ze som mu ako prvu variantu ponukla tie z temu 🤣🤣

mamalen
autor
19. jún 2024

@tanapeta no pekne, takze prva vlaštofka 😄

mamalen
autor
19. jún 2024

@klotildabazarik ano, to je jeho teoria

babulkomale
19. jún 2024

@mamalen mne prave dnes napadlo, ze by som mohla.pubertakovi ist kupit take tie tenisky co su vlastne sietkove zvrchu, ale velmi to nevidno ked je pod tym tmava ponozka. Mam ich a su vyborne, kupujem v predajni s prac.obuvou.

simca06022011
19. jún 2024

@mamalen 😂 úplne si viem predstaviť reakciu :D ja som dcére nasla značkové tenisky podobne, polovičná cena a to bol pohľad:D tam skončila diskusia. Kým platim= rozhodujem.

tanapeta
19. jún 2024

@mamalen tomu sa časom nevyhneš. Ale kupovali sme až keď si prispeli a už nohy nerástli

tilly
19. jún 2024

V synovej triede ficia nike easy slide za 130 🤦‍♀️. Nekúpim, bude nosiť tenisky ako minulý rok.

amelie2017
19. jún 2024

@gejb aj ja som musela googlit a teda ani zadarmo 🙈🤣
@mamalen, ja zijem pri mori a tu vidim vacsinu pubertakov, domacich aj zahranicnych bud v botaskach alebo v klasickych slapkach..samozrejme ponozky co najvyssie.

klip0
19. jún 2024

@tilly to sú aké ? Také mi nenašlo