Ahojte, ideme s malou (3r.) prvý raz k moru. Chcela by som sa poradiť, topánky do vody mám zháňať s nadmerkom ako ostatné topánky (ja kupujem noha + 1cm) alebo majú byť natesno bez nadmerku? Ďakujem 🙂
A kam k moru? Akoze u nas decka chodia bose. Ale ak mas nejake kameniste plaze a pod, tak asi slipstopy.
Ja dávam malej topanky do vody od Konges slojd… chránia aj pred UV a dávam aj keď je piesok… je veeelmi horúci . Mali sme aj lacné z lidlu ale o ničom išiel jej tam piesok, rezali ju a tie super
Kupujeme v decathlone za pár eur, žiadna veda ...
decathlon 😉 na mieste niekoľkokrát drahšie by som nekupovala 😀
@zuzanka.zuzu to je na každom čo preferuje… ako hovorím mali sme lacné take s dierkami a otras… mala ošúchané nohy od piesku( možno na kamienkov pláž ok) ale ten plavkový material je za mna top. A po ďalšie tie drahé sa dajú predať lebo je po nich veľký dopyt lacné môže vyhodiť. A keď kúpite v zľave je to úplne ok… dcera ma drahé topánky za cenu ako vy date za lacné. Aj menej….
Slipstop a menší nadmerok
@misana84 wtf??? 🤷 na mieste v letoviskách sú obyčajne z číny a stoja aj 20e 😂 za čo to chceš predávať? veď sa rozpadnú ešte než odletia z dovolenky 🙈
Nekupuj tu. U nás slipstop stoja aj 30 eur, pri mori ich kupujeme za 8 - 9.
@zuzanka.zuzu 😀😀😀😀vôbec nemate paru o tom, že existujú aj kvalitne veci… a áno predala som minuloročné za 20€
Na Answear, littlehipster, happybunny ich majú už aj vo výpredaji… a majú aj krasny dizajn
@misana84 hovorím o letoviskách 🤦 ty si ten môj prvý príspevok nečítala s porozumením, však? 😉 premňa zamňa si kupuj aj gucci 🙄 a nevykaj mi 😘
@zuzanka.zuzu aha, že v letovisku kúpi predražený smejd…. Nie nepochopila…
Ahojte. Ja zase chcem napísať, že u nás sú z Lidlu top. My chodíme aj na kamenisté a vôbec sa nederavia. Zo športových obchodov deti buď tlačili alebo sa hneď roztrhli. 🙂
Napr. pri slipstop sa uvadza 0,5-0,8 cm nadmerok, takze s nadmerkom, ale mensim by som volila. 🙂