Aké teplé pyžamo na spanie?

21. okt 2024

Ahojte moja mala ma 6 mesiacov, spací vak nechce. Dávame ju spat v pyzamovom overaly poväčšine z Hm bavlnené. Keď ide spat zátylok ma akurát/teplejsi. Ale keď už idem nakojit alebo sa zobudí len tak ma ho studený. Mame v spálni 22-23 stupňov vecer, v noci tak 20-21 ale spi medzi nami. Aké sú teplejšie bodycka v bežných obchodov alebo čo jej dať ako len taku vrstvu? Na overal tričko s krátkym alebo popod overal tielko? Ďakujem

amelia89
21. okt 2024

nozickovy spaci vak? to jej nijako neprekaza v pohybe

autor
21. okt 2024

@amelia89 skúšali sme ale stále si chytala ten zips a bolo to úplne ku krku…možno ak majú nejaký na tie cvočky

esteris
21. okt 2024

Popod overal tielko alebo tenke bavlnene bodycko s krátkym rukávom, ako sa nosí v lete.

anavixy
21. okt 2024

A neprikryvate ju vobec? Kupte flisove pyzamka, ma aj HM. Ak vrstvu pod, tak body, aby sa jej to nevyhrnulo hore a netlacilo.

macekovam
21. okt 2024

No tak prikurte na noc.

gejb
21. okt 2024

Zakrývame dekou. A z F&F mam jeden spací vak ktorý sa zapína na cvocky na ramenách a zips je jeden pod pazuchou. Tam si nedociahne. Taky by sa vám mohol osvedcit.

anjelicek26
21. okt 2024

My mame spaci vak s nozickami, pre dieta je to ako v pyzame, moze sa normalne hybat, pretacat a je mu v tom teplo...

lucia13022023
21. okt 2024

Máš viacero možností.
Zapni kúrenie na noc
Dajú sa kúpiť flisove pyžamka - hm, F&F, Next napr
Je mnoho spacích vakov. Na cvocky, zips, s nožičkami, bez, s rukávmi, bez... Treba si len vybrať.

nikasmile
21. okt 2024

My sme mali spací vak s nožičkami taký, že sa zipsoval od krku dole...čiže so zipsom no problem.

leniel
21. okt 2024

pozri toddie bags, vaky s nohami. Za mna su ale aj tak najlepsie merinove vačice

kitycat
22. okt 2024

Ak spi medzi vami a je zakryta do pol pasa, tak je zvlastne, ze je taka chladnejsia. Ved vy hrejete z kazdej strany a v izbe je tiez akurat teplo by dom povedala. No a pri kojeni sa este babo zahreje.
Ja som pouzivala pyzamka s nozickami

3princezne
22. okt 2024

Ja davam spaci vak ten nozickovy, ale az ked zaspi, inak ho nechce. Alebo som davala ked bolo dieta mensie tielko a taky ten polyesterovy teply makky overal, maju taky aj v tescu, aj v HM.

zuzka102
22. okt 2024

Daj pod overal tielkove body alebo body s kratkym rukavom. Ak by nestacilo, tak namiesto bavlneneho overalu flisovy ci velurovy.

martinka_p
22. okt 2024

skus tieto vaky https://www.svetkocikov.sk/mamo-tato-zatepleny-...
pozerali sme ich so segrou lebo krsniatko sa stale odkopava 🙂

hrasocek12
23. okt 2024

My máme stále okolo 20 stupňov v byte a malá vždy spala len v bavlnenom pyžamku. Nakoľko som ju kojila v noci som ju zakryla tenkou dečkou a stačilo jej