Ahojte, ake pyzamka a kolko kusov odporucate pre babatka od narodenia a kludne aj do roka. Na zips, cvoky, ake znacky sa oplati kupit. Moje znalosti su nulove, takze sa potesim kazdej rady.
Za nas určite na zips, je to rýchlejšie ako cvoky, ocenila som to pri prebalovani v noci.
My sme vždy mali 8 ktoré jej boli aktuálne dobre (menila som každý deň čisté)
Najjednoduchsie je na zips. Ja mam pri oboch detoch najlepsiu skusenost s tymi z Lindexu, maju kratke teraz na leto a ked je chladnejsie dlhe. Deti ich casto nosili aj ako oblecko na doma, lebo sa jednoducho obliekaju/vyzliekaju pri prebalovani a nikde dietatko netlacia. Nosi aj mladsi postarsom dietatku a relativne casto och periem a davam aj do susicky a stale dezia tvar aj farbu.
Kusov tazko povedat, ale to uvidis aj podla toho, ci bude alebo nebude mat feflux, ci bude nejako extremne slintat atd, povedala by som ze minimum 5 z jedneho cisla urcite (my mame viac, lebo sa mi zas nechce rieist, ze musim prat, lebo uz ma posledne pyzamko).
A je lepsie mat pyzamka s otvorom na chodidla, alebo uzavrete? A spaci vak sa pouziva na pyzamko? Ci plni funkciu pyzamka?
Za mňa lepšie s otvorom na chodidlá. Kúpila som.vzdy o číslo väčšie a vyhrnula jednu manžetu alebo ako sa to volá. A naopak keď rástla tak nevadilo ak o 1-3cm bolo pyžamko kratšie. Čiže jednu veľkosť vynosila o dosť dlhšie ako tie, čo mali uzavreté nožičky. Tam kým to je väčšie tak to planta a keď je menšie, tak ťahá prsteky.
Spací vak sa dáva na pyžamko a plní funkciu paplonu
A tiež aj my sme kupovali hlavne lindex pyžamá, aj krátke aj dlhé. Žiadne iné mi tak nevyhovovali
Cenne rady toto, dievcata dakujem.
Ja poradím ešte HM pyžamká, tiež sú trošku rastúce ako Lindex. A tiež aj ich bodyčká. Kúpila som si výbavy teraz po 10 cca. z každej veľkosti, ja budem mať jesenné bábätko.
@petronela1985 na Lindex som pocula, ze kvalitovo su skvele, myslis ze aj H&M su v takej dobrej kvalite?
Mne osobne overal na zips nevyhovoval, lebo mi vadilo, že som ho musela celý odvrchu odopínať pri prebalovaní a horšie sa mi vyťahovala tá druhá nožička z neho, keďže zips je len pri jednej. Ak mal spodnú časť bez chodidiel, tak ich mal studené a ponožky si zachviľu zošuchol dole.
Viacej mi vyhovoval, ak mal zapínanie na tie druky a cez obe nôžky, že som pri prebalovaní odopla len spodnú časť.
HM je horsie kvalitovo ako lindex
Keď som mala novorodenca, kupovala som len na zips z Lindex. S otvorenými nožičkami, lebo bol dlhší a ťahalo ho to. Keď som kúpila o číslo väčšie, hore mu boli veľké a na dĺžku dobre čiže som kúpila s otvorenými a bolo vybavené. Asi od 6m kupujem hm pyžamka, sú skvelé. Majú aj na zips aj gombíky. Sú strašne dobre, kvalitné a aj materiál je vynikajúci. A teda z každej veľkosti som mala sedem pyžam.
za mna tiez naj na zips a otvorene chodidla, naj Lindex a potom HM a privela by som nekupovala, radsej dokupis ak by ste trebars vela grckali, ale ak nebudete, tak mne stacilo po 3-4 ks z jednej velkosti, prepralo sa priebezne
Naj bol na zips, prve tyzdne aj cez den boli v nom
Najčastejšie lindex, lebo casto mava akcie 20-25%, plus dalsia je 2+1 zadarmo. Zaregistruj sa a bude ti chodit mail. ale aj hm, next boli fajn. A kľudne bez noziciek, keby bol trochu väčší, vyhrnies a je to. Deti velmi rychlo rastu. A nemali sme vela ks, oracka, susicka sli tak ci tak často
Neviem či ich ešte dostať ale ja som mala kúpené pri deťoch oberali na spanie na cvoky. Ale cvoky boli aj medzi nôžkamk tak sa ľahko prebalovali. Len som rozopla vymenila plienku zapla a bolo. Kupovala som ich v Tesco. Syn má 5 rokov. Takze to nie je až tak dávno
Mne spočiatku vyhovovali overaly s cvokmi, ale aby boli cvočky na oboch nožičkách, nie len na jednej; uzavreté chodidlá. Neskôr mi prišlo pohodlnejšie dať iba bodyčko a dať do spacieho vaku
Za mna iba na cvoky a s nozickou..moje deti boli zmrzliny im tam ta papucka chybala potom mali studene nozky najlepsie.este s.vylamovacou rukavickou to po kupani krasne zohrialo rucicky..zips je blbost mne to vobec nevyhovovalo.musis to uplne cele rozopnut a rvat tam nohy lebo ide do strany.cvocky som rozopla len pri spodu a rychlo prebalila aj v polospanku. 6 kusov z kazdej velkosti bude stacit.50ku 56ku aj 62ku potom uz kludne moze byt aj dvojdielne.alebo menej kusov lebo jedno vydrzi aj 3-4 noci ciste.K tomu rovno 6 kusov bodycok zavinovacich v kazdej velkosti..
A.potom sme vzdy presli na spaci vak to je za mna vynalez storocia.
Také tie rebrované sú super. Ostatné sa tiež sperú. Všeobecne Lindex sú kvalitné, ale mne napríklad aj HM vyhovovali. Lindex sú nezničiteľné, ale tie som kupovala až keď bola dcérka v škôlke, lebo ich aspoň vynosila.
A áno ten lindex sa treba zaregistrovať a kúpiť keď je 25% zľava a využiť že 2+1 je zdarma
Odporucam overal tohoto typu - kde su tie cvoky aj na nohach, A to preto, ze ked napriklad v noci prebalujes dieta, tak je to rychlejsie ako ho cele obliekat zas, vrch nechas zapnuty a vyzlecies iba nozky...
Vela deticiek ked sa napapa, hned aj kaka, cize aj v noci moze byt treba prebalovanie. Moja mala silny reflux a nedalo sa s nou moc manipulovat, aby hned negrcosila, aj na to to bolo dobre. Ze som to cele iba rozopla, polozila ju tamm, pozapinala. Keby som jej dvihala nozky do takych overalov, co nemaju aj nohy rozopinacie, uz by sa mi bola pogrcosila.
@weleda123 zips hore dole som nenasla. Vies mi poslat nejaku fotku?
Zips je jeden ale su tam 2 bezce, cize vies pyzamko otvarat zhora (ked vyzliekas/obliekas) a aj zdola (ked prebalujes)
Teraz má Lindex 25% zľavu keď sa zaregistrujes v aplikácii. Ja som včera nakúpila rastúce bodycka, tie mi boli doporučené, tiež pre prvé bábo a rovnako tapam ako ty. Pyzamka som ešte neriešila a ani mi nenapadlo, že mávajú rôzne zapínanie 🙈😁
Lindex
Obojstranný zips (keď prebaluješ, kým spí, tak zdola ľahšie ide, menej s ním manipuluješ a sa ti neprebudí),
Ja mám stále 4-5ks (vydržia dlhšie, sú také rastúce)
S otvorenou nohou (dáš ponožky, aj keď môj najradšej spí bosý).
Aj keď úplne prvé (56-62) som mala tuším na cvoky a tak, aby šli k jednej aj k druhej nohe až ku chodidlu. Také malé častejšie prebaĺuješ, prezliekaš (môj bol extra refluxový, to sme každý druhý deň dávali prať, aby si mal čo obliecť potom).
A počkaj si na zľavy, každú chvíľu dávajú 20-25% a plus ešte aj keď máš registráciu, a pyžamká majú často 2+1. Minule som mala platiť skoro 70 eur a platila som tuším 38 eur a doma boli ešte v ten týždeň.
jednoznacne lindex, to je topka. maju 2 zipsy, ked dieta v noci prebalujes, odzipsujes zdola od chodidla. dieta nemusis vyzliekat a zips je sikmo vsity, ze sa to fakt velmi pohodlne vyzlieka. tie pyzamka su neznicitelne (ako vsetko z lindexu). dlhe na zimu, kratke na leto. nove bez akcie su drahe, bud vystriehnut akciu, alebo su na fb lindex skupiny, kde vies aj nove kupit za polovicne ceny.
Mne vyhovovali celo pyzama na cvocky na oboch nohach z nextu. Ked som ju zacala nosit v nosici, tak som jej kupovala tie "bez ponoziek" len po clenky, aby ju netahali nozicky a nemusela mat na sebe zbytocne velke pyzamko. Celkovo Next veci mam rada, kvalitne, pekny dizajn a vydrzia aj pracku so susickou dookola. Moja nema kvanta veci, ja to proste tocim v pracke a v susicke.
Z lindexu som nejak extra nadsena nebola, kupovala som len ked bola akcia 2+1 zdarma a k tomu -25%. Ale vacsie velkosti som uz kupila inu znacku. Bazarove sa neoplatia, lebo pytaju za to ako za nove v akcii.
Jedine co je na tom lindexe dobre je asi ten zips, ale kvalita taka priemerna 🤷♀️
Dakujem
Ja teda neviem ale moje dieta v tom veku spi v lete v bodycku a v zime v overale😀