Zlaté oceľové šperky

peta123456
25. sep 2024

Ahojte kočky nosíte niektorá chirurgickú oceľ pozlátenú? Ja nosím len zlato, ale už som postrácala toľko šperkov, že mi je smutno z toho, si kupovať zas za drahé peniaze nový zlatý náramok, alebo zlate náušnice. Preto som rozmýšľala, že by som vyskúšala zlate oceľové šperky. Lenže ja si nikdy žiadny šperk nedávam dole, chcela by som sa informovať, či ti je daka kočka čo by nosila zlatu oceľ stále aj sa v nej kúpala, či teda ťa žltá farba na tom šperku aj niečo vydrží. Samozrejme, že nečakam, že to bude na celý život zlatej farby, ale zas ak sa mi to ma po tyzdni zlupať ta farba, tak sa to neoplatí. Pripadne by ma aj potešilo ak by tu bola kočka, čo také šperky nosí a je spokojná že z akej strany objednáva, ďakujem.

jaskolka
25. sep 2024

@peta123456 ja nosím pozlátené prstene, náušnice, náramky, všetko je to chirurgicka oceľ. Niektoré sú trochu "osuchane", hlavne tie, ktoré viac používam, ale nie je to nič hrozné. Je fakt, ze to nie je asi na stále nosenie, macanie vo vode a podobne.
Ja väčšinou objednám z Mabell, je tam pekný výber aj ceny.
Len tak na okraj, ako sa dajú často strácať šperky? Lebo ja fakt nosim od svojich 13 rokov, a nikdy v živote som nič nestratila, tak ma to prekvapilo, ze často strácas šperky

peta123456
autor
25. sep 2024

@jaskolka stratila som už dva zlate náramky, cez leto nikdy, ale keď je chladnejšie počasie možno sa tie očká zachytia o sveter napríklad a ani neviem kedy a kde náramok fuč, preto som to chcela hlavne v takomto obdobi vymeniť za tu oceľ, aby ma nemrzelo keď to stratím lebo je to dosť cenový rozdiel. A náušnice samozrejme nestratim obe naraz, väčšinou jednu tiež keď sa človek oblieka vyzlieka zachytí sa alebo sa povolí odopinanie a ani neviete ako jednu nemáte. Zrejme si šperky skladateľ keď sa vám to nikdy nestalo, ja ich nosím stále nič nedávam dole nikdy

lubkovaandrejka
25. sep 2024

@peta123456 Ahoj,ja kupujem na dora fashion, pozri facebook stranku, predajnu maju v Komarne. Super sperky z chirurgickej ocele. Mam od nich dost vela kusov a vobec nie su osuchane,aj ked pravidelne nosim.