Aké veci do škôlky?

27. aug 2024

Ahojte syn ide začať chodiť do škôlky. A škôlka nám stále neposlala ani nedala info co budeme potrebovať.
Tak sa spýtam vás...
Čo teba do škôlky do skrinky ?
Viem ze každá skolka to ma inak ale tak cca aby som vedela. Treba aj každú jednu vec zničiť menom?

(Áno volala som tam a povedali ze príde mail co treba,len ja by som už rada pokupila veci)

anjelicek26
27. aug 2024

Nasi mali v skrinke

- siltovku
- krém na opalovanie
- gumáky
- gate do dazda ci blata a softku bundu
- komplet veci na prezlecenie (nohavicky 2x)
- hygienicke vreckusko (uteracik,kefka, pasta), po jedle si umyvaju vždy zúbky

- naši v skolke nespavali, ale inak nepremokava plachta na 140ku postel, perinky a vankúš tiež ten rozmer pyzamko

mikitilik29
27. aug 2024

My máme doniest: toaletny papier, vreckovky a servítky, mydlo na umývanie rúk. Plus vlastný vankúšik a paplonik+ plachta a obliečky. Do skrinky pršiplášť, papučky, gumacky. Náhradné gatky, ponožky, nejaké legíny, tričko a mikina, siltovkaVšetko treba označiť menom🤷

patka06
27. aug 2024

Každá škôlka to má inak
My sme nič neoznačovali menom.
Potrebuje prezúvky - mali sme vždy športové sandálky z leta
Náhradné oblečenie do skrinky: spodné prádlo, tepláky, tričko, ponožky a ešte pršiplášť
Uteráčik a plastový pohár na pitie
Pyžamo + obliečky na periny /rozmer ako v postieľke/ + napínacia plachta
To to bol základ ostatné povedali v septembri, potom sme nosili hygienické potreby /wc papier, tekuté mydlo, vlhčené obrúsky, papierové vreckovky - vyťahovacie balenie/

michaela412
27. aug 2024

To vám dajú hneď v prvý deň čo treba kúpiť. U nás v skrinke majú náhradné oblečenie, potom sme doniesli hrebeň (máme dievčatko), pohár na vodu, hygienické potreby (toaletný, vlhčené, servítky, tekuté mydlo. Ostatné ako obliečky, uterák poskytuje škôlka aj si to perú sami.

januska12323
27. aug 2024

Ide začať chodiť? Snáď začne.
Do skrinky treba komplet náhradné oblečenie v každej škôlke, papuče a pyžamo. Ostatné sa líši tak čakaj na informácie.

nikpa
27. aug 2024

Keď nemáš info zo škôlky, zober len to co vieš, že by mohlo tvoje dieťa potrebovať. Teda veci na prezlecenie keby malo nehodu a napr. by sa pocikalo, pyžamo, fľašu na pitie a papučky samozrejme. Ostatné ako vlhčené obrúsky, kapesniky, uteráčik.... To je rôzne, v každej škôlke pýtajú niečo iné, určite ti povedia prvý deň. Žiadne obavy 🙂

11bodka11
27. aug 2024

Vsade inak. U nas treba mat v skrinke len papuce, nahradne tricko, teplaky, gatky, ponozky. Ziadne opalovacie kremy ani siltovky, ani flasu na pitie.. A pyzamo maju v spakni, nie v skrinke Plus nosime hygienicke veci nejake. Neviem co ti to pomohlo ked vsade je to uplne inak.

beata_k
27. aug 2024

Urcite papuce, s bledou podrazkou, pyzamo a nahradne oblecenie. To vyzaduje kazda skolka.

radkaradix
27. aug 2024

U nas len papuce, pyzamo, nahradne oblecenie a sacok.