Ako obliecť prváka v zime?

andrea_ff
18. okt 2023

Zdravim mamičky.
Chcela by som sa poradiť ohľadom toho, ako obliekate svoje deti do školy v zime. Kým bol v škôlke, nosil prevažne tepláky a na von mal na to + softshellove gate a zimnú vetrovku. V škôlke pančušky nenosil vobec. Teraz je prvák. Teraz nosí rifle, len už sa ochladzuje a riešim, ako to bude, keď príde zima? Rifle vo vnútri a na von na to softshellove gate? Bude si to naťahovať na rifle... Alebo ma sedieť celý deň vo vnútri tak, že pančušky+rifle? Zdá sa mi to moc....
Aj tak mám problém mu kupovať gate, lebo je uzucky, takže všetko super slim, skinny....
Máme aj také nohavice, že sú podsite trickovinou....tak možno také? Alebo spodky+rifle?

Proste dajte typ.....prípadne aj na nejaké možno dobre vyzerajúce netradičné tepláky, čo by bolo vizuálne vhodné do školy...

Veľmi pekne ďakujem 👍😄

anjelicek26
18. okt 2023

Aj keby mu das softshellky zo sebou, v skole mu bude to trapne a neoblecie si to, nikto sa v satni na von neprezlieka co sledujem... moji chlapi nosia nohavice s reservedu, v zime maju take zateplene verzie... Pancusky by si nedali za pana aj keby im ma zadok mrznut...

januska12323
18. okt 2023

Stačia rifle a teplé topánky. V triede je teplo a cestu domov, prestávku vonku zvládne. Keď bude sneh a z družiny pôjdu von dáš zateplene do skrinky. Ak by mu náhodou bola zima snáď ti to povie a kúpiš potom.

slavomira236
18. okt 2023

@andrea_ff moj celu zimu zvycajne rifle..a predlzena bunda nech zakryje zadok..je 4tak a co zatial chodil do skoly mali sneh dokopy tyzden asi v prvom alebo druhom to som mu dala oteplovaky do igelitky a vavliekol si ked boli von.

andrea_ff
autor
18. okt 2023

@anjelicek26 však toto, že mu bude trápne, neoblečie sa..... A zase aby sedel v pancuskach+rifle celý deň ...to asi nie.
Podobnú dilemu budem mať asi aj s dcérkou. Ona je zatiaľ v škôlke 😄🤣

eestimlha
18. okt 2023

syn ma softshellove nohavice, ked idu von zo skoly. U nas sa nikto nevysmieva.

lusyc
18. okt 2023

Dcéra ide ráno puncosky, saty, softshelove gate, v šatni gate vyzlečie, keď idú von, oblečie. Takisto skolkarka.