Aké topánky pre 3-ročnú do mora?

majkagu
9. júl 2024

Ahojte, ideme s malou (3r.) prvý raz k moru. Chcela by som sa poradiť, topánky do vody mám zháňať s nadmerkom ako ostatné topánky (ja kupujem noha + 1cm) alebo majú byť natesno bez nadmerku? Ďakujem 🙂

anavixy
9. júl 2024

Napr. pri slipstop sa uvadza 0,5-0,8 cm nadmerok, takze s nadmerkom, ale mensim by som volila. 🙂

cookie29
9. júl 2024

A kam k moru? Akoze u nas decka chodia bose. Ale ak mas nejake kameniste plaze a pod, tak asi slipstopy.

majkagu
autor
9. júl 2024

@cookie29 na Kretu. Popis plaze je ze piesocnata s okruhliakmi pri vstupe, tak neviem. Mozno sa bude dat kupit aj na mieste ak by bolo treba.

misana84
9. júl 2024

Ja dávam malej topanky do vody od Konges slojd… chránia aj pred UV a dávam aj keď je piesok… je veeelmi horúci . Mali sme aj lacné z lidlu ale o ničom išiel jej tam piesok, rezali ju a tie super

jesenzima
9. júl 2024

Kupujeme v decathlone za pár eur, žiadna veda ...

zuzanka.zuzu
9. júl 2024

decathlon 😉 na mieste niekoľkokrát drahšie by som nekupovala 😀

misana84
9. júl 2024

@zuzanka.zuzu to je na každom čo preferuje… ako hovorím mali sme lacné take s dierkami a otras… mala ošúchané nohy od piesku( možno na kamienkov pláž ok) ale ten plavkový material je za mna top. A po ďalšie tie drahé sa dajú predať lebo je po nich veľký dopyt lacné môže vyhodiť. A keď kúpite v zľave je to úplne ok… dcera ma drahé topánky za cenu ako vy date za lacné. Aj menej….

klip0
9. júl 2024

Slipstop a menší nadmerok

zuzanka.zuzu
9. júl 2024

@misana84 wtf??? 🤷 na mieste v letoviskách sú obyčajne z číny a stoja aj 20e 😂 za čo to chceš predávať? veď sa rozpadnú ešte než odletia z dovolenky 🙈

basulaak
9. júl 2024

@majkagu mame tieto z tchiba v inom vzore. Nosi ich uz druhy rok (3 rocny momentalne) a su vynikajuce. Netreba tam tolko riesit velkost lebo je to dvojvelkost. Momentalne su mu akurat. Miluje ich.

galganka
9. júl 2024

Nekupuj tu. U nás slipstop stoja aj 30 eur, pri mori ich kupujeme za 8 - 9.

misana84
9. júl 2024

@zuzanka.zuzu 😀😀😀😀vôbec nemate paru o tom, že existujú aj kvalitne veci… a áno predala som minuloročné za 20€

misana84
9. júl 2024

Na Answear, littlehipster, happybunny ich majú už aj vo výpredaji… a majú aj krasny dizajn

niki78281
9. júl 2024

@majkagu ja som kúpila malej tieto v Decathlon a sú super.

zuzanka.zuzu
9. júl 2024

@misana84 hovorím o letoviskách 🤦 ty si ten môj prvý príspevok nečítala s porozumením, však? 😉 premňa zamňa si kupuj aj gucci 🙄 a nevykaj mi 😘

misana84
9. júl 2024

@zuzanka.zuzu aha, že v letovisku kúpi predražený smejd…. Nie nepochopila…

domka92
9. júl 2024

Ahojte. Ja zase chcem napísať, že u nás sú z Lidlu top. My chodíme aj na kamenisté a vôbec sa nederavia. Zo športových obchodov deti buď tlačili alebo sa hneď roztrhli. 🙂