Mojej malej stále padaju ponožky alebo si ich nejako nožičkami o seba dava dole. Bol boj najsť take co jej nerobia otlačky. Ale padali jej vždy od babatka. Ci mala tensiu alebo hrubsiu nozicku. Naposledy sme ich stratili na prechazdke v nosiči. Doma na spanie ich tiež dava dole a potom ma zatylok studeny…poldupačky máme pár ale tie jej vobec nesedia tie nožičky a vyzera to a aj sedí velmi zle. Ma 6 mesiacov
Existuju drziaky ponoziek ci pancuchy na traky 😀
Nepadajú ona ich dáva dole. Kúp uzavreté dupačky.
Ja som kúpila v tomto období mile pančúchy, sú na traky a nohy v teple.
môj ich tiež dával dole hneď ako vedel ako na to :D má 3,5 roka a stále keď má možnosť, má ponožky dole :D viem, že to vyzerá hrozne, ale skúste ponožky vytiahnuť na tepláky, tak idú ťažšie dole :D a doma ak nemáte 18 stupňov celé dni, tak sem-tam to zvládne aj bez ponožiek a na noc odporúčam spacie vaky, kľudne tie nožičkové, ak sú aj pre 1/2 ročných, tie nevykope v noci dole z nôh
Ved jej daj pancuchy, ked treba aby mala zakryte chodidla, alebo bez. Na spanie pyzamovy overal s nozickami.
Dávala som tiež pančuchy a na ne zapla body
Náš 10mes bol doteraz bez ponožiek nonstop - minulú zimu bol v dupačkách s nožičkami, od jari do teraz s holými nohami a teraz tiež riešim že čo ďalej lebo si všetky ponožky strháva, neznesie to na sebe. Z návlekov na ponožky mal otlaky a fialové nožičky. Zatial kontrolujem a nosím náhradné ponožky vo vrecku keď dáku strasie a neviem ju napochytre nájsť. Na pančuchy sa mi zdá ešte teplo pod tepláky ale chladno na len pančuchy bez ničoho. (Bavíme sa teda o vonku, doma máme podlahové, to lozí bosý a často len v bodyčku).
Kup navleky na ponozky v dmke. To uz nestrasie