Sedia vám bundy littlepeople? Objednala som 4 druhy veľkosti ktorú syn nosí aktuálne. Je ako v mechu. Aj na vašich deťoch tak visia? Podla nich sú vraj schválne väčšie ale na ich stránke vôbec tak nevyzeraju. Bude vyzerať ako cigančatko z osady ktoré nosí bundy po staršom bratovi. Malo kto pochopí že je to ,,móda ". Čo si o tom myslíte? Mam rada ich kvalitu ale vadí mi ten strih.
Nepáčia sa mi
Ved kup inde 🙂 je tolko moznosti a kvalitné najdes aj inde
Mne sa to páči. Ak sa ti to ale nepáči alebo máš pochybnosti, tak kúp inú. Je kopa možnosti a za tie peniaze vyber radšej niečo s čím budeš spokojná
Ďakujem za názory. Viete mi poradiť niečo rovnako tak kvalitné? Tieto LP veci sú nezničiteľné a rastúce, preto od nich rada kupujem ale s mikinami nemám skusenosti. Aj bombery pekne sedeli.
Mali sme overal od little People a sedel dobre ale teda bol na miminko. Tieto oversize veci sú pekné, ale teda musia byť tak prijateľne oversize chápeš 🤣 a ja mam rada Teplákove supravy od i love milk.
Takto to ma vyzerať? Pochopili by ste že je to móda mikina za 34e keby ste v tom videli dieťa? Mam obavy že si budú v škôlke myslieť že nemá čo nosiť.