Ako teraz obliekať 9-mesačnú dcérku?

diaszoky
20. máj 2024

Baby zajtra ma byt 26stupnov. Davate/li ste ciapocku aj v lete daku tenku? Alebo iba celenku? A body ste davali s kratkym rukavom predpokladam a leginky ci kratasky??? Takmer kazdy den fuka vietor neviem ako mam malu obliect. Babky si nepametaju a okolie deti na moj vkus oblieka moc alebo slabo dakujem

nika23t
20. máj 2024

@diaszoky keď nefukal vietor, len klobúk alebo ľahkú satku so šiltom. A dávala som dlhý rukáv a legíny v takomto počasí, keď mala 9 mesiacov. A nosila som so sebou vestu, tenkú, ak napr začal chladnejši vietor pofukovat. U nás posledné dni je teplo na slnku, ale vietor je chladný. Alebo namiesto vesty len ľahkú košieľku, svetrík alebo mikinu pre prípad a tenkú čiapočku. Toto vieš rýchlo vymeniť, ak by sa Ti zdalo chladnejšie alebo príliš teplo.

diaszoky
autor
20. máj 2024

@nika23t ved to ze furt clovek vlaci nieco
So sebou cize pochopila som ze ty si nedavala kratke body ked bolo nad 25?

nika23t
20. máj 2024

@diaszoky no záležalo od vetra. Napríklad na slnku bolo horuco, ale keď zafukal studený vietor, tak nie. Nedávala som krátky rukáv. Ono to je rôzne, mala nebola spotená, vyzerala byt spokojná. Tak už som sa aj tým riadila. Ale napr keď mne bolo horúco, už som dávala krátky rukáv. Az tak veľmi som nepozerala na stupne, skôr pocitovo, ze ako bolo teplo. Môžeš dat krátky, a vezmi tenký svetrík.

diaszoky
autor
20. máj 2024

@nika23t dakujem pekne

lucia13022023
20. máj 2024

Tenké bavlnené body s dlhým rukávom, ak krátkym tak zober mikinu alebo sveter, tiež nejaký tenký, a leginky tenké tiež. A na hlavu som dávala vždy niečo. Klobúk alebo sme mali takú mušelinovu čiapku akoby šiltovku.