Ahojte kupujem prve tak neviem podla coho vybrat. Ake vam vyhovuju? Ja pokukujem po tych Rak. Neviem ci vybrat s otvorenou spickou alebo zavretou? A maju zverejne aj cislovanie ale my sme niekde uprostred tej velkosti. Dakujem za rady
Papučky áno, rak je super. Určite kúsok väčšiu, malá by nebola pohodlná a mohla by časom zdeformovat prsty. S otvorenou špičkou sa bude trosku nozka vetrať
tak ked chodite k fyzio, riadila by som sa tym, co povedala, kedze realne videla nohy dietata a z nejakeho dovodu asi potrebuje spevnit. pozri dd step, tie su ovela ohybnejsie ako raky a maju spevnenu patu. (nie rad barefoot)
@deedol dakujem idem kuk
Este by som dodala na upresnenie ze mame uzku nozicku s nizkym priehlavkom
Ja som kupila topanky kozenne Wanda (SK vyrobok) pre prve kroky a ked bolo treba nosil aj doma.ale inak vacsinou na boso..s topankami som bola mega spokojna.papucky som neriesila.az do skolky potom neskor
otazka je, kde ich chces pouzivat. mas zacinajuceho chodca? lebo vtedy ziadne papucky netreba, len protismykove ponozky. (skonzultovane s rehab lekarkou aj fyzio) ci myslis prve papucky do skolky?