Zimné bežecké športové legíny

3. okt 2024

Ahojte, ktoré z Tchibo termo legín využívate ne beh v chladných teplotách pod 10 stupňov? Máte s niektorými modelmi skúsenosti, že sú využiteľné aj pri teplotách okolo nuly? Odporučte modely s vysokým pásom a dĺžkou cca. 100 cm. Ak nie Tchibo, tak ktoré iné legíny preferujete? Ďakujem

lujza10
3. okt 2024

Ja nebeham, ale celu zimu mam leginy z Lidlu. Casto chodim na prechadzky so psom. Velmi vela sportovych veci mam z Lidlu a som maximalne spokojna.

lucik194
3. okt 2024

nebehavam v termo leginach, je mi v nich teplo..... behavam v normalnych tenkych co aj na jesen s jedinym rozdielom - nosim na ne kratasy lebo je mi zima na zadok.

Pri behu sa zacnes potit, termo leginy sa nosia pri minusovych teplotach.....

okolo 10st nie je zima na zateplene leginy

vev82
3. okt 2024

Pokial nie je mínus, beham v klasickych tenkych. Mysli na to, ze ked sa zahrejes, budes mat pocit ze je vonku skoro +10stupnov navyse

avanka
3. okt 2024

Ja mám z HM zimné bežecké, ktoré nosím aj na bicykel. Never tomu, že keď je mínus 10, stacia ti obyčajné. Plus kvalitné rukavice, bunda, merino

btus
4. okt 2024

nebehám v termolegínach. V klasických tenkých dlhých. Aj pri -10. Pri behu sa zahreješ, nepotrebuješ byť zababušená. V termo by sa ti zle bežalo, veľmi by si sa prehrievala, tie sú skôr na chôdzu pri -5 a nižšie.