Aké prvé papučky mám kúpiť dieťatku?

9. sep 2024

Ahojte kupujem prve tak neviem podla coho vybrat. Ake vam vyhovuju? Ja pokukujem po tych Rak. Neviem ci vybrat s otvorenou spickou alebo zavretou? A maju zverejne aj cislovanie ale my sme niekde uprostred tej velkosti. Dakujem za rady

deedol
9. sep 2024

otazka je, kde ich chces pouzivat. mas zacinajuceho chodca? lebo vtedy ziadne papucky netreba, len protismykove ponozky. (skonzultovane s rehab lekarkou aj fyzio) ci myslis prve papucky do skolky?

vevebono
9. sep 2024

Papučky áno, rak je super. Určite kúsok väčšiu, malá by nebola pohodlná a mohla by časom zdeformovat prsty. S otvorenou špičkou sa bude trosku nozka vetrať

autor
9. sep 2024

@deedol ano uplne zacinajuceho. Nam praveze fyzioterapeutka vyslovene povedala ze papucky treba. Treba striedat za den aj naboso aj papucky. Mame kupit so spevnenou patou.
@vevebono dakujem aj som chcela asi radsej tie s otvorenou presne kvoli vetraniu

deedol
9. sep 2024

tak ked chodite k fyzio, riadila by som sa tym, co povedala, kedze realne videla nohy dietata a z nejakeho dovodu asi potrebuje spevnit. pozri dd step, tie su ovela ohybnejsie ako raky a maju spevnenu patu. (nie rad barefoot)

autor
9. sep 2024

@deedol dakujem idem kuk

autor
9. sep 2024

Este by som dodala na upresnenie ze mame uzku nozicku s nizkym priehlavkom

lienka9
9. sep 2024

Ja som kupila topanky kozenne Wanda (SK vyrobok) pre prve kroky a ked bolo treba nosil aj doma.ale inak vacsinou na boso..s topankami som bola mega spokojna.papucky som neriesila.az do skolky potom neskor